Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nemedia [Dedyk] [Easy/PvP]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? Server z*******y :D Tak ja ja szkoła, praca-mało czasu. A na tym serverze idzie się pobawić w małym czasie, długo czekałem na coś takiego :D Serverek fajny :D Ale proponowałbym reklame itd. :D

Nic cie to nie kosztuje więc jebni* porządnego minusa ---

PANDORAMT2-ROZEKzabujca 99lv klasa:ninja Królestwo:niebiescy, Lv wciąż rośnie :)

• Odpowiedzi 122
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się grać bez is?

Raczej na żadnym serwerze tego typu nie opłaca się grać bez ISu :P 

Opublikowano

wbij tam exp mapie węzowa polana...co 3sek mi wywalilo się....prosze w pomoc....i dziękuje za pomoc

moje nick to xEaSy

Można trochę jaśniej ? nic z tego nie zrozumiałem...

Opublikowano

gówniany serwer. Wbiłem szamanem smokiem i hellerem. 4 klasówki + wachlarze i dzwony. Mental mnie kładzie w PVP xD.  Hellerem lecze się po 6k gdzie HP jest 40-50k. DMG Szaman jest śmieszne. Już na predorie wbijcie xD.

Nie polecam tu grac.

Opublikowano

gówniany serwer. Wbiłem szamanem smokiem i hellerem. 4 klasówki + wachlarze i dzwony. Mental mnie kładzie w PVP xD.  Hellerem lecze się po 6k gdzie HP jest 40-50k. DMG Szaman jest śmieszne. Już na predorie wbijcie xD.

Nie polecam tu grac.

A ile byś chciał sie leczyć przy takiej ilości HP ? 

Mental Cie kladzie ? po prostu był lepszy...

Opublikowano

Nie polecam tu grac.

NOM skoro ja bije skowytem po 7-9k mental po 14-17k to rzeczywiście był lepszy xD.

Co do leczenia. minimum 15k? Sorry, ale skoro nacisk na pvp to balans musi byc.,

Opublikowano

Nie polecam tu grac.

NOM skoro ja bije skowytem po 7-9k mental po 14-17k to rzeczywiście był lepszy xD.

Co do leczenia. minimum 15k? Sorry, ale skoro nacisk na pvp to balans musi byc.,

Mental zawsze musi bić więcej...

Nie wiem jakie jest CD leczenia tutaj, ale przy takiej ilości leczenie nie powinno dawać wiecej niz 10k HP. 

Ps. zmieńcie w prezentacji, że szarfy robi się u Beak-Go nie u Seona, bo dziś sie zalatałem... 

Opublikowano

Nie polecam tu grac.

Po 1.

Leczenie z tego co mi mówił znajomy daje 15k

Po 2.

Szaman bije tutaj baardzo dużo.

Skoro ty bijesz prawie 10k, a mental Ci 17 przy czym masz leczenie, to przewaga gigantyczna. 

Po 2.5

Ja (jako nieskromnie mówiąc top1 mental) bije szamanom po 12k , którzy chyba w przeciwieństwie do Ciebie mają absy, a szaman mi bije w full abs jakie się tylko da , 9k, do tego się leczy 15k, to o co Ci chodzi?

Po 3.

Nie porównuj predorii, gdzie tam szamanom w full eq biłem mniej z duchowego niż mi buff skowytem rąbał ^^ I do tego walnięcie mocniejsze od duchowego xD

Serwer polecam serdecznie :)

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

kiedy nowe sety i nastepne lvl i kiedy oslabicie ochronke u bm a podniesiecie aure u bodiza

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Wbijam! ;) Mało osób ale serwer wydaje się fajny, zapraszam również innych ponieważ 154 graczy online( w tym momencie) to nie jakoś dużo xD

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Pewnie Rybka spierdoliła bo tylko do tego się nadaje nie mając o niczym pojęcia xD

Administracja z moriuma 3/4 patologii xD

Dobrze Counter mówił xD

Welcome in MPCForum House ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...