Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] GladoR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włączasz tą bete czy co ?

Czego są postacie już w rankingu jak nie można się połączyć z serwerem ?

Na chwile jest jeszcze off, kompiluje kod i za chwile bedzie można zalogować.

Opublikowano

Bonowanie zwykle trwa do kilku dni.

Będzie trzeba dropić hajs zeby wybonować, aż w koncu ktoś straci nerwy i zmieni serwer.

Niektóre itemy bonuje się bardzo dlugo. Jezeli bony nie będą wchodzić max, będzie trzeba ustawic minimum 5 tych samych itemkow zeby wszedl chociaz 1 co sie rowna z tym.

Wiekszosc osob przez tydzien bedzie sie wkurwiac i meczyc zeby wybonowac co kolwiek

Jakoś kilka lat temu nikt nie płakał i stawiał po 5 kont... nawet sam szukał bs'a bo nie było w clientach wy k***a leniwe polaczki a pfu 

no to k***a pozdro 600 jak chcesz zrobić hełm pod wojny i pod klasy x4 powiedzmy, jeden siądzie w 45min mixowania,

a drugi nawet za tydzień.. Moim zdaniem mixowanie było jak na hardzie..

Oczywiście nie mówię aby wszystkie bony wchodziły w 10 min, i żeby te perfy miały jakąś wartość. Ale bez przesady, parte albo hełm zdarzyło mi się mixować kilka dni -.-

Opublikowano

Bonowanie zwykle trwa do kilku dni.

Będzie trzeba dropić hajs zeby wybonować, aż w koncu ktoś straci nerwy i zmieni serwer.

Niektóre itemy bonuje się bardzo dlugo. Jezeli bony nie będą wchodzić max, będzie trzeba ustawic minimum 5 tych samych itemkow zeby wszedl chociaz 1 co sie rowna z tym.

Wiekszosc osob przez tydzien bedzie sie wkurwiac i meczyc zeby wybonowac co kolwiek

Jakoś kilka lat temu nikt nie płakał i stawiał po 5 kont... nawet sam szukał bs'a bo nie było w clientach wy k***a leniwe polaczki a pfu 

no to k***a pozdro 600 jak chcesz zrobić hełm pod wojny i pod klasy x4 powiedzmy, jeden siądzie w 45min mixowania,

a drugi nawet za tydzień.. Moim zdaniem mixowanie było jak na hardzie..

Oczywiście nie mówię aby wszystkie bony wchodziły w 10 min, i żeby te perfy miały jakąś wartość. Ale bez przesady, parte albo hełm zdarzyło mi się mixować kilka dni -.-

Wy naprawdę jesteście tak zacofani? Kiedyś miksowało się po 5x item na 1 konto i ludzie żyli. Teraz da się na jednym koncie miksować nawet i po 70 itemków (wiem, bo tak robię) :)

9YbAX2Z.png
Opublikowano

Zawiodłem się.. To nie stało nawet koło Gladora, a mieliście słuchać graczy, a tu taki ch.uj...

Mam propozycję, wyjebcie ten swój balans klas, wróćcie do poprzednich wartości bonusów, i zlikwidujcie te superbrzydkie sety zbroi i broni, 

reszta niech zostanie, uwierzcie mi że to w zupełności wystarczy. Jakoś na starym Gladorze balansu nie było, i każdy sobie dawał rade z każdym. 

To miała być kosmetyka dla Gladora, a zostało kilka ulepszaczy i sama nazwa. 

Opublikowano

co zostało ze starego gladora?

chyba tylko zbroje pozdro

nie polecam

To nie dobrze?

jakby rzucili tego samego to bys sie sral ze S2 z niczym zmienionym

A jak tylko zbr zostaly to nie polecasz bo zmienione

Siec Polska Metin 2 Do Trudna Do Zrozumienia Jest

a skad wiesz jak bym zareagowal na rework starego gladora?

uwielbiam tą zjadliwą retoryke, c***a wiesz a próbujesz mi tu udowodnić jakieś niestworzone rzeczy

i tak, wolałbym stary serwer, a nie nowy

poczekam, zobaczym, ale raczej nie wbije

Poniewaz jestes graczem metin2.

I wiem jak bys to napisal i nie mow ze nie.

Gdyby puscili to samo to nie grasz po kotlet

Ale gdy cos zmienia to nie grasz bo nie GladoR.

Elo

Opublikowano

co zostało ze starego gladora?

chyba tylko zbroje pozdro

nie polecam

To nie dobrze?

jakby rzucili tego samego to bys sie sral ze S2 z niczym zmienionym

A jak tylko zbr zostaly to nie polecasz bo zmienione

Siec Polska Metin 2 Do Trudna Do Zrozumienia Jest

a skad wiesz jak bym zareagowal na rework starego gladora?

uwielbiam tą zjadliwą retoryke, c***a wiesz a próbujesz mi tu udowodnić jakieś niestworzone rzeczy

i tak, wolałbym stary serwer, a nie nowy

poczekam, zobaczym, ale raczej nie wbije

Poniewaz jestes graczem metin2.

I wiem jak bys to napisal i nie mow ze nie.

Gdyby puscili to samo to nie grasz po kotlet

Ale gdy cos zmienia to nie grasz bo nie GladoR.

Elo

Mądrze powiedziane ;)

Opublikowano

@DarkSince. zrób jak na malygosie taką bete full sm żeby łatwiej było i można testować :D

lvl max i eq i testujemy, teraz to nic sie nie da sprawdzic praktycznie, tylko te podstawowe na maly lvl rzeczy.

Jeśli chodzi o serwer to jest on dosyć trudny na początek, medium bardziej niz easy. zapewne z IS bedzie izi ale teraz tego nie wiem :)

Przewiduje ogromne lagi na starcie w takich miejscach jak np V2, bo już teraz jest nie ciekawie.

Opublikowano

Serwer ma coś wspólnego z serwerem z 2011 roku, czy tylko nazwa? Dobrze rozumiem że ni będzie stałych respów bossów? Jeśli tak to świetny pomysł.

Polecam aby buty wiatru były zrobione w ten sposób co np ręka podnosząca yang, bo zapycha miejsce gdzie możemy wsadzić inne rzeczy takie jak pd czy rękawica.

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Serwer ma coś wspólnego z serwerem z 2011 roku, czy tylko nazwa? Dobrze rozumiem że ni będzie stałych respów bossów? Jeśli tak to świetny pomysł.

Polecam aby buty wiatru były zrobione w ten sposób co np ręka podnosząca yang, bo zapycha miejsce gdzie możemy wsadzić inne rzeczy takie jak pd czy rękawica.

Dobrze jest ^^

Wybierasz

Czy chcesz byc BMW z rekawica dropa/pd

Czy chcesz miec pd/rekawice bez BMW

Tak bylo i niech tak bedzie

Opublikowano

Dobrze jest ^^

Wybierasz

Czy chcesz byc BMW z rekawica dropa/pd

Czy chcesz miec pd/rekawice bez BMW

Tak bylo i niech tak bedzie

Takie porównanie dajesz jak k***a przy latarni albo w burdelu ja p******e...

Nie otwieraj ryja już proszę nie otwieraj tego ryja i zamknij pysk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...