Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VixenClan.pl | Stabilny | 24/7

Eros_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacja

IP DO SKOPIOWANIA:

VIXENCLAN.PL

O nas:

Nasz serwer prowadzimy już ponad rok i wiemy jak najlepiej się nim zająć.

W dużym stopniu dbamy o bezpieczeństwo naszych użytkowników by każdemu

rozmawiało się jak najlepiej.

Posiadamy:

- Autorskie pomysły

- Autorskie Aplikacje

- Własne logo oraz promo serwera

- Boty muzyczne

- Miłą i doświadczoną Administracje

- Stabilną maszynę która znajduję się w

Warszawie dzięki czemu są niskie pingi

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia i wypowiedzenia się 

na temat naszego serwera w komentarzu!

Promo serwera:

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajna prezentacja. Serwer również niczego sobie można nadawać rangi przez stronę registerkę daje po chwili. Jedyne co mi się nie podoba to te ograniczenia odnośnie braku pisania nawet z registerką oraz brak widoczności kanałów nie wiadomo kto gdzie siedzi. Muzyka na poczekalni również wkoncu dopasowana.

#EDIT

posiadacie licencje NPL czyli wszystko musi być za darmo a czemuż za kanały premium trzeba płacić?

Opublikowano

Fajna prezentacja. Serwer również niczego sobie można nadawać rangi przez stronę registerkę daje po chwili. Jedyne co mi się nie podoba to te ograniczenia odnośnie braku pisania nawet z registerką oraz brak widoczności kanałów nie wiadomo kto gdzie siedzi. Muzyka na poczekalni również wkoncu dopasowana.

#EDIT

posiadacie licencje NPL czyli wszystko musi być za darmo a czemuż za kanały premium trzeba płacić?

Bardzo dziękuje. Pisać z registerką można również wszystkich widać tylko po relogu (Nie wiem przez co tak jest no ale nie wiem jak to naprawić) Te kanały prywatne nie są płatnę tylko to było już dawno jeszcze przed NPL już zmieniam to wszystko :)

Opublikowano

Serio wasza Administracja jest w przedziale wiekowym 14+?

09482157564272392335.jpg

Licencja non-profit, tu już nie moja działka ale kanały teamowe wyżej niż publiczne i trzeba się przekopać przez połowę tsa a premium są niżej niż publiczne? 

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

09482157564272392335.jpg

Licencja non-profit, tu już nie moja działka ale kanały teamowe wyżej niż publiczne i trzeba się przekopać przez połowę tsa a premium są niżej niż publiczne? 

Ale powiedz mi czemu administracja musi być dorosła? Czy to jest gra +18? TeamSpeak jest w jakimś przedziale wiekowym? Nie rozumiem twojej wypowiedzi na temat wieku... Co do kanałów one zostaną poprawione.

Opublikowano

09482157564272392335.jpg

Gościu ale Ty masz oceniać serwer, prezentację, a nie wiek.

To nie wiek świadczy o dojrzałości i zachowaniu człowieka. 

Co z tego, że ma 14+ lat? Może to być 15, 16. Niektórzy w takim wieku są bardziej dojrzalsi od osób starszych.

Jeśli masz oceniać serwer i adminów ze względu na wiek to tylko i wyłącznie pokazujesz jak niski poziom sobą reprezentujesz.

Jeśli chodzi o serwer to nie wiem, nie byłam na samym serwerze ale zirytował mnie post kolegi powyżej.

Jedynie mogę się wypowiedzieć na temat prezentacji, jest to jedna z nielicznych dobrych prezentacji na tym forum.

Kiedyś może wpadnę i uzupełnię swoją notkę o doświadczenia z samego serwera, pozdrawiam. 

Opublikowano

09482157564272392335.jpg

Co z tego, że ma 14+ lat? Może to być 15, 16. Niektórzy w takim wieku są bardziej dojrzalsi od osób starszych.

Jeśli masz oceniać serwer i adminów ze względu na wiek to tylko i wyłącznie pokazujesz jak niski poziom sobą reprezentujesz.

Jeśli chodzi o serwer to nie wiem, nie byłam na samym serwerze ale zirytował mnie post kolegi powyżej.

Jedynie mogę się wypowiedzieć na temat prezentacji, jest to jedna z nielicznych dobrych prezentacji na tym forum.

Kiedyś może wpadnę i uzupełnię swoją notkę o doświadczenia z samego serwera, pozdrawiam. 

Bardzo dziękuje za poparcie :) Mam nadzieje że odwiedzisz kiedyś nasz server :D Niestety, takich osób jak ty brakuje na tym forum...

Opublikowano

Jak zawsze zacznę od minusów:

- zegar na 4 spacerach to jest jakieś nieporozumienie 

- po co komu statystyki odnośnie liczby kanałów (a już spacer z dzisiejszą datą to mnie rozwalił ....)

- na co spacer "Informacje" jeżeli nic tam nie ma ....?

- bot spamujący informacjami po wejściu na serwer jest też niepotrzebny

dobra koniec już hejtu teraz plusy:

- ikonki w jednym stylu (poza wiekowymi, poprawcie to bo bardzo mocno odstają od reszty)

- do banera nie mam zastrzeżeń

- ogólnie układ kanałów jak najbardziej na +

- ładna prezentacja

Podsumowując, jest kilka denerwujących rzeczy ale serwer ogólnie na + i mogę go polecić.

PS: To pokazuje że wiek nie ma znaczenia (tak a propo tego trzeciego postu).

Opublikowano

Jak zawsze zacznę od minusów:

- zegar na 4 spacerach to jest jakieś nieporozumienie 

- po co komu statystyki odnośnie liczby kanałów (a już spacer z dzisiejszą datą to mnie rozwalił ....)

- na co spacer "Informacje" jeżeli nic tam nie ma ....?

- bot spamujący informacjami po wejściu na serwer jest też niepotrzebny

dobra koniec już hejtu teraz plusy:

- ikonki w jednym stylu (poza wiekowymi, poprawcie to bo bardzo mocno odstają od reszty)

- do banera nie mam zastrzeżeń

- ogólnie układ kanałów jak najbardziej na +

- ładna prezentacja

Podsumowując, jest kilka denerwujących rzeczy ale serwer ogólnie na + i mogę go polecić.

PS: To pokazuje że wiek nie ma znaczenia (tak a propo tego trzeciego postu).

@carbonx Bardzo dziękuje za opinie. Zegar na 4 kanałach będę usuwał właśnie z powodu twoich wypowiedzi bo faktycznie w logach jest ogromny spam... Spacer z datą zniknie co do ilości kanałów dla wielu ludzi jest to przydatne :) O tym spacerze "Informacje" już zapomniałem zaraz go usunę. A co do bota spamującego to jakoś pomyślę z tą wiadomością :)

Opublikowano

09482157564272392335.jpg

Jeśli to według Ciebie jest dobra prezentacja to polecam się udać do okulisty, byle szybko.

Prezentacja 2/10, strona pobrana z mpc, ogólnie serwer niczym się nie wyróżnia, powodzenia.

Opublikowano

09482157564272392335.jpg

Jeśli to według Ciebie jest dobra prezentacja to polecam się udać do okulisty, byle szybko.

Prezentacja 2/10, strona pobrana z mpc, ogólnie serwer niczym się nie wyróżnia, powodzenia.

Dzięki za ocenę :P Skoro tak słaba jest prezentacja to zrób lepszą, poza tym okulisty nie potrzebuje... ^^ Strona pobrana z forum no tak i co w tym złego? Ale i tak dzięki. Pozdrawiam.

Opublikowano

Ładna prezentacja

Piękne dobrane kolory w dodatku bardzo estetycznie to wygląda Plusik dla waszego grafika

Oczywiście serwer jak najbardziej polecam można miło spędzić czas ;)

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Ładna prezentacja

Piękne dobrane kolory w dodatku bardzo estetycznie to wygląda Plusik dla waszego grafika

Oczywiście serwer jak najbardziej polecam można miło spędzić czas ;)

Pozdrawiam ;)

Bardzo dziękuje ^^ Naprawdę doceniam twoją opinie :) Pozdrawiam i zapraszam na server !

Opublikowano

Plusy:

- Ładny banner

- Ikony

- Prezentacja

- Szybko działający bot

Minusy:

- Zegarek (4 spacer'y)

- Układ kanałów

Ogólnie serwer godzien polecenia.

Opublikowano

Plusy:

- Ładny banner

- Ikony

- Prezentacja

- Szybko działający bot

Minusy:

- Zegarek (4 spacer'y)

- Układ kanałów

Ogólnie serwer godzien polecenia.

Dziękuje za opinie, co do Zegara na 4 spacerach to będzie on usuwany ale robimy projekt kanałów i tam już go nie ma więc myślę że za jakiś tydzień będzie już wszystko poprawione. Co do tego że na minus jest układ kanałów to mógłbyś mi wytłumaczyć co dokładnie? Chodzi o kanały teamowe? Jeżeli masz jakiś pomysł to śmiało pisz bo lubię bazować na pomysłach użytkowników.

Opublikowano

@Eros_PL

Z układem kanału chodziło mi m.in. o kanały premium i team'owe.

Moim zdaniem układ kanałów tego typu powinien wyglądać następująco:

1) Premium

2) Team'owe

3) VIP

Bądź też na odwrót:

1) Team'owe

2) Premium

3) VIP

To zależy już od ilu osób jest dany kanał, który jest "lepszy".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...