Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

In3Time.pl - Publiczny serwer TeamSpeak3

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście serwer godny polecenia.

Jedyne co mi nie przypadło do gustu to ikonki (ale to już kto co woli).

Nie ma się co za dużo rozpisywać bo raczej nie ma się do czepiać a wiec na tym poprzestane.

Ogólna ocena: 9/10

Opublikowano

Stary dobry ArrMeeR!

Owego teamspeak'a mogę polecić jak najbardziej. Ładna prezentacja, tylko potrzebne informacje. Odnośnie ts'a to też do niczego nie mogę się przyczepić. Burdelu na ts'ie nie ma. Wszystko ładnie zaplanowane i zorganizowane, ikonki też ładne. Jedyną wadą tego serwera to jest czasem właśnie ArrMeeR. Znam go dosyć długo i jak czegoś chce to naprawdę robi to szybko, sprawnie i perfekcyjnie, ale czasem jest na odwrót. Nic mu się nie chce, ma wywalone na wszystko nie odpisuje. Ostatnio zauważyłem zmiany u niego, i rzadko tak robi. Więc nad tą jedyną wadą pracuje i mam nadzieje, ze mu się uda w 100%

W skrócie bardzo polecam tego ts'a.

Opublikowano

Powiem tak, Pana Armeera można polecić w 100%. Profesjonalny, ogarnięty i wszystko co najlepsze.

Jednakże to nie o nim jest prezentacja a o serwerze. Siedziałem tam już kilkukrotnie, i mogę polecić. W miarę ogarnięty wygląd i podejrzewam że Armeer i tu nie powiedział ostatniego słowa co do automatyzacji- dodatkowy plusik to to że widze aBOT'a - starczy tego cholernego mBOT'a wszędzie :D

Ikonki to kwestia gustu, niektóre mi się podobają niektóre nie, lecz o gustach się nie dyskutuje :P

Ogólnie plusik i powodzonka :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Serwer godny polecenia. Doświadczona administracja super ikonki , ładnie ułożone estetycznie kanały .POLECAM!.

Opublikowano

Serwer prowadzony przez doświadczony zespół, który wie co robi. Administracja bardzo dobrze dobra, każdy posiada wiedzę na temat serwera oraz samej aplikacji, Potrafią doradzić w każdej sprawie a jeśli czegoś nie wiedzą bo są tylko ludźmi nie "cwaniakują" tylko pytają się kogoś na wyższej randze. 

Na serwerze można spotkać wiele gwiazd z Polskiego YouTube, typu: Ekipa Malczyńskich, Chati, MichałF1. Zaufali nam również i mniejsi YouTube'rzy.

Serwer organizuje częste ewenty prowadzone przez doświadczony zespół.

Zapraszamy serdecznie na Karaoke 24.02.2017! 20:00!

Serdecznie polecam Administracja In3Time.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...