Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] GladoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozumiem ze bonusy z gildii działają  tylko na wojnach a nie w normalnym pvp? 

Bonusy gildii działają wszędzie i są zrobione po to aby nie było nie wiadomo jak dużej ilości gildii tylko żeby było kilka/kilkanaście gildii mocnych i gracze dążyli do tego żeby do nich dołączyć jak za starych czasów metina :)

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Startujecie o tej samej dacie co inny serwer, musicie bardziej zachęcić ludzi :D

ChiChi :)

@

@

@

Sorki jednak tamten serwer nie wytrzymał napięcia bety i upadł. Startujecie sami :D

Opublikowano

@DarkSince.

czy body bedzie tutaj dobry pod pvp

nie chce czytac ze klasa trzeba umieć grac bo to gowno prawda

Myślę że będzie dobry, bonusy tutaj zostały odpowiednio zbilansowane, nie edytowaliśmy umiejętności postaci gdyż nie było tego na starym gladorze, jeśli które profesje/klasy postaci będą ubolewać w pvp czy też w expie , na pewno coś wymyślimy konsultując to w postaci ankiety na facebooku aby gracze się do tego przekonali.

Opublikowano

Z ciekawosci wbije zobaczyc jak to wyglada. Pamietam stary Glador i gralo troche osob swojego czasu. Jak nie bedzie walkow, bugow i wyjeb*nia na serwer, to bedzie dobrze :)

Wałki były są i będą 

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano

no no :D malygos s2? chyba tak, prawie ze identyko jak własnie s2 :3 szkoda ze wykrywacze tez nie przenoszą pod metka/bossa :D ale da się przeżyć :D Gramy!:D 

Opublikowano

no no :D malygos s2? chyba tak, prawie ze identyko jak własnie s2 :3 szkoda ze wykrywacze tez nie przenoszą pod metka/bossa :D ale da się przeżyć :D Gramy! :D

Nie wiem czemu porównujesz ten serwer do malygosa skoro projekty różnią się diametralnie ;) 

Opublikowano

Dark, staraliście się, nawet bardzo. 
Doceniam, ale moim zdaniem nic nie zastąpi tego końcowego setu : 

https://zapodaj.net/cd2059731bb16.jpg.html 

Lubicie eksperymentować, i chcecie dogodzić każdemu, więc wpadłem na pomysł. 
Zróbcie ankietę na Fb, czy dodawać kostiumy (oczywiście nie ma mowy o żadnych bonusach w kostiumie czy skinie broni)
i skiny na bronie. Każdy kto by chciał, mógłby taki strój/skin drapnąć w grze, z małym % na dropnięcie takiego itemka, czy kupić w IS.
Mały % na drop miałby za zadanie uchronić aby 90% serwera nie biegało w założonym skinie, i oczywiście nadało by statusu "unikatu" w grze, czyli czegoś cennego.

W kostiumach znajdowałaby się np : 
Zbroje z Setu pokazanego w powyższym Linku, Zbroja Mistrza, Ubranie Heksa, po prostu te najładniejsze.

W Skinach Broni : 
Cały Set Gladoriański dla każdej klasy postaci, Miecze Zabójcy, Sztyle zabójcy, itp. 

Oczywiście nie za dużo tego, to byłaby taka nutka miła dla oka, pozwalająca na lekką podróż w czasie, drobnostka.
Która z pewnością przyciągnęła by kolejnych graczy, bardziej z tej starej odsłony. Weźcie pod uwagę to co napisałem. i Dajcie znać.
Takie udogodnienie miałoby wnieść coś wizualnie, raczej nie rozwaliło by projektu :)

Ps. Gdzie moja nagroda za podsunięcie pomysłu na Fb, z wyróżnianiem się Topowych graczy?
Pomysł wcieliliście w realizację, a o mnie zapomnieliście.. :(

Opublikowano

Dark, staraliście się, nawet bardzo. 

Doceniam, ale moim zdaniem nic nie zastąpi tego końcowego setu : 

https://zapodaj.net/cd2059731bb16.jpg.html 

Lubicie eksperymentować, i chcecie dogodzić każdemu, więc wpadłem na pomysł. 

Zróbcie ankietę na Fb, czy dodawać kostiumy (oczywiście nie ma mowy o żadnych bonusach w kostiumie czy skinie broni)

i skiny na bronie. Każdy kto by chciał, mógłby taki strój/skin drapnąć w grze, z małym % na dropnięcie takiego itemka, czy kupić w IS.

Mały % na drop miałby za zadanie uchronić aby 90% serwera nie biegało w założonym skinie, i oczywiście nadało by statusu "unikatu" w grze, czyli czegoś cennego.

W kostiumach znajdowałaby się np : 

Zbroje z Setu pokazanego w powyższym Linku, Zbroja Mistrza, Ubranie Heksa, po prostu te najładniejsze.

W Skinach Broni : 

Cały Set Gladoriański dla każdej klasy postaci, Miecze Zabójcy, Sztyle zabójcy, itp. 

Oczywiście nie za dużo tego, to byłaby taka nutka miła dla oka, pozwalająca na lekką podróż w czasie, drobnostka.

Która z pewnością przyciągnęła by kolejnych graczy, bardziej z tej starej odsłony. Weźcie pod uwagę to co napisałem. i Dajcie znać.

Takie udogodnienie miałoby wnieść coś wizualnie, raczej nie rozwaliło by projektu :)

Ps. Gdzie moja nagroda za podsunięcie pomysłu na Fb, z wyróżnianiem się Topowych graczy?

Pomysł wcieliliście w realizację, a o mnie zapomnieliście.. :(

Kostiumy są wprowadzone i pisaliśmy o tym na facebooku, kostiumy będą tylko do expa, być może dodamy te które wstawiłeś gdyż wyglądają całkiem przyzwoicie :)

Klient Beta:

Opublikowano

Gdzie konto założyć ? 

I czy konta z bety będą usuwane ?

Rejestracja pojawi się później. Tak konta będą usuwane po beta testach.

Opublikowano

Bedzie mozna testowac balans? Ze dostajemy wwmaxowana postac i robimy pvp czy wszystko ogarniac samemu?

W pierwszej fazie testów zaczynacie wszyscy od 0, później dodamy npc z ulepszaczami aby każdy z was mógł przetestować eq.

Opublikowano

Skoro ten serwer występuję pod nazwą ''glador'' to wypadało by wnieść do niego coś ze starego gladora. Ale po co, lepiej dać stary dobry schemat, który widzę w prezentacjach już od 5 lat. Te same mapy, potworki, ekwipunek, no gratulacje, wam się to chyba nigdy nie znudzi.

Opublikowano

Czy tylko mi forum nie działa. ?

Działa 86984258705272091047.jpg

Kurcze, coś możliwe ze mi blokuje tą strone ;

dobra naprawione.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Czy tylko mi forum nie działa. ?

Działa 86984258705272091047.jpg

Kurcze, coś możliwe ze mi blokuje tą strone ;

dobra naprawione.

Co Ci blokowało stronę ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...