Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

In3Time.pl - Publiczny serwer TeamSpeak3

artur8889

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście serwera nie polecam, dzieciaczki nie wiedzą jak pozyskać użytkowników to udają się do szczeniackich zagrywek. Sprawa zgłoszona.

#edit: i to jeszcze technik działu TS bawi się w takie rzeczy, ciekawe.

Tak jak napisałeś jeden z nas jest Technikiem działu TeamSpeak3 a ja czyli drugi właściciel dość rozpoznawaną osobą w dziale Minecraft Jako programista oraz technik.

Mamy na serwerze YouTube'rów nawet po 1 milion subskrypcji i ty twierdzisz, że nie potrafimy pozyskać ludzi?

Wytłumacz o co Ci chodzi.

Na serwerze mamy 2 właścicieli oraz 1 admina więc zweryfikuj również dokładnie swoje oskarżenia oraz pokaż o co tak dokładnie chodzi bo rzucasz słowa na wiatr i starasz się pokazać jak typowy Polak. Im wyszło mi nie to jakoś ich zniszcze. 

Przepraszam Majciu ;* 

Jak masz do nas jaki problem to możesz przyjść i to z nami rozmówić a nie rzucać jakieś puste oskarżenia gdzie nikt nie ma pojęcia o co chodzi.

I dlaczego wyzywasz mnie od dzieviaczków? Jutro piszę maturę oraz od 4 lat prowadzę własną firmę więc chyba dzieckiem nie jestem?

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście serwera nie polecam, dzieciaczki nie wiedzą jak pozyskać użytkowników to udają się do szczeniackich zagrywek. Sprawa zgłoszona.

Tak jak napisałeś jeden z nas jest Technikiem działu TeamSpeak3 a ja czyli drugi właściciel dość rozpoznawaną osobą w dziale Minecraft Jako programista oraz technik.

Mamy na serwerze YouTube'rów nawet po 1 milion subskrypcji i ty twierdzisz, że nie potrafimy pozyskać ludzi?

Na serwerze mamy 2 właścicieli oraz 1 admina więc zweryfikuj również dokładnie swoje oskarżenia oraz pokaż o co tak dokładnie chodzi bo rzucasz słowa na wiatr i starasz się pokazać jak typowy Polak. Im wyszło mi nie to jakoś ich zniszcze, widzę że masz nawet grono wsparcia do tego bo ta osoba co za Tobą idzie jest jednym wielkim nie udacznikiem i żałuję, że kiedyś ją poznałem bo jej serwer 2 dni bez problemów nie potrafi stabilnie działać, tylko że nigdy nic nie mogła na nas zdobyć bo jesteśmy jednym z nielicznych serwerów który nie ma wrogów, to widzę że wspiera innych w oskarżeniach na nas by samemu sobie już więcej problemów nie robić :D Ty może Krzychu nie wiesz o co chodzi ale zobacz na like swojego komentarzu :DxD Mogłaś chociaż uważasz komu zdjęcia wysyłasz bo połowa internetu je ma xD

Jak masz do nas jaki problem to możesz przyjść i to z nami rozmówić a nie rzucać jakieś puste oskarżenia gdzie nikt nie ma pojęcia o co chodzi.

I dlaczego wyzywasz mnie od dzieviaczków? Jutro piszę maturę oraz od 4 lat prowadzę własną firmę więc chyba dzieckiem nie jestem?

Co do like to nie znam i nie mieszam się w sprawy które mnie nie dotyczą. 

Nazwałem Was "dzieciaczkami", nie ze względu na wiek a na zachowanie jakie reprezentujecie. Fakt, że macie 2 właścicieli i jednego admina nic w tej sytuacji nie zmienia. Winę ponosi serwer a szczególnie właściciele, bo nawet jeśli zrobił to admin, to Wy go przyjęliście i ponosicie za niego odpowiedzialność. Nikt go za Was do administracji nie przyjął.

Biorąc pod uwagę to, że jesteś "dość rozpoznawalną osobą w dziale minecraft jako programista i technik" oraz Twój kolega współwłaściciel ww serwera "technikiem ds. ts3" stawia wielki znak zapytania co do waszych kompetencji. Może nie będę dłużej rozwijał tego tematu.

Sprawa o której wspomniałem jest jedną z wielu które miały miejsce na naszym serwerze. Wcześniej bagatelizowaliśmy spamy z reklama, groźby atakami etc. Lecz jeśli ktoś podszywa się po to aby zbanować cały serwer i rozreklamować swój to jest to zwyczajnie nie fair. Jednocześnie daje do myślenia, że mimo tych wspomnianych YT'berów widocznie problem z pozyskaniem użytkowników jest, ponieważ gdyby było inaczej zaistniała sytuacja nie miała by miejsca. 

Dowód w załączniku. 

post-1397658-0-46752400-1493817029_thumb.png

Opublikowano

Na serwerze mamy 2 właścicieli oraz 1 admina więc zweryfikuj również dokładnie swoje oskarżenia oraz pokaż o co tak dokładnie chodzi bo rzucasz słowa na wiatr i starasz się pokazać jak typowy Polak. Im wyszło mi nie to jakoś ich zniszcze, widzę że masz nawet grono wsparcia do tego bo ta osoba co za Tobą idzie jest jednym wielkim nie udacznikiem i żałuję, że kiedyś ją poznałem bo jej serwer 2 dni bez problemów nie potrafi stabilnie działać, tylko że nigdy nic nie mogła na nas zdobyć bo jesteśmy jednym z nielicznych serwerów który nie ma wrogów, to widzę że wspiera innych w oskarżeniach na nas by samemu sobie już więcej problemów nie robić  :D Ty może Krzychu nie wiesz o co chodzi ale zobacz na like swojego komentarzu  :D  xD Mogłaś chociaż uważasz komu zdjęcia wysyłasz bo połowa internetu je ma  xD

Zachowujesz się, jakby teamspeak był najważniejszą kwestią w twoim życiu, ochłoń ziom. Faktem jest, że spotkałem się kilka razy z tym, że ktoś z tego serwera wpadał na inne i je chamsko reklamował, podszywał się pod adminów i stosował inne śmieciowe zagrania.

Chwalisz się milionem subów, kogo to obchodzi? Włazicie na serwery, które bez piednięcia mają więcej ludzi od was, a ich admini nawet nie starają się, żeby przyciągać ludzi. Zachowujecie się jak szczeniaki, których jedynym celem w życiu jest jakiś śmieszny serwerek.

Jak musicie stosować takie śmietnikowe zagrywki i nadal nie umiecie przyciągnąć ludzi... No żałosne zachowanie i szczerze przykro mi, że musiałem tutaj się logować tylko po to, by ci odpisać.

Do adminów, którzy pewnie to przeczytają. Nie jest to jakiś atak na gości. Po prostu niech ludzie wiedzą, że te osobniki robią szambo na innych serwerach. Pjona! 

Opublikowano

@ _Krzychu_

Ale pisząc moją odpowiedź jasno dałem do zrozumienia, ze to nie my.

Napisałem wyraźnie mamy 3 osoby w administracji oraz stałe 150 osób na serwerze dlatego możemy w łatwy sposób zweryfikować czy to ktoś z naszej ekipy czy po prostu ktoś stara się nas wkopać lub zniszczyć was.

Mając takie opinie jak mamy oraz takie grono youtuberów starałbym się niszczyć inne serwerki by tak jak wy przychodziły i starały się nas niszczyć? 

Wy nawet nie przyszliście i nie rozmawialiście z nami to tak samo można uznać za jakąś ustawkę albo po prostu wasza administracja wybrana przez was miała was gdzieś.

W jaki sposób miałbym Ci zniszczyć serwer? Nie mając twojego IP serwera oraz nie mając, żadnej rangi na twoim serwerze. 

Mogę dać Ci ID oraz IP mojej administracji i zweryfikuj czy to my czy ktoś robi sobie z was jak i z nas żarty.. 

@Googlus

A co do ciebie

Nie TeamSpeak nie jest głównym moim celem w życiu prowadzę firmę która głównie zajmuje się programowaniem oraz jutro mam maturę więc nie chciało by mi się nawet chodzić po jakiś serwerkach i reklamować mojego który służy mi tylko do kontaktu z moją ekipą. 

@Googlus

Nasza administracja jest na najwyższym poziomie ponieważ pracujemy z dość sławnymi osobami więc trzeba jakoś się przed nimi prezentować.

Tu bardziej jest teraz pokazanie nie doświadczenie serwera który zwala na nas winę bo przecież jak byśmy mieli to zrobić nie mając rang itp?

Oraz w jaki sposób właściciel mógł by dać nam rangę nie weryfikując kim jesteśmy? 

W tym co na nas piszecie wychodzi tylko i wyłącznie wasza nie odpowiedzialność oraz brak zorganizowania. 

Po głosie oraz ip można poznać czy to ktoś z waszej załogi czy nie a jeśli wy nawet mimo tego potraficie dać obcej osobie rangę to nie dziwie się dlaczego wam zniszczyli i pewnie stało się to już nie pierwszy raz........

Zapraszam na nasz serwer i wyjaśnimy tą sytuacje oraz zrobimy jakieś śledztwo kto to mógł być...... Bo celowo nas wkopując też nie ma sensu bo potem tacy jak wy oczerniają nasz serwer. 

A i jeszcze coś Artur jest twórcą ABot'a z którego korzysta około 100 dość sporych serwerów, więc czy starałby się zniszczyć opinię swoją jak i serwera który reprezentuje? 

Opublikowano

Nie chce mi się cytować, bo scrollowanie tego to masakra. Podawanie IP innych osób jest jakby ci to powiedzieć... Ej sam powinieneś to kumać, skoro masz FIRMĘ UUUU, podkreślam, FIRMĘ. Człeku, za 480 (chyba teraz, bo zus podnieśli to zaplanowałem i nawet nie patrze) każdy może mieć dg i nie jest to wyznacznik dokładnie niczego. Maturę masz, no to życzę ci powodzenia młody programisto.

Gościu, ja mogę do ciebie wbić na serwer nie wiem, jutro? I porozmawiamy na ten temat. Schemat jest prosty, ktoś przyłazi, prosi o rangę (że niby nowy komp), admin mu daje a ziom wszystkich banuje jak leci i reklamuje wasz TS. Jestem adminem na 4 serwerach, na wszystkich schemat taki sam. No i nie zapominajmy o pisaniu do losowych ludzi, że zmiana IP na wasz. Piszesz o jakimś zniszczeniu. Boże kochany. Przecież tu nie chodzi o to, że ktoś od was niszczy inne timspiki, bo pewnych się po prostu nie da, bo są na to za duże, bo takich akcji było już tysiąc? 

Temat zgłębię. Skoro współpracujecie z dużymi ludźmi, to chętnie dowiedzą się o waszych praktykach od kogoś większego od was. Jestem upierdliwy, to może ci powiedzieć każdy, kto ze mną miał do czynienia... Czasem po prostu warto przeprosić.

Powodzenia na maturze gościu z FIRMĄ i MILIONOWYMI ludźmi na tsie. Tylko nie zapomnij tego wymienić w brudnopisie. Niech wiedzą czyj test sprawdzają!

Opublikowano

@Googlus

A ta firma i nasze zasięgi miały Ci pokazać, ze po co mam się reklamować na jakiś podrzędnych serwera? 

Jeżeli wystarczy tam wbić powiedzieć, że "Cześć to ja Zenek daj mi Właściciela" i wy takiej osobie dajecie to ja mam za to przepraszać? 

Sorry bardzo przeprosiłbym za coś co faktycznie zrobiłem ja albo ktoś z mojej ekipy ale wczoraj nikogo z nas nawet na ts nie było byłem dopiero około 23 więc naprawdę nie dam sobie wcisnąć czegoś co nie jest prawdą. 

A co do tych IP to po prostu przykład tego że chce dojść do porozumienia..... 

Opublikowano

Ale to nie chodzi o wczoraj, bo wczoraj to mnie w chacie nawet nie było. Już 3 raz w ciągu miesiąca słyszę, że ktoś was w ten sposób reklamuje. Gadam z kilkoma adminami, większość ludzi jednak się zna i tak mi dzisiaj przypomnieli. Przeglądam foruma czasem i widzę, że nie tylko u nas próbowaliście, więc odpisuję. Popiszę sobie trochę PW i tyle.

Temat imo zamknięty, bo w ogóle nie czaisz o co kaman. Twoja firma, twój ts i nie wiesz nawet co wyprawiają twoi ludzie. Bajo i trzym się, powodzenia na maturze!

Opublikowano

Widać nie do końca czytasz to co napisałem. Odsyłam do posta wyżej bo nie będę się powtarzał. 

Kto by miał na tej reklamie skorzystać ? Oczywiste, że Wy jako właściciele. To wy uzyskujecie z tego korzyść.

Dlaczego miałaby robić to osoba która nie jest z Wami związana? Nie ma w tym żadnego sensu. Jesteśmy tylko małym serwerkiem ;) bez YT'berów, bez botów. Wiec jaki sens miałaby osoba która chciałaby nas skłócić? Żaden. Nie jesteśmy skłonni do prowadzenia wojny z kimkolwiek.

Co do "ustawki" to przebijasz sam siebie. Nigdy serwer głosowy nie jest naszym priorytetem i nigdy nie był. Rozumiem, że myśląc w ogóle o takim pomyśle jesteś do tego zdolny, więc będziemy mieli to na uwadze. Może spodziewaliście się, że nikt się do tego nie odniesie, ale po którejś podobnej sytuacji nie będziemy siedzieć cicho.

Reasumując skoro wynika z tej sytuacji, że tylko wy otrzymaliście z tego jakakolwiek korzyść. Nie było podstaw aby jakiekolwiek rozmowy z wami prowadzić.

Dalsza dyskusja nie ma sensu. Moje posty mają na celu jedynie pokazać, że wcale nie jesteście tacy "świeci" za jakich się uważacie.

Opublikowano

Co do samego ts3 nic nie mam, ogólnie jest dobrze zrobiony, ale tera przejdziemy do właściciela @RobertUnder, który jest po prostu złodziejem i osobą, której ufać nie można. Wszystko, co tutaj opisze, jest prawdą, a dole będą dowody na tego osobnika. Co robił lub na czym zarabiał? Kradł prace innych i ją sprzedawał, jak i ddosował / atakował inne serwery, żeby do niego przychodzili, nie wiem, po co @artur8889 masz go w administracji, lecz Robert jesteś osobą, której na pewno już nigdy nie zaufam. Jeżeli będzie trzeba chętnie dam więcej screenów, które pokazują więcej rzeczy niż tutaj.

2047414938226981546047.png

4340514938226981546047.png

4146014938226981546047.png

5450214938226981546047.png

1.png

Opublikowano

@Catha

Nie rozumiem jednego, co to wnosi do ogólnego tematu? 

Chłopie masz 10 multi kont które są cały czas banowane.

Wszystkie tematy które robisz zamykają Ci bo są to kradzione prace.

I gdzie ja cokolwiek napisałem, że jakikolwiek serwer wyłączyłem? Chłopie każdy na tym forum ma na ciebie skargi a ty jeszcze więcej problemów szukasz? :D

Zajmujemy się właśnie ochroną Anty DDoS i ty twierdzisz, że to ja atakuje? loool tego jeszcze nie słyszałem xD 

SS podrobić to kwestia 4 min i widzę Tobie się nawet to chce robić ehh..... Z chwili na chwilę spadasz coraz niżej... 

Opublikowano

Co do samego ts3 nic nie mam, ogólnie jest dobrze zrobiony, ale tera przejdziemy do właściciela @RobertUnder, który jest po prostu złodziejem i osobą, której ufać nie można. Wszystko, co tutaj opisze, jest prawdą, a dole będą dowody na tego osobnika. Co robił lub na czym zarabiał? Kradł prace innych i ją sprzedawał, jak i ddosował / atakował inne serwery, żeby do niego przychodzili, nie wiem, po co @artur8889 masz go w administracji, lecz Robert jesteś osobą, której na pewno już nigdy nie zaufam. Jeżeli będzie trzeba chętnie dam więcej screenów, które pokazują więcej rzeczy niż tutaj.

2047414938226981546047.png

4340514938226981546047.png

4146014938226981546047.png

5450214938226981546047.png

TeamSpeak bardzo fajny, sam często na nim przebywam :)

@Catha

Co to wnosi do tematu?

Jeżeli już wszystko wcyiągamy to również mogę wyciągnąć wszystkie nagrania na forum publiczne, niech całe MPC dowie się kim tak naprawdę jest Catha co ty na to?

Tym że mnie ddosujesz na lajwie bo wiesz o tym że ubabrałeś się we własne kłamstwa a ja to wyciągam wszystko i zgłaszam. 

Do samych ssów, zapewne są to podrobione ssy/ zbadaj element jak to nasz lordpepsiak zawsze lubiał robić :)

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Opublikowano

@Catha

Nie rozumiem jednego, co to wnosi do ogólnego tematu? 

Chłopie masz 10 multi kont które są cały czas banowane.

Wszystkie tematy które robisz zamykają Ci bo są to kradzione prace.

I gdzie ja cokolwiek napisałem, że jakikolwiek serwer wyłączyłem? Chłopie każdy na tym forum ma na ciebie skargi a ty jeszcze więcej problemów szukasz? :D

Zajmujemy się właśnie ochroną Anty DDoS i ty twierdzisz, że to ja atakuje? loool tego jeszcze nie słyszałem xD

Czyli nastepnę dowody na ciebie muszę dać, 

9837414938236481546047.png

9846114938236481546047.png4298514938236481546047.png9058814938236481546047.png4053614938236481546047.png1391014938236481546047.png7419014938236481546047.png

1814514938236481546047.png2045814938236481546047.png

Przemyśl nastepnym razem jak będziesz komuś takie coś pisał.

1.png

Opublikowano

@Catha

Mam też tak nisko upaść i w temacie nie związanym z niczym pokazać jak okradasz wszystkich, jak wszystkim grozisz oraz niszczysz wszystko? 

Chłopie gdzie tu jest napisane że to moje ręce robią? Moje ręce to zabezpieczają ;3

Wysyłasz jakieś podrabiane ss i ja mam w to wierzyć? 

Chłopie nikt z Tobą się nawet zadawać nie chce :D każdy po Tobie jedzie, żaden z twoich serwer nie przetrwał nawet 2 miesięcy bo tak Cie wszyscy nienawidzą ;3

Opublikowano

@Catha

Mam też tak nisko upaść i w temacie nie związanym z niczym pokazać jak okradasz wszystkich, jak wszystkim grozisz oraz niszczysz wszystko? 

Chłopie gdzie tu jest napisane że to moje ręce robią? Moje ręce to zabezpieczają ;3

Gubisz sam się w temacie, mogę zrobić wiele ssów jeżeli administrator mnie poprośi mogę pokazać mu wszystko jak straszyłeś ludzi ddosami itd :) Wysyłałeś swoich pionków żeby chodzili potem wyłaczałeś innym prace. 

//

@artur8889 - Polecam ci zmienić własciciela bo taki fajny teamspeak szkoda było by utracić :)

Podrabiane ssy, chętnie mogę pobrać MovieMakera i stworzyć film z ssami jak i jak będę refleshował strone, wiesz że mówię prawde więc boli cie to?

1.png

Opublikowano

@Catha

Chłopie nikt z Tobą się nawet zadawać nie chce :D każdy po Tobie jedzie, żaden z twoich serwer nie przetrwał nawet 2 miesięcy bo tak Cie wszyscy nienawidzą ;3

Pokaż ziom oryginalne rozmowy nagrane jako vid i  nie będzie tematu :) Podrobione ssy to to udowodnij i ośmiesz gościa

Opublikowano

@Catha

@Googlus

Mam to gdzieś bo tu nie chodzi o mnie tylko o mój serwer ;3

Taki z Ciebie dobry dzieciak to dlaczego łamiesz regulamin forum i rozpoczynasz bez sensowny spam oraz piszesz rzeczy nie związane z tematem? :D

Nie wiem co ty tej administracji dałeś bo posiadając 10 banów permanentnych ja bym się już na forum nie wypowiadał by kolejnego nie dostać i dziwi mnie to że jeszcze nie dostałeś, niech ktoś sprawdzi IP twoje konta to jeszcze wyjdzie na jaw że 10 osób  z niego korzysta i nie mam nawet pojęcia z kim teraz pisze :3

Opublikowano

@Catha

Pokaż ziom oryginalne rozmowy nagrane jako vid i  nie będzie tematu :) Podrobione ssy to to udowodnij i ośmiesz gościa

Dobrzę, zrobię filmik specialnie dla niego. 

- Jutro lub dziś rano bo wychodzę na miasto życzę miłego dnia.

@Catha

@Googlus

Mam to gdzieś bo tu nie chodzi o mnie tylko o mój serwer ;3

Taki z Ciebie dobry dzieciak to dlaczego łamiesz regulamin forum i rozpoczynasz bez sensowny spam oraz piszesz rzeczy nie związane z tematem? :D

Nie wiem co ty tej administracji dałeś bo posiadając 10 banów permanentnych ja bym się już na forum nie wypowiadał by kolejnego nie dostać i dziwi mnie to że jeszcze nie dostałeś, niech ktoś sprawdzi IP twoje konta to jeszcze wyjdzie na jaw że 10 osób  z niego korzysta i nie mam nawet pojęcia z kim teraz pisze :3

Udowodnij mi to kolego, ojj zapomniałem dużo mówisz lecz mało pokazujesz :)

1.png

Opublikowano

@Catha

Nie jestem administratorem forum więc nie mam uprawnień do sprawdzania adresów IP aż tak chcesz nisko upaść i wysyłać jakieś filmiki? 

To nie mnie na każdym kroku nagrywają tak jak ciebie bo nikt Cie nie lubi :D

Chłopie ogarnij się xD

Najpierw kradniecie bota podszywacie się pod Autora i starasz się nam wcisnąć że to osoba która nie potrafi sama zalogować sie do SSH jest w stanie napisać bota do zarządzania serwer TeamSpeak3?

A teraz co nie wyszło Ci z Arturem to mścisz się na mnie? :D

Ja mam wylane w opinie innych, mówię to co myślę i tego nie ukrywam ;3 

Ludzie waszego bota nazywają ABot V2 chłopie ogarnij się xD

Opublikowano

@RobertUnder nie rozumiem.

Oskarżasz o podróbki, pytają o Twoje screeny, nie chcesz podać. Z takim podejściem nie dziwo że kłótnia w temacie dalej jest, ty sądzisz że jesteś dzik, a wyświetlenia tematu lecą.

Co do serwera, polecam ze względu na Armeera - znamy się dość długo i wiem że dużo pracy włożył w to aby serwer był na wysokim poziomie.

Ciebie nie znam, więc sie nie wypowiadam.

Dobór ekipy to jest indywidualna sprawa każdego zespołu, lecz jeśli ktoś odemnie tak by się zachowywał, to wątpie żeby długo posiedział na stołku.

Wracając do serwera, widać że może z tego wyjść perełka i wiem że Artur dalej pracuje - spodziewam się że serwer będzie dalej rozwijany, powodzenia :)

P.S Screeny mówią same za siebie, więc jeśli nie masz nic do obrony to trochę kiepsko wyglądasz na nich :v

P.S.2 Nie robie kłótni i więcej sie nie wypowiem, bawi mnie to po prostu. Elo.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Skończcie robić syf w temacie. Przypominam o kulturze w dyskusji. Jeśli się nie uspokoicie będziemy musieli gwałtowniej zareagować. 

Opublikowano

@RobertUnder nie rozumiem.

Oskarżasz o podróbki, pytają o Twoje screeny, nie chcesz podać. Z takim podejściem nie dziwo że kłótnia w temacie dalej jest, ty sądzisz że jesteś dzik, a wyświetlenia tematu lecą.

Co do serwera, polecam ze względu na Armeera - znamy się dość długo i wiem że dużo pracy włożył w to aby serwer był na wysokim poziomie.

Ciebie nie znam, więc sie nie wypowiadam.

Dobór ekipy to jest indywidualna sprawa każdego zespołu, lecz jeśli ktoś odemnie tak by się zachowywał, to wątpie żeby długo posiedział na stołku.

Wracając do serwera, widać że może z tego wyjść perełka i wiem że Artur dalej pracuje - spodziewam się że serwer będzie dalej rozwijany, powodzenia :)

P.S Screeny mówią same za siebie, więc jeśli nie masz nic do obrony to trochę kiepsko wyglądasz na nich :v

P.S.2 Nie robie kłótni i więcej sie nie wypowiem, bawi mnie to po prostu. Elo.

Jest jeden zasadniczy problem :D

Serwer należy do mnie to Artur połączył się z moim serwerem. 

Tu nawet nie chodzi o te ss bo okej może i coś pisałem ale do dalej nie wnosi nic do tematu, że ktoś wbił im na serwer i się podszywa pod nas a nawet jak by tak było to byśmy zobaczyli znaczący przyrost a cały czas mamy tyle samo osób ;3 wow wszystko idzie podrobić.

Tak jak on powiedział, że wstawi filmik to okej jak zakryje wszystko a mnie nie to mamy jasny dowód, ze coś mu nie wychodzi bo nie chce pokazać całej rozmowy tylko wycinki które stawiają mnie w złym świetle.

Dlaczego ja nie pokaże ss? Bo mam ten temat gdzieś ja chce wyjaśnić sprawę, że ktoś zniszczył TS pod naszym szyldem to nie był nikt od nas.....

@Maja..

Majciu tylko to nie ja wrzucam rzeczy kompletnie nie związane z tym tematem.... Zaczęło się od oskarżeń, że reklamujemy się na jakiś dziwnych serwerach gdzie wystarczy wejść by dostać rangę admina. Często na nasz serwer wchodzisz więc sama widzisz, że nasza liczba osób jest praktycznie cały czas taka sama i nawet nie ma jakiś skoków a jak już są to widocznie ktoś z YouTube'rów live robi bo wtedy wszyscy na jego kanale siedzą.

Opublikowano

Ja bym prosił wszystkich o zakończenie tej dyskusji ponieważ nie ma ona już nic wspólnego z naszym serwerem.

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania bądź pretensje zapraszam na serwer bądź na PW.

W międzyczasie postaramy się wyjaśnić sytuację dotyczącą rzekomego mass bana na innym serwerze.

Pozdrawiam, ArrMeeR

Opublikowano

Moim zdaniem również powinna się skończyć ta dyskusja wraz z tym elementem.

maja go broni co ty, to sa układy a nie.

@Catha

@RobertUnder

@Maja..

@Pantoflarzek

@Googlus

LordPepsiak jak robisz gówno burze nic nie udowadniając to ja pokaże coś o Tobie.

https://www.youtube.com/watch?v=Sa_9b9fvjXM&feature=youtu.be

"Życie jest okrutne. Dlaczego życie po życiu miałoby być lepsze?" ~ Davy Jones

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...