Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VixenClan.pl | Stabilny | 24/7

Eros_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Same minusy :

Prezentacja ukradziona od nas 

Ochydny banner 

Strona lipna , duzo backdorrow

Reklamuja sie na innych teamspeakach , zmieniaja nazwy na mbot i rozsylaja wiadomosci ze zmiana IP!!!!

Administracja 12 lat 

Ikonki pomieszane style

Ogolnie NIE POLECAM

Zero plusow !!!

Opublikowano

Same minusy :

Ochydny banner 

Reklamuja sie na innych teamspeakach , zmieniaja nazwy na mbot i rozsylaja wiadomosci ze zmiana IP!!!!

Administracja 12 lat 

Ikonki pomieszane style

Ogolnie NIE POLECAM

Zero plusow !!!

XDDDD Człowieku zastanów się co piszesz... Daj mi dowód z tym reklamowaniem się i że ukradliśmy prezentacje. Ikonki pomieszane? XDD Śmiechłem... Z tą administracją się trochę pomyliłeś bo ma 14 lat :P 

Opublikowano

Same minusy :

Ochydny banner 

Administracja 12 lat 

Ikonki pomieszane style

Ogolnie NIE POLECAM

Zero plusow !!!

XDDDD Człowieku zastanów się co piszesz... Daj mi dowód z tym reklamowaniem się i że ukradliśmy prezentacje. Ikonki pomieszane? XDD Śmiechłem... Z tą administracją się trochę pomyliłeś bo ma 14 lat :P 

Prosze o podanie dowodow rowniez w moim temacie :) , to Ty zaczales rzucac oszczerstwa :) wiec masz teraz co chciales :)

Opublikowano

No cóż, serwer który mogę polecić.

Właściciela znam, widać że ma chęć się rozwijać jeśli chodzi o programowanie, sądze że to opłaci się bardzo dobrym na dłuższą metę serwerem :)

Ikonki w jednym stylu utrzymane, ale widać że trochę pomieszane, w miarę ładne drzewko lecz w niektórych miejscach trochę za dużo znaczków jak dla mnie.

Nie podoba mi się to że Admin ma tyle tych ikonek i wygląda jak baner.

Sam banner jest w miarę ładny :)

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
Dnia 18.03.2017 o 12:20, Pantoflarzek napisał:

No cóż, serwer który mogę polecić.

Właściciela znam, widać że ma chęć się rozwijać jeśli chodzi o programowanie, sądze że to opłaci się bardzo dobrym na dłuższą metę serwerem :)

Ikonki w jednym stylu utrzymane, ale widać że trochę pomieszane, w miarę ładne drzewko lecz w niektórych miejscach trochę za dużo znaczków jak dla mnie.

Nie podoba mi się to że Admin ma tyle tych ikonek i wygląda jak baner.

Sam banner jest w miarę ładny :)

Pozdrawiam

Dzięki za świetną opinie Panto <3

Opublikowano

Po wejściu na serwer pierwsze bo zaczęło mnie irytować to ten spam w logach odnośnie "VixenClan.pl @ Reklama".

Według mnie to niepotrzebny spam.

Kolejną rzeczą, która nie jest dla mnie zrozumiała to dlaczego "<12:39:09> Channel "[cspacer]Synchrooo Jest Offline!" was edited by "VixenClan.pl @ Śmieszek"" jest to edytowane co jakiś czas skoro nic tam się nie zmienia?

Moglibyście też zacząć dbać o wasze bezpieczeństwo. Mowa tutaj o tym: http://94.23.94.207/eros1/.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Prezentacja elegancka.

Co do moich minusów to 

Bot muzyczny w poczekalni.

Spam na chacie - no sorry kogo to g**** obchodzi czy jakiś admin jest online czy offline ? Jeżeli od tego jest kanał ?

Plusy

Banerek +

Ikony +

Kanały +

Życzę powodzenia.

Opublikowano

Dodam tylko jeszcze, że bot na Centrum Pomocy spami jak nie wiem co.. (obstawiam, że ustawione jest ~10s), niektórych może to denerwować, lecz jest to tylko moje zdanie :D

Opublikowano

Dodam tylko jeszcze, że bot na Centrum Pomocy spami jak nie wiem co.. (obstawiam, że ustawione jest ~10s), niektórych może to denerwować, lecz jest to tylko moje zdanie :D

@Kalambur99 Jeżeli chodzi o to to posiadamy ABota Premium i aktualnie właśnie jestem w trakcje przepisywania całej jego funkcji autoPoke ponieważ jest źle napisana i nie działa tak jak powinna. W następnej aktualizacji bota ma być to naprawione ale myślę że dzisiaj albo jutro skończę pisać sam tą funkcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...