Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemedia [Dedyk] [Easy/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o dodanie linku do klienta oraz skanu - czas do jutra (12)

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Typowy serwer brak nowości. Serwer na chwile nie wróżę przyszłości ;).

TO JEST SERWER STWORZONY POD PVP, INNYMISŁOWY DLA LUDZI KTÓRZY NIE MAJĄ CZASU BO PRACA, DZIECI ITP.

CZEGO SPODZIEWASZ SIĘ PO TAKIM SERWERZE ?

Opublikowano

Typowy serwer brak nowości. Serwer na chwile nie wróżę przyszłości ;).

TO JEST SERWER STWORZONY POD PVP, INNYMISŁOWY DLA LUDZI KTÓRZY NIE MAJĄ CZASU BO PRACA, DZIECI ITP.

CZEGO SPODZIEWASZ SIĘ PO TAKIM SERWERZE ?

Dokładnie tak jak mówisz.. Ten serwer będzie miał klimat troszke z Cradosa. Lecz będzie łatwiejszy.

To co jest teraz na sam początek wystarczy w 100%. Po czasie można Urozmaicać serwer  nowymi dangami, kostiumami, skinami itd..

Jeden Lubio to Drugi lubi to.. Nikomu nie jesteś w stanie dogodzić. Większość serwerów jaka teraz wychodzi nie ma nowości gdyż zawsze coś jest z innego serwera.. Idiotom którzy nie wiedzą na czym polega budowa Metina , proszę o nie Trollowanie.

Widzimy Się Ino na Starcie :) Jak już mówiłem 500+ pęknie+ z czasem dojdzie:). Dlatego nie śpiesz się chwilowo z dodawaniem Nowośći :)

Tak ma wgłądać właśnie system tworzenia serwera.

Na chwile obecną to co jest wystarcza  w 100%. Ludzi będzie masa, a z czasem doda się to, doda się to. I ludzi będzie jeszcze więcej.

Na taki serwerek czekałem już bardzo długo:)

Wszystkiego Dobrego i Powodzenia :)  Nie przejmuj się Opinią paru Trolli:) Oni nie są w stanie zrobić tego w 1/10 co ty. Dlatego potrafią szczekać w Temacie:)

Pozdrawiam ciepło :)

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

NIE POLECAM

Serwer pod szybki zarobek na postawienie kolejnego projektu, wystarczy wyszukać na fb serwer Inomt2.

Jeśli by tak było to raczej nie ukazywaliby się z oficjalnego konta bo dostaliby hejt, nie ? xD

Opublikowano

NIE POLECAM

Serwer pod szybki zarobek na postawienie kolejnego projektu, wystarczy wyszukać na fb serwer Inomt2.

A powiedz mi bez mózgu  Który serwer nie jest pod szybki zarobek?

Tym bardziej że ktoś wykłada PLN z swojej kieszeni, po to abyś miał gdzie grać, to chyba logiczne że liczy na szybki obrót?

To jest Biznes Synek. Dorośnij poducz się. Jak zdobędziesz chociaż ciut doświadczenia, wtedy możesz  się wypowiadać.

Ludzie nie stawiają serwerów o tak dla przyjemności, tylko dla szybkiego zarobku. Jeśli ktoś dba i się interesuje własnym biznesem, to ten zarobek będzie miał. Prosta Logika.  A nie sądze iż by stawiał sewer dla Marnych 10 tysięcy PLN, po czym by miał olać serwer. Logicznie myśląc Jeśli chce dobrze zarabiać?! To Musi być jego wkład widać. Inaczej Sam nasra w swoje Gniazdo. Aczkolwiek widzę że Osoba która stawia ten serwer ma w główce poukładane. Codziennie śledzę stronkę serwera i Widzę że jest Online. Od kilku już tak spoglądałem.

Więc Robi co może po to aby było wszytko piko bello.

Nawet na serwie nie byłeś a oceniasz...

W*****a mnie takie pierdolenie Trolli.  A to to A to to Itd... Nie podoba sie? To wypierdalaj. Tyle w Temacie

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Patcher do poprawki patchuje do 21% i zonk klient sie pobral pusty dodajcie na inne hostingi.

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Opublikowano
Opublikowano

I jak warto pobierac? :D bo chyba reklamy to zadnej nie ma ;P

65 graczy - Nie Polecam Serwera 

Nie polecam ponieważ ? :D Za takie głupie wypowiedzi powinny być warny. Napisze 1000 osób że nie poleca bez powodu i darmowy spam pod prezentacją.

Opublikowano

Bo nawet nie dopilnowali by zmianki i dodania były nieskończone, mało tego w BS nawet nie ma opcji, żeby samo kupowało zmianki więc trzeba mixować wysokie śr ręcznie. Do jutra serwer niegrywalny bo mają poprawić ,,w nocy''.

Takie jest właśnie zainteresowanie administracji, podejrzewam, że test opierał się tylko na wysokich levelach, o ile w ogóle miał miejsce.

Opublikowano

NIE POLECAM

A powiedz mi bez mózgu  Który serwer nie jest pod szybki zarobek?

Tym bardziej że ktoś wykłada PLN z swojej kieszeni, po to abyś miał gdzie grać, to chyba logiczne że liczy na szybki obrót?

To jest Biznes Synek. Dorośnij poducz się. Jak zdobędziesz chociaż ciut doświadczenia, wtedy możesz  się wypowiadać.

Ludzie nie stawiają serwerów o tak dla przyjemności, tylko dla szybkiego zarobku. Jeśli ktoś dba i się interesuje własnym biznesem, to ten zarobek będzie miał. Prosta Logika.  A nie sądze iż by stawiał sewer dla Marnych 10 tysięcy PLN, po czym by miał olać serwer. Logicznie myśląc Jeśli chce dobrze zarabiać?! To Musi być jego wkład widać. Inaczej Sam nasra w swoje Gniazdo. Aczkolwiek widzę że Osoba która stawia ten serwer ma w główce poukładane. Codziennie śledzę stronkę serwera i Widzę że jest Online. Od kilku już tak spoglądałem.

Więc Robi co może po to aby było wszytko piko bello.

Nawet na serwie nie byłeś a oceniasz...

W*****a mnie takie pierdolenie Trolli.  A to to A to to Itd... Nie podoba sie? To wypierdalaj. Tyle w Temacie

Po 1 mocne słowa jak na nastolatka, po 2 nie interesuje mnie Twoje zdanie, wyraziłem swoją opinię i co ci do tego, a po 3 za pucowanie wajchy nic nie dostaniesz :)

Opublikowano

Nie można się zalogować brak połączenia jest ;/ 

jeśli jest patcher na serwerze, to go uruchomiłeś?

Tak zrobiłem to i nadal nic ;/ 

Opublikowano

Nie można się zalogować brak połączenia jest ;/ 

jeśli jest patcher na serwerze, to go uruchomiłeś?

Tak zrobiłem to i nadal nic ;/ 

Spróbuj się logować na każdy ch, ewentualnie wyłącz zapore bo może blokować.

DiamondMT2.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...