Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemedia [Dedyk] [Easy/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Max , lv 120 wbity w niecałe 2h , eq robi się za prosto nic nie trzeba tylko troche poklikać w małże które prawie za free kupisz od NPC , exp  i moc mobów nie równa  ( exp na av2 słabszy niż mapka 100 )  ( mapka 100 lv - 120 lv wbicie  120 zabierze 15-20 min )  ( av2 od 80-100 + 60 min  na bigu )  ( zbrojka na 120 lv sura 6000% szybkości ruchu ) ( co + w zbrojkach 90 + inna tekstura )   ( Kd max +4 )  ( grywalność od 50-100 osób weekend ( - po starcie serwera w piatek ) )  Ogólna ocena serwera słaba 3/10 do tego poranne problemy z www czy tam serweram . Dla graczy którzy w 2-3h chcą mieć all i pobawić się w weekend serwer fajny ale dla graczy ambitnych serwer niestety odpada . Może z lv 120 + coś się zmieni ( w tp niby są mapki 120 / 140 )   . 

Pozdrawiam  :)

Opublikowano

Mówiłem,że na tym kodzie nie postawi nikt strony i słowa dotrzymam dałem zakaz a kochany lajkuś sprzedaje moj kupiony kod.

Republic smieciu i za co offtopic ?????? WYJEBCIE TO PÓKI ZNIESIE JAJA.

Opublikowano

Mówiłem,że na tym kodzie nie postawi nikt strony i słowa dotrzymam dałem zakaz a kochany lajkuś sprzedaje moj kupiony kod.

Ukradli kod?

Opublikowano

Ukradli kod?

Gość chyba myśłał że ma kod na wyłączność, a żadnej ku temu umowy nie spiwyaliśmy więc podrzuciłem strone ziomkowi bo potrzebował i się sapie gość :D 

Opublikowano

jak server wygląda na chwilę obecna  warto zagrać czy lepiej sobie odpuścić ;p?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Ukradli kod?

Gość chyba myśłał że ma kod na wyłączność, a żadnej ku temu umowy nie spiwyaliśmy więc podrzuciłem strone ziomkowi bo potrzebował i się sapie gość :D

to mogłeś dać kod sao.

Opublikowano

Ukradli kod?

Hehe to już wiecie jaka z tego pana jest ku**a :)

Co do serwera, no nic dodać nic ująć heh

JAK KTOŚ CHCE ZROBIĆ SYGNATURKĘ PROSZĘ PISAĆ NA PW  :sex:

Opublikowano

Ukradli kod?

Hehe to już wiecie jaka z tego pana jest ku**a :)

Co do serwera, no nic dodać nic ująć heh

Wiesz ja tylko wymagam aby osoby które są ze mną w kontakcie były wobec mnie wporządku a tak niestety nie jest ; p
Opublikowano

Serwer fajny spoko się grało z ziomkami.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Widać, że coś się dzieje. Kontakt z adminem można złapać bez większych problemów, a to plus.

Gra się przyjemnie, a zanosi się, że będzie jeszcze lepiej.

Tak więc jak ktoś nie chce się pieprzyć tydzień z lvl i drugie tyle z eq to niech śmiało wbija.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...