Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GinoMU [PL] [Sezon 2] [x30] Beta

Gość Cinu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na S2? Pusc mi priva z linkiem zeby tu nie reklamowac w czyims temacie.. I masz racje za bardzo nie szukalem bo w bete For Honor gram a, tu widze goracy temat S2 ZAKAZ AFK i bez tego dupnego helpera jak stare dobre MU nawet podobne ustawienia ale staty i 250lvl wykluczaja dla mnie server a szkoda bo takich projektow chyba juz nie ma... Czekam na link

Opublikowano

"Na zakończenie chciałbym tylko powiedzieć, że powrót do starych czasów, kiedy stało się ciągle "na bramie" w Devias jest jak najbardziej możliwy."

Nie. Będzie z czasem kilka online i po zabawie. Nie wygrasz z serwerami gdzie królują multi acc i helper. Pamiętasz Y-World? Co tam było? To samo - na początku ile online a potem klapa. Znajdzie się garstka graczy którzy będą uparcie siedzieć przed monitorem ale to już nie te czasy. Chwała X-Worlda ani Freedom MU (ustawienia bardziej do tego drugiego podobne) nie wróci.

Życzę powodzenia i wytrwałości, przyda Ci się.

Nie zmieniaj przeszłości. Y-World nie padło ze względu na ustawienia, a na administratora głównego, czyli Wish'a. Zachowywał się nieodpowiedzialnie niczym dziecko z piaskownicy i tylko dlatego było tak mało online. Proszę nie naginać prawdy.

Opublikowano

Życzę powodzenia i wytrwałości, przyda Ci się.

Dziękuję ;)

To w koncu zostaja staty po resie i ten 250lvl? Bo jak tak to nie warto nawet zaczynac:P

Jeszcze widze ARENA +_+ no nic powodzenia w projekcie tak czysiak a szkoda bo liczylem na konkretny low rate bez spotow i statow po 32k...

Tak, statystyki po resie zostają. Cofka zapewne stała do 250 lvl.

Na S2? Pusc mi priva z linkiem zeby tu nie reklamowac w czyims temacie.. I masz racje za bardzo nie szukalem bo w bete For Honor gram a, tu widze goracy temat S2 ZAKAZ AFK i bez tego dupnego helpera jak stare dobre MU nawet podobne ustawienia ale staty i 250lvl wykluczaja dla mnie server a szkoda bo takich projektow chyba juz nie ma... Czekam na link

Wybacz, ale nie przepadam za serwerami non rr czy z limitem rr do 10/20. Szczerze powiedziawszy raczej nie znajdziesz już takich projektów, gdyż większość adminów wybiera te nowsze sezony.

Co z tym serwerem? Jest off, można jakieś info?

Serwer będzie online o godzinie ~20 na kilka dni.

Opublikowano

Ustawienie 500pkt za rr i cofka do 1 lvl już stała się nudna ciągle to samo. Dobrze że staty zostają, można buildy porobić

Opublikowano

Nie chodzilo mi o brak rr tylko o jakies 300-400pkt po resie, i masz racje ciezko juz o taki serv bo szukam go bardzo dlugo ;]

Ciężko znaleźć s2, ale takich serwerów z 500 pkt x rr jest bardzo dużo. Serwer online.

Wymagany jest nowy klient (1.02c) http://ginomu.pl/downloads

Opublikowano

U mnie offline.

Miał być patch A nie nowy client :-\

Zmieniałem wersję plików, niestety nie mogę dodać patcha.

Opublikowano

nie ma komendy na dodawanie pkt?

Na stronie tez nie moge dodac pkt wyskakuje error

z ringow 40 i 80 lwl leca smieci

Opublikowano

nie ma komendy na dodawanie pkt?

Na stronie tez nie moge dodac pkt wyskakuje error

z ringow 40 i 80 lwl leca smieci

/str

/agi

/vit

/ene

/cmd

Ringi zaraz poprawię, nie skopiowałem dropu z poprzednich plików.

Opublikowano

W razie gdybyś zapomniał.

Z bc boki znikają

Słabe goldy

Sprawdź drop piorek. Bilem cały dzien moby z icka i nic.

Opublikowano

W razie gdybyś zapomniał.

Z bc boki znikają

Słabe goldy

Sprawdź drop piorek. Bilem cały dzien moby z icka i nic.

Poprawione, goldy troszkę wzmocnię później ;)

Kiedy planujecie uwinac sie z startem ?

Pod koniec lutego zapewne.

jGk3xSK.png

Opublikowano

Dziękuje wszystkim tym, którzy testowali serwer. Za jakiś czas pojawi się już gotowa prezentacja z datą startu. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na pw/gg/forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...