Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VixenClan.pl | Stabilny | 24/7

Eros_PL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwerek nie wiem czemu ale mi do gustu nie przypadł. Styl taki sobie, ale polecam.

Opublikowano
21 godzin temu, NeePQ ツ napisał:

Serwerek nie wiem czemu ale mi do gustu nie przypadł. Styl taki sobie, ale polecam.

Dzięki za opinie ^^ każda jest dobra :D

Opublikowano
34 minuty temu, TheGronek1910PL napisał:

Nie polecam serwera, ponieważ serwer posiada ogromną lukę, przez którą można uzyskać każdej osoby ip na serwerze.

Po pierwsze dzięki za wskazanie luki :) Już naprawiona.

Po drugie fakt. Owa luka była na serwerze, lecz nie mogłeś uzyskać adresu każdej osoby ale tylko 6 w tym ja i większość administracji + boty muzyczne. Więc proszę jak już pisz prawdę bo ja pod twoim tematem wyrazilem swoją opinię nie robiłem z tego jakiejś "dramy" a że ty niszczysz mniejsze serwery żeby swój wypromować to już świadczy o Tobie. 

Opublikowano
6 minut temu, Eros_PL napisał:

Po pierwsze dzięki za wskazanie luki :) Już naprawiona.

Po drugie fakt. Owa luka była na serwerze, lecz nie mogłeś uzyskać adresu każdej osoby ale tylko 6 w tym ja i większość administracji + boty muzyczne. Więc proszę jak już pisz prawdę bo ja pod twoim tematem wyrazilem swoją opinię nie robiłem z tego jakiejś "dramy" a że ty niszczysz mniejsze serwery żeby swój wypromować to już świadczy o Tobie. 

Nic nie zostało naprawione pozdrawiam

Gdybym niszczył to bym ci tego nie powiedział i to wykorzystał

giphy.gif

Opublikowano

@TheGronek1910PLW takim razie wyślij mi na pw adres użytkownika o nicku np. xFire1337 .

#Edit 1: Błąd został namierzony i usunięty. Leżał on po strony panelu K-Scripta. Dziękuje i pozdrawiam!

Opublikowano

Co do serwera, dalej polecam i uważam że dalej ma potencjał - w szczególności biorąc pod uwagę rozwój i zmiany w ostatnich tygodniach.

Współpracujemy również na płaszczyznie Aplikacji serwerowej pBOT - wiem że w porównaniu do poprzednich rozwiązań, klient jest zadowolony.

Dzięki temu że pBOT jest rozwijany i poprawiany, sądze że to kłopot mniej i można zajmować się inna funkcjonalnością.

Nie przejmuj się tymi niektórymi debilami (nie wypisuje nicków, bo będą płakać) - każdy z nas musiał przejść chrzest tych osób, a z czasem ten poziom debilizmu wzrasta, przyzwyczaisz się.

Pozdrawiam cieplutko życze sukcesów.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano
3 godziny temu, ɴoɴαмe napisał:

To białe po prawej to tak musi być?

ZDJĘCIE

Nie, za chwile to poprawie : P

#EDIT 1: @ɴoɴαмeJuż poprawione :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...