Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje download do iHelp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

""Bota nie mozna pobrac, bo aktualne wersje byly zbugowane i nie mowily, ze jest blad w konfiguracji tylko caly bot sie sypal." Wystarczy czytać :P

mpc.jpg

Opublikowano

Dobra, już nie potrzebuję, ale dzięki. Znalazłem tego bota, i serio nic nie działa.. A fajnie sie zapowiadał. A może macie jakiś bot na tworzenie kanałów i statystyki? procz ihelpa

Opublikowano

Dobra, już nie potrzebuję, ale dzięki. Znalazłem tego bota, i serio nic nie działa.. A fajnie sie zapowiadał. A może macie jakiś bot na tworzenie kanałów i statystyki? procz ihelpa

Tu masz działającego :

skan

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

A to na kazda wersje sinusa dziala? bo mam dockera i na tym dockerze sinusbot ma wersje 0.9.8 i czy to tez zmienia nazwy kanalow?

Opublikowano

Właśnie zauwazyłem, nie nie chcę skryptów od sinusbot'a, wole jakieś skrypty poza, bo ten z sinusa to testowałem ostatnio na najnowszej wersji sinusa i no niby działało tylko, że się co jakiś czas przestaje dzialac. Ale ten skrypt co przesłał @PGS to dobry jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...