Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam opinii] GameTris.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na początku pragnę wspomnieć że chciałbym postawić swój serwer TS3 (512 slotów) na jakimś dobrym VPS'ie najlepiej Anti DDoS, chętnie poznałbym wasze opinie o GameTris ponieważ kolega mi go polecił ale wolałbym posiąść nieco więcej informacji na jego temat u szerszego grona.

Opłaca się tam zainwestować? Jeśli nie, to prosiłbym o podanie jakiś alternatyw.

Natomiast pod boty muzyczne myślę o zakupie VPS'a od arubacloud i kieruje do Was takie pytanie ile bocików na takim VPS'ie można mieć?

Z góry dziękuję za jakiekolwiek informacje, pozdrawiam :)

Opublikowano

Jeżeli chcesz żeby boty latały z darmowych stresserow to idealny jest aruba :)

Osobiście polecam Ci zakup VPS Game Pro z lvlup :)

Co do gametris to kiedyś miałem u nich bota muzycznego i nie powiem.. Grał rewelacyjnie. Nie wiem jak z vps u nich.

Ps. Net-Speak blokuje vps gdy widzą cracki.. :)

Opublikowano

Ogólnie kiedyś korzystałem i nie miałem jakiś większych zastrzeżeń, przy czym ja bym Ci jednak polecił vvps z multigaming (również bez zastrzeżeń, dobra cena), co do aruby to jak najbardziej pod boty muzyczne jest bardzo dobra, bez problemu będzie działać około 10 sinusbotów.

Opublikowano

Jeśli szukasz VPS'a to tylko i wyłącznie HosTeam stabilne serwery ochrona jak i support na wysokim poziomie, żadne OVH net-badziewia tego nie przebiją

Jak byś nie wiedział ze jak ty to nazwaleś net-badziewia czyli net-speak dzierżawi serwery dedykowane od hosteam lokalizacji polskiej czyli tą samą ochronę anty ddosuje mają

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jeśli szukasz VPS'a to tylko i wyłącznie HosTeam stabilne serwery ochrona jak i support na wysokim poziomie, żadne OVH net-badziewia tego nie przebiją

Jak byś nie wiedział ze jak ty to nazwaleś net-badziewia czyli net-speak dzierżawi serwery dedykowane od hosteam lokalizacji polskiej czyli tą samą ochronę anty ddosuje mają

net-speak ma lepszą ochronę bo dedyki są lepiej chronione niż vps no ale dejmienek chyba ich nie lubi bo pewnie bana zarąbał :P

Opublikowano

Gdybyś pomyślał to te net-badziewia maja też maszyny z ovh a na maszynach z ht maja limitowane łącze więc pal gumę

net-speak ma lepszą ochronę bo dedyki są lepiej chronione niż vps no ale dejmienek chyba ich nie lubi bo pewnie bana zarąbał :P

Tak się składa że dedyki nie mają lepszej ochrony od zwykłej OpenVZ'tki z ht ale ty wiesz lepiej Pozdro :):)

Opublikowano

Gdybyś pomyślał to te net-badziewia maja też maszyny z ovh a na maszynach z ht maja limitowane łącze więc pal gumę

Tak się składa że dedyki nie mają lepszej ochrony od zwykłej OpenVZ'tki z ht ale ty wiesz lepiej Pozdro :):)

Udajesz kogoś kto niby dużo wie... ale nie wiesz nic .. właśnie udowodniłeś swoją wszech głupotę.

Opublikowano

Udajesz kogoś kto niby dużo wie... ale nie wiesz nic .. właśnie udowodniłeś swoją wszech głupotę.

Mordo to ty udowadniasz swoją głupotę, znam tą osobę i w ts siedzi dość dużo dla mnie jego opinia jest znacząca i taka którą mogę się sugerować przy wyborze odpowiedniego Hostingu. Ma swój serwer oraz dość szerokie umiejętności w dziedzinach związanych z Ts3.

Co do konfliktu, odkąd siedzę w Ts zawsze jak już to leciał cały Hosteam ( Dedyk & VPS ) , nie było tak że dało się wywalić VPS a dedyka już nie. VPS czy dedyk ma poziom zabezpieczeń na tym samym poziomie jeżeli chodzi o aplikacje TeamSpeak 3. 

Net-speak to tylko pośrednik, co prawda voicevps ma konfiguracje iptables ale to gówno daje przy atakach na ts3. Osoby o większych ambicjach wybierają Hosteam, wychodzi taniej.

Nie masz doświadczenia to się nie wypowiadaj bo piszesz co ci do głowy wpadnie a nie którzy użytkownicy mogą się sugerować twoją opinią i źle trafić..

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Mordę to masz ty ...

Doświadczenie mam większe niż Ci się może zdawać, nie macie pojęcia o tym co piszecie tylko na siłę swoją głupotę przelewacie na innych, piszecie metodą: "Byle głośniej to będę miał rację" .. to masz pecha bo nie masz ani ty racji ani dejmienek, latacie ze swoimi crackami od hostingu do hostingu, do czasu aż wam bana nie przywalą i tak w kółko, z waszymi opiniami to raczej już nikt się tutaj nie liczy, zawsze najgłośniejsi i zawsze be racji, zawsze krytykowani, typowe dzieci internetu.

I jak zawsze oftop.

Opublikowano

Lepiej wziąć OpenVz/KVM od Hosteam bądź VoiceVPS MultiGaming.pl.

Net-badziewie nie warte zachodu, jeszcze te ich ceny - Mariusz informatyk chce tylko zarobić na tym, a gówno się da na nich zrobić.

Opublikowano

Widzę że sami znawcy w temacie.

gametris to też już multigaming, tyle ze nie lokalizacji hosteam, gematris upadło, rozkrzaczyło się i jakimś cudem przejął to multigaming (też chyba nie do końca legalnie bo jak legalnie przejąc krzaka?), co jest więcej niż było? nic - poza tym że support się zmienił.

Lepiej wziąć OpenVz/KVM od Hosteam bądź VoiceVPS MultiGaming.pl.

Net-badziewie nie warte zachodu, jeszcze te ich ceny - Mariusz informatyk chce tylko zarobić na tym, a gówno się da na nich zrobić.

Polecasz voice vps z multigaming a dla twojej informacji te  "net-badziewie" utrzymuje wszystkie topowe serwery ts3.

Między gametris a multigaming także polecałbym multigaming bo już mają lokalizację w hosteam, ale utrzymuje stałe kontakty z właścicielami topówek w polsce i wiem że nie zmienili by net-speak na inny hosting, sam korzystam ale nie będę się wypowiadał w temacie które tego hostingu nie dotyczy.

Tauroo jak już piszesz to pisz mądrze, bo gówno wypowiedzi są gówno warte. Masz 12 postów i rżniesz znawce - chyba że to ktoś z MG szkaluje inne firmy - co by mnie nie zdziwiło.

Temat dotyczy opinii  o gametris - moja opinia jest prosta:

Gametris kiedyś należał do cybernet-soft, później się skrzaczył i przez pół roku był na fałszywe dane jakiegoś ukrainca, taki usługodawca jest skreślony - nikt nie inwestuje w upadłych, gwarancji nikt teraz nie ma że za 3 miesiące znowu będą ukrainskie dane i znów krzak nie hosting.

Jak ktoś ma coś mądrzejszego do napisania niż tauroo to niech pisze, może się czegoś nowego dowiem.

Opublikowano

Nigdy ta firma nie była krzakiem, dane firmy były BlazingFast - które mogłeś porównać przez jakiś czas.

Widzę, że równie dobrze twoja wiedza równie jest bardzo rozwinięta.

Tylko potrafisz szczekać na forum.

Opublikowano

Nigdy ta firma nie była krzakiem, dane firmy były BlazingFast - które mogłeś porównać przez jakiś czas.

Widzę, że równie dobrze twoja wiedza równie jest bardzo rozwinięta.

Tylko potrafisz szczekać na forum.

Haha wiedziałem że jakiś adminek Z MG próbuje wybić hosting i szkaluje innych, heh muszę linka podesłać do tematu komu trzeba żeby wam noska utarł.

dane nigdy nie były z blazingfast tylko dane jednego ukrainca, nie firmy, bez nip, bez danych firmowych czyli  - krzak

to są twoim zdaniem dane BF?

https://web.archive.org/web/20160802100543/https://gametris.com/en/contact

Gametris Nazar Pawletko

Haharina St 1

45-400 Novovolyns`k

Ukraina

Żeby było śmieszniej w sierpniu w  kontakt już nie ma danych ukrainca ale mamy tylko:

K.Wyszkowska

I tyle, to są dane firmowe? nadal uważasz ze umiem tylko szczekać?

Co do tematu:

Osobiście nie polecam, jak już  brać to tylko hosteam, lvlup, net-speak lub ovh (niestety tylko dedyki z game), nie brać gametrisów i tym podobnych.

Opublikowano

Dobra Panowie i Panie bo to już staje się śmieszne co wy wypisujecie a nie wiecie jak było i jak jest....

Hosting Gametris - Profesional, który po pewnym czasie jak wy to mówicie stał się "krzakiem" jakiś czas temu został wykupiony a właścicielem tego hostingu aktualnie jest firma livesoft:

• Livesoft
    ul. Dzielna 7A/32
    00-154 Warszawa
  • NIP: 774-313-39-20
    REGON: 145845908
  • Adres do korespondencji:
  • Gametris.com
    ul. Dzielna 7A/32
    00-154 Warszawa
  • [email protected]

Więc hosting działa w pełni legalnie. Aktualnie nowa lepsza administracja robi co może aby poprawić jakość świadczonych usług, jak dobrze wszyscy wiemy gametris poprzez ostatni rok ostro oberwał po opinii sam ostro po tym hostingu jechałem ale każdemu trzeba dać drugą szansę i jestem pozytywnie nastawiony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...