Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] GladoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer ma coś wspólnego z serwerem z 2011 roku, czy tylko nazwa? Dobrze rozumiem że ni będzie stałych respów bossów? Jeśli tak to świetny pomysł.

Polecam aby buty wiatru były zrobione w ten sposób co np ręka podnosząca yang, bo zapycha miejsce gdzie możemy wsadzić inne rzeczy takie jak pd czy rękawica.

Dobrze jest ^^

Wybierasz

Czy chcesz byc BMW z rekawica dropa/pd

Czy chcesz miec pd/rekawice bez BMW

Tak bylo i niech tak bedzie

Takie porównanie dajesz jak k***a przy latarni albo w burdelu ja p******e...

Nie otwieraj ryja już proszę nie otwieraj tego ryja i zamknij pysk.

Prosze cie dziecko

Doputy gimnazjum jest to sie do niego ucz bo nie wrocisz tam juz

Izeli jestescie zbyt delikatni to nie grajcie tu.

Opcja butow wiatru na takowy slot byla caly czas

Nikt nie plakal nikt nie sral na forum kazdy nosil i gral.

Dla dwoch zbuntowanych rozbojow nikt niczego nie zmieni.

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłem i czułem się jakby to wszystko już było. 

Oczywiście po za zmianą graficzną. 

Jednak życzę powodzenia! 

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Jednak życzę powodzenia! 

Pozdrawiam. 

To tak jakbym robił zakupy w biedronce, poszedł do lidla i powiedzial 'ale chuynia to samo co w biedronce'. To jest metin, jest zachowany pewien zarys szablonu, którego nie da się zmienić. Zrozumcie to w końcu. Ja serwer polecam, chłopaki się starają, żeby było elegancko. :)

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Szczerze jestem starym graczem Gladora i ten serwer nie stał obok gladora okej można zmodernizować serwer ale to nawet nie przypomina Gladora 1 % prócz czcionki i nazwy. nie ma to jak dać pliki malygosa i robić gówno  z takiego dobrego serwa co był kiedyś Dark co jak co ale lipe odjeb.... ładną nie zagram jednak

Cyrk.png

Opublikowano

Szczerze jestem starym graczem Gladora i ten serwer nie stał obok gladora okej można zmodernizować serwer ale to nawet nie przypomina Gladora 1 % prócz czcionki i nazwy. nie ma to jak dać pliki malygosa i robić gówno  z takiego dobrego serwa co był kiedyś Dark co jak co ale lipe odjeb.... ładną nie zagram jednak

Co takiego nie przypadło Ci do gustu ? Serwer jest robiony od nowa, nie na plikach gladora, ma zachowane najlepsze aspekty tego serwera. Nie będzie miał bugów które tam występowały.

Opublikowano

Co takiego nie przypadło Ci do gustu ? Serwer jest robiony od nowa, nie na plikach gladora, ma zachowane najlepsze aspekty tego serwera. Nie będzie miał bugów które tam występowały.

Zobaczymy jeszcze czas macie póki co trzymać kciuki tylko można.

Cyrk.png

Opublikowano

Jednak życzę powodzenia! 

Pozdrawiam. 

To tak jakbym robił zakupy w biedronce, poszedł do lidla i powiedzial 'ale chuynia to samo co w biedronce'. To jest metin, jest zachowany pewien zarys szablonu, którego nie da się zmienić. Zrozumcie to w końcu. Ja serwer polecam, chłopaki się starają, żeby było elegancko. :)

No dobrze.

Mogą się starać ale ja czuje podobiznę do innego serwera i to samo. :/

Oczywiście życzę im powodzenia! :) 

837341413742376668518.png

Opublikowano

1.Zróbcie tak aby można było wymienić np 7/8 szkat ripa na broń 75

2.Żeby można było teleportować się dokładnie pod DT

3.Dodajcie tylko maksymalne abs-y 15% i silny przeciwko 20%

4.Zmniejszcie dmg mobów na wszystkich mapach za dużo biją

5.Dodajcie do handlarki przynajmniej kd + 6 jak maksymalne są + 9 będzie się je ulepszać do 9 metalem

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

@DarkSince. zrób jak na malygosie taką bete full sm żeby łatwiej było i można testować :D

lvl max i eq i testujemy, teraz to nic sie nie da sprawdzic praktycznie, tylko te podstawowe na maly lvl rzeczy.

Jeśli chodzi o serwer to jest on dosyć trudny na początek, medium bardziej niz easy. zapewne z IS bedzie izi ale teraz tego nie wiem :)

Przewiduje ogromne lagi na starcie w takich miejscach jak np V2, bo już teraz jest nie ciekawie.

Ale jak bedziesz miec FULL EQ to nei sprawdzisz dropu/expu itd.

BO jak bedzeisz miec eq to na chuy takie rzeczy sprawdzac?

Opublikowano

BO I V2 takie lagi ze nie idzie expić

To masz jakiś komputer z biedronki, lub lidla. Ty wiesz lepiej.

Gram już trochę na becie, ani jednego laga, może jakiś ciut :D

Serwer trochę dziwnie wygląda.

Na starcie już widzę masę botów na v2 pająki żeby wydropać hajs na zmianki.

Idę ustawić bota  :D

Opublikowano

Nie polecam, grałem na wcześniejszych serwerach owego pana i wgl się nimi nie interesował, w sumie tym Gladorem co był kiedyś jako najlepszy też się nie interesował ;)

Opublikowano

Nie polecam, grałem na wcześniejszych serwerach owego pana i wgl się nimi nie interesował, w sumie tym Gladorem co był kiedyś jako najlepszy też się nie interesował ;)

Nie ma co, argumentacja nie do przebicia. 

Zastanawia mnie to jak bardzo nudne życie ktoś kto tylko hejtuje.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Jest szansa żeby pojawiły się Sety Gladoriańskie jako ostatni set?
Również mówię o zbrojach, tych co wklejałem SS kilka postów wcześniej, jeżeli uważacie że nowe są lepsze, to dodajcie skiny Setu Gladoriańskiego i Zbroi : 
https://zapodaj.net/e37cf2f8874c0.jpg.html

To są naprawdę kozackie, i ponadczasowe sety..
Na żadnym serwerze postacie się tak nie prezentowały jak w tym secie. 

Opublikowano

Nazwa serwera to typowy Clickbait. 

Po miesiącu będzie Divine World S1, S2, S8.

Każdy serwer "miał" swój czas.

Nie polecam, nie zniechęcam lecz kto kumaty raczej tu nie zagości.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jest szansa żeby pojawiły się Sety Gladoriańskie jako ostatni set?

Również mówię o zbrojach, tych co wklejałem SS kilka postów wcześniej, jeżeli uważacie że nowe są lepsze, to dodajcie skiny Setu Gladoriańskiego i Zbroi : 

https://zapodaj.net/e37cf2f8874c0.jpg.html

To są naprawdę kozackie, i ponadczasowe sety..

Na żadnym serwerze postacie się tak nie prezentowały jak w tym secie. 

Te seciki byly boskie :O

Nie polecam, nie zachęcam lecz kto kumaty raczej tu nie zagości.

A ja wbije z sentymentu iz mecza mnie te Farming Symulatory

Co prawda to prawda

Mial je nawet glebiej jak w dupie

Ale co zrobisz nic nei zrobisz

Opublikowano

Pograłem chwilę i jeśli start gry to easy no to ja nie wiem chyba pomyliłem serwery, pograłem chwilę i stwierdzam że nie będę grać na odsłonie :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Nie podoba Ci się to nie graj, niektórzy mają sentyment do starych projektów i każdy ma prawo zrobić swój projekt, tak samo jak każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii lecz według mnie jest ona zbędna, ja tam szanuje swoją konkurencje i życzę temu i innym projektom jak najlepiej, po co atakować siebie nawzajem lub psuć komuś coś gdybaniem a co by było gdyby lub co będzie?

Powodzenia ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie podoba Ci się to nie graj, niektórzy mają sentyment do starych projektów i każdy ma prawo zrobić swój projekt, tak samo jak każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii lecz według mnie jest ona zbędna, ja tam szanuje swoją konkurencje i życzę temu i innym projektom jak najlepiej, po co atakować siebie nawzajem lub psuć komuś coś gdybaniem a co by było gdyby lub co będzie?

Powodzenia   ;)

Skoro mam prawo do wyrażania własnej opinii to nie rozumiem dlaczego ją podważasz.

Dla mnie jest głupotą zrobić serwer, wrzucić pliki na mpc, a potem jeszcze raz wałkować jedno i to samo ;).

Albo Technik sam nie wie czego chce, albo ewidentnie pieniążki z poprzednich projektów się skończyły.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Powodzenia   ;)

Skoro mam prawo do wyrażania własnej opinii to nie rozumiem dlaczego ją podważasz.

Dla mnie jest głupotą zrobić serwer, wrzucić pliki na mpc, a potem jeszcze raz wałkować jedno i to samo ;).

Albo Technik sam nie wie czego chce, albo ewidentnie pieniążki z poprzednich projektów się skończyły.

A tam niech robią co chcą, nie chciałem Cie urazić w żaden sposób jak to zrobiłem to przepraszam, miłego dnia ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Powodzenia   ;)

ej ej hola hola

Plików gladora s1 nie było na mpc, są tylko divine, gdzie od gladora jest różnica znaczna, poza tym pliki divine są najbardziej zbugowane...

Fakt ponoć sprzedał pliki kilku osobą kiedyś, ale skoro oni zjebali sprawe, to czemu on ma nie zrobić reaktywacji, skoro to jego był kiedyś serwer i jest?

DiamondMT2.pl

Opublikowano

Powodzenia   ;)

ej ej hola hola

Plików gladora s1 nie było na mpc, są tylko divine, gdzie od gladora jest różnica znaczna, poza tym pliki divine są najbardziej zbugowane...

Fakt ponoć sprzedał pliki kilku osobą kiedyś, ale skoro oni zjebali sprawe, to czemu on ma nie zrobić reaktywacji, skoro to jego był kiedyś serwer i jest?

No Persjusz, muszę się z tobą zgodzić pierwszy raz w życiu (popraw daggera i archera na cortiumie dropie, bo nie da się nimi grać)

Co do Gladora

Wspominam go świetnie,dobry, przyjemny serwer, na pewno zagram i zaraz zasysam betę.

Pozdrawiam!

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...