Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Minimalny próg postów w dziale Fan-Art -> Zlecenia

musicshaggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę z propozycją aktualizacji regulaminu subforum - otóż zauważyłem że co jakiś czas zdarzają się próby 'wyzyskania' od forumowych grafików - grafiki.

Takie pijawki zwykle nie mają żadnych postów oprócz tych w zleceniach. Tematów zdarza im się zrobić nawet kilkanaście w miesiącu, zazwyczaj udaje im się uzyskać po kilka prac na każdy temat, lecz dalej go odświeżają.

Oto piękny tego przykład: http://www.mpcforum....359849-pr0mok1/

Dlatego moją propozycją jest wprowadzenie progu postów (osobiście, 50 było by rozsądne) od którego będzie można utworzyć temat w dziale "Zlecenia".

Myślę że na taką zmianę nikt narzekać nie będzie (zwłaszcza graficy  :D), bo dla prawdziwego forumowicza 50 postów to nie problem, a powinno to rozwiązać problem "darmozjadów".

Treść wylądowała dzisiaj rano w skrzynce @Lord Makin, ale chciałbym usłyszeć też zdanie innych na ten temat, bo jak dla mnie takie zachowanie jest irytujące, ale może to tylko moje odczucia :D

Pozdrawiam,

musicshaggy

aqcu39P.png
Opublikowano

A może próg w zł, minumum 40% wpłaty na początek a później reszta + kontrakt? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#jk

Dział zlecenia według mnie w ogóle nie powinien istnieć, bo to już trochę nudne żebranie o jakieś grafiki zamiast pójść do kogokolwiek z kilkuletnim doświadczeniem i płatnie dostać coś dobrego. Era sygnatur z bannerami może powinna się skończyć bo to estetyki w sumie nie dodaje(tak przynajmniej zauważyłem z własnego doświadczenia). 

#koniecmojejopinii

Ja to bym usunął wszystkie ograniczenia związane z postami i zamiast tego dał czas online, jest gromadka ludzi, którzy siedzą długo tutaj, znają dużo rzeczy na forum lecz mają mało postów.

Opublikowano

A może próg w zł, minumum 40% wpłaty na początek a później reszta + kontrakt? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#jk

Dział zlecenia według mnie w ogóle nie powinien istnieć, bo to już trochę nudne żebranie o jakieś grafiki zamiast pójść do kogokolwiek z kilkuletnim doświadczeniem i płatnie dostać coś dobrego. Era sygnatur z bannerami może powinna się skończyć bo to estetyki w sumie nie dodaje(tak przynajmniej zauważyłem z własnego doświadczenia). 

#koniecmojejopinii

Ja to bym usunął wszystkie ograniczenia związane z postami i zamiast tego dał czas online, jest gromadka ludzi, którzy siedzą długo tutaj, znają dużo rzeczy na forum lecz mają mało postów.

To prawda, około 30% zleceń to zlecenia nazwijmy to wewnątrz-forumowe (sygnatury, avatary, itp.) reszta to jakieś jutuby czy inne syfy.

A czas online problemu by nie rozwiązał bo o wiele więcej taki Zbigniew inwencji musiałby włożyć w napisanie posta tak aby nie został uznany za spam i usunięty niż siedzenie i nabijaniu sobie czasu :D

aqcu39P.png
Opublikowano

#jk

#koniecmojejopinii

To prawda, około 30% zleceń to zlecenia nazwijmy to wewnątrz-forumowe (sygnatury, avatary, itp.) reszta to jakieś jutuby czy inne syfy.

A czas online problemu by nie rozwiązał bo o wiele więcej taki Zbigniew inwencji musiałby włożyć w napisanie posta tak aby nie został uznany za spam i usunięty niż siedzenie i nabijaniu sobie czasu :D

Kto zainformował, że czas będzie łatwy do nabicia? :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...