Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemedia [Dedyk] [Easy/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się wbijać?

Ile ludzi tutaj gra?

W jaki sposób można się dorobić?

Ocena serwera w skali 1/10?

ezj18z.jpg

Grałem na: PL s1 (monastyr), SurfaceMT2 (2012r), EruriS, Balmora, MoltenMT2, SpotlineMT2, NewLongju2, EdoriaMT2, 4Death, Laneris, Eterial

Opublikowano

serwer taki sobie 

brak balansu

adminow malo kto widzial

100 ludzi 

No chyba jesteś w błędzie z tym że administrację mało kto widział :D Chłopaki we dwóch są praktycznie cały czas Durdok w pracy siedzi po 10h i cały czas odpisuje a Kuba wieczorami jak wraca też jest także pierwsze się popytaj a później mów że ich nie ma ;)

Opublikowano

Siedziałem na serwie przez tydzień widziałem tego Kubę 2 razy w tym jak robił ox

Do tego kompletni brak balansu bm bije po 300skilami mental rozwala na 2 skile i 2 hity do tego jego hity są takie same jak u Bodego... do tego 60% bloku ciosów klasy fizyczne które opierają się na hitach są prawie same missy archer lepsze hity niż wp i body

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Nie Polecam 

jesli ktos mial zamiar zagrac odradzam po wczorajszym/dzisiejszym balanie zwalili to konkretnie

bodym na dopalaczach bez is 3k szarza  z aura, hity tez w dol zamiast 5-6k teraz 2-3k gdzie mental hituje po 3k...

mental zamiast 30k na krycie wali 21...

bm po usunietej rosce wali po 10k skill bez kryta

reszta postaci nie wiem nie mialem juz checi sprawdzac 

krotko mowiac bezmózgi robily ten balans

nie polecam

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Szczerze mówiąc pograłem pograłem ale to nie dla mnie serwer, Dlaczego? A otóż dobrze, przyjemnie leci exp na początku gdzieś do 90lv. Jak to wygląda potem? No już nie tak ciekawie... Na pamie 100 za 1 mob leci 0.09... Nie jest to lekka przesada? Rozumiem że w ten sposób "Ogranicza" się Max Lv ale bez przesady. Po drugie niewiem jak jest teraz ale przed "Balansem" był bug że jak w pt to o wiele lepiej exp leci ponieważ jak to mi mówili jest błąd gry. Dlaczego nie mogę sam expić? Dlaczego mam na siłę grać w pt? Nie zamierzam zasuwać z expem 0.09 bez przesady.

Dla tych co którzy zastanawiają się grać to polecam "Tylko" do 100 lv. No i jeszcze te denerwujące małże... 3k otwartych małż i kolor 50,50,30 (Red). Nie lekka przesada? Od 100 robi się taki medium.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Szczerze mówiąc pograłem pograłem ale to nie dla mnie serwer, Dlaczego? A otóż dobrze, przyjemnie leci exp na początku gdzieś do 90lv. Jak to wygląda potem? No już nie tak ciekawie... Na pamie 100 za 1 mob leci 0.09... Nie jest to lekka przesada? Rozumiem że w ten sposób "Ogranicza" się Max Lv ale bez przesady. Po drugie niewiem jak jest teraz ale przed "Balansem" był bug że jak w pt to o wiele lepiej exp leci ponieważ jak to mi mówili jest błąd gry. Dlaczego nie mogę sam expić? Dlaczego mam na siłę grać w pt? Nie zamierzam zasuwać z expem 0.09 bez przesady.

Dla tych co którzy zastanawiają się grać to polecam "Tylko" do 100 lv. No i jeszcze te denerwujące małże... 3k otwartych małż i kolor 50,50,30 (Red). Nie lekka przesada? Od 100 robi się taki medium.

Pozdrawiam.

Medium hahahahahhahahahahahahahhaha x999

@topic

Balans wychodzi wam co raz gorzej... ogarniecie jedną klase to reszta dostaje po dupie... 

Opublikowano

Pozdrawiam.

Medium hahahahahhahahahahahahahhaha x999

@topic

Balans wychodzi wam co raz gorzej... ogarniecie jedną klase to reszta dostaje po dupie... 

Nie wszyscy mają czas zasuwać kilka godzin na laptopie, kompie? Niektórzy zasuwają tylko 1h bo czas nie pozwala. Może jak ty masz grać "Całymi dniami" to nie znaczy że każdy ma wolny czas. "Śmieszkujesz" że napisałem Medium? To dlaczego zrobili że "Na szybko" wbija się na początku a potem o wiele gorzej? Bez sensu. Rozumiem powinno być troszeczkę gorzej ale nie aż tak. Zanim napiszesz taką głupotę to przemyśl a nie bądź taką "Blondynką" że najpierw powie a później myśli. Bez obrazy zastanów się kolego.

Z góry przepraszam za spam że nie jest na temat serwera.

Pozdrawiam

Opublikowano

serwer dno, zero nowości, pełno botów - typowa sklejka.

do tego Siggy pod nickiem Rybka z tytułem Pani Pirania, przez co ludzie mylą mnie z tą wywłoką. Nieźle.

Bardziej się ośmieszyć nie mogłaś.

do tego bezpodstawny ban na konto na forum

KLASK

KLASK

KLASK

KLASK

KLASK

KLASK

KLASK

KLASK

KLASK

:makka:  :makka:  :makka:

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Odchodzę, bardziej BM'a nie da się spierdolić xD

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

Opublikowano

Logo Wam wpierniczyło w prezentacji gajs.

Odchodzę, bardziej BM'a nie da się spierdolić xD

Co jest z BM`em? :s

Opublikowano

Nie polecam gralem wbilem maxa full eq po czym serwer off za 2 min on (niby restart) a polowy itemow brak w dodatku balans po chu*u nie da sie normalnie expic musisz w pt a nie ma z kim bo z 50 osob na chanelu :)

Opublikowano

Ile gra średnio osób na serverze ? są jakieś wojny/zadymki ? 

Server wygląda fajnie podobają mi się takie easy/pvp ale często na takich serverach gra mało osób :.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ile gra średnio osób na serverze ? są jakieś wojny/zadymki ?

Server wygląda fajnie podobają mi się takie easy/pvp ale często na takich serverach gra mało osób :.

Bo ludzie nie potrafią prawidłowo skonstruować serwera pvp :) już lepiej gdyby wzięli pliki terenzo, zwiększyli exp i usunęli ulepszacze to serwer byłby lepszy niż wszystkie serwery pvp które pojawiły się tu w przeciągu 5 lat
Opublikowano

Ogarnij trochę prezentacje bo nie zachęca zbytnio (y)

POSTY: [50] [75] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

1817914831025941486533.png

Ważne !   Pisząc/Odpisując wpisz w poście @Pesi

Opublikowano

Ogarnij trochę prezentacje bo nie zachęca zbytnio (y)

Na serwie już nikt nie gra (moze z 10 osóB), on powinen tą prezke usunąć xD

Opublikowano

Dlaczego serwery, które mi przypadną do gustu padają po miesiącu -,,-

Na serwerze 0 osób, Admin aktywny na forum tylko po to aby zapytać się czy ktoś chce z nim na innym serwie grać xD

...

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...