Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] GladoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się że administracja na którymś projekcie nie rozdała nagród za topkę, to jest na spory - generalnie, ale zdanie mam neutralne jeszcze się upewnię.

zgadza sie 

ss dodam rano mam na starym PC 

• Odpowiedzi 187
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

co zostało ze starego gladora?

chyba tylko zbroje pozdro

nie polecam

To nie dobrze?

jakby rzucili tego samego to bys sie sral ze S2 z niczym zmienionym

A jak tylko zbr zostaly to nie polecasz bo zmienione

Siec Polska Metin 2 Do Trudna Do Zrozumienia Jest

Osobiście powiem, że jakby odpalili starego Gladora i nic tam nie zmieniali to zagrałbym z ogromną chęcią ;)

Opublikowano

Grałem na starym GladoR'ku i zawitam ponownie - zachęciliście mnie setami - te dwa ostatnie są kozackie ! :D zagram na pewno dla nich, wszędzie kopie zbrojek, wreszcie coś nowego.. ;) 
zastanawiam się tylko nad cenami w IS i " żywotnością " jego - tzn czy będzie stały czy też czasowy, stawiam na to drugie.. :D tylko by mnie koszt SM nie przeraził.. macie już IS wycenionego ? ile trzeba wydać $ ( przelewem ) by mieć full IS do PVP jak i do EXP'a ? 

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Hajs się skończył to Dark robi nowy serwer, na który tak czy siak potem będzie mieć wylane ahhh skąd ja to znam... Ale będzie się wypierać że tym razem o serwer będzie dbać a okaże się jak zwykle :).

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Ale to chyba są jaja jakieś 

@Kubek

@esej

@Algade

3Ti6hYE.png

NIE POZDRAWIAM , ciekawe ile zapłacił.

Wszyscy piszą do mnie ile biorę za prezentacje na MPCforum, szczerze to nigdy nic nie wziąłem od nikogo żeby mógł się pojawić na mpc, bo to idiotyzm. Dark pisał do mnie od jakiegoś czasu i w końcu go poprosiłem o konkrety co będzie itp. jak widać postarał się to widać chociaż po prezentacji, tak jak widać po postach innych siejesz panikę bo to Twoja konkurencja.

Opublikowano

kolejna odsłona.. Nie zagram.Nie mam zamiaru siedziec miesiacami grajac po 6 godzin dziennie by sobie klasówki porobic.

Nie ma tutaj bonusów klasowych.

Opublikowano

przeczytałem całą prezentacje i posty autora tematu i wydaje mi się że ma zamiar zajmować się serwerem a więc zawitam tutaj bez problemu :) pozdrawiam i czekam na start :)

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Hajs się skończył to Dark robi nowy serwer, na który tak czy siak potem będzie mieć wylane ahhh skąd ja to znam... Ale będzie się wypierać że tym razem o serwer będzie dbać a okaże się jak zwykle :).

tylko ze tak robi cale MPCFORUM ;-;

Ty myslisz ze ci co teraz Samie/Fenekry robia to nie sa stary technicy ktorym gowno wyszlo i zmenili nicki pod hajs? :v

Opublikowano

Pięknie <3 a co do tego "Bossy oraz Kamienie Metin Pojawiają się w Losowych Miejscach na Mapie." to mam rozumieć, że jak już znajdę danego bossa na danej mapie to mogę się spodziewać, że zrespi się w tym samym miejscu za x czasu czy w kompletnie innym dowolnym miejscu?

Tak dokładnie zrespi się w innym miejscu.

Serio respy losowo na mapach? za kazdym razem trzeba latac i szukać????????????????????? O_o

Opublikowano

Pięknie <3 a co do tego "Bossy oraz Kamienie Metin Pojawiają się w Losowych Miejscach na Mapie." to mam rozumieć, że jak już znajdę danego bossa na danej mapie to mogę się spodziewać, że zrespi się w tym samym miejscu za x czasu czy w kompletnie innym dowolnym miejscu?

Tak dokładnie zrespi się w innym miejscu.

Serio respy losowo na mapach? za kazdym razem trzeba latac i szukać????????????????????? O_o

Tak, po to masz wykrywacze aby Ci ułatwiły odszukanie ich na mapie. W dungeonach masz znacznie więcej Metków oraz Bossów.

Opublikowano

Z zupełnie czystym sumieniem polecam serdecznie produkcje Darka ;) 

Ciekawie dobrane zbroje no i liczę na dobrą rozgrywkę :) Być może się skuszę.

Opublikowano

Byłem top 1 na starym gladorze nick Nico jak ktoś pamięta  :D oczywiście zawitam ponownie 

1. Nico 250 2. RapeMe 250 3. Pasiak 250 4. Kamaz 250 5. Godelman 250

Będą kominy w m1 stały jak na starym gladorze ?

Ty TOP1 xD. Człowieku odstaw te prochyy, 9:0 DZIA Nawet się nie możesz porównywać do TOP xD

Serwer to już nie ten stary glador więc dla mnie żenada, i tak pewnie padnie po max miesiącu

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Byłem top 1 na starym gladorze nick Nico jak ktoś pamięta  :D oczywiście zawitam ponownie 

Ty TOP1 xD. Człowieku odstaw te prochyy, 9:0 DZIA Nawet się nie możesz porównywać do TOP xD

Serwer to już nie ten stary glador więc dla mnie żenada, i tak pewnie padnie po max miesiącu

Zbyt dużo pracy włożyliśmy w ten serwer aby spełnić twoje oczekiwania i wyłączyć serwer po miesiącu :)

Będzie możliwość zmiany profesji na maksymalnym levelu ?

@DarkSince.

Na maksymalnym levelu nie.

Opublikowano

Zbyt dużo pracy włożyliśmy w ten serwer aby spełnić twoje oczekiwania i wyłączyć serwer po miesiącu :)

@DarkSince.

A więc do którego levela będzie można dokonać zmiany?

Opublikowano

@DarkSince.

A więc do którego levela będzie można dokonać zmiany?

Do 150 Poziomu postaci.

Opublikowano

Z ciekawosci wbije zobaczyc jak to wyglada. Pamietam stary Glador i gralo troche osob swojego czasu. Jak nie bedzie walkow, bugow i wyjeb*nia na serwer, to bedzie dobrze :)

Opublikowano

Serwer zapewne pod kase jak większość nie polecam PS z Gladora tu nic nie widze więc czemu jest w temacie Glador??

Nie Polecam

Widziałeś kiedyś serwer NIE POD KASE? Chyba nikt od tak ci nie zrobi serwer "żeby zadowolić ludzi".

/Zapowiada się ciekawie, czekam na klienta, do zobaczenia na serwerze.

Polecam.

DvTwT7Q.png 
USŁGI IPS
Opublikowano

kolejna odsłona.. Nie zagram.Nie mam zamiaru siedziec miesiacami grajac po 6 godzin dziennie by sobie klasówki porobic.

Nie ma tutaj bonusów klasowych.

Kolego, ale klasówki to nie tylko 6/7 XDDDDDDDD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...