Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy darmowy kod na dodatki?

adasiek344

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem w jakim języku ci odpowiedzieć więc odpowiem po polsku bo w końcu to polskie forum, z tego co wiem nie ma obecnie żadnego otwartego eventu/akcji w której można otrzymać taki kod. Ewentualnie może to dotyczyć skilla NA.

Opublikowano

Jeżeli tak to podejrzewam że były one do dostania w jakiejś konkretnej akcji/evencie, ponieważ z tego co wiem nie ma teraz akcji typu clansweb itd.
Napisałem już do mojego kolegi z supportu, jeżeli czegoś się dowiem to edytuje post.

Opublikowano

To jest z clans.web zrobienie nowego konta na clans daje kod na stary bonus po wpisaniu tego kodu na skillu gracz otrzymuje te przedmioty co są na screenie. Oczywiście 2 raz kodu nie można użyć nawet zmiana maila nie pomaga 

Opublikowano

Możesz użyć kod nawet 50x na 1 konto. Sam zrobilem vipa na 96 dni za te 3 dni vipa na 1 email

Nie ma takiej opcji 2 raz wklepałem (komunikat 1 raz można wykorzystać kod) A po 2 masz szczęście że bana nie dostałeś kiedyś można było wiele razy wbijać. Pisz o teraźniejszości nie o przeszłości

Opublikowano

To dodatek z clansweb chyba stary dodatek o ile się nie myle bo tera dostaje się lepsze itemy .

.

Opublikowano

Tak jak wyzej, nagrody mozna dostac za rejestracje na clans.web, bo zmienili nagrody :D

Giganteus FX <3

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.

Opublikowano

Kiedyś dostawało się pamiętam coś jak grałeś od nowa , bonus jakiś tam vip chyba był lvl 1 na 7dni ;.

.

Opublikowano

Kiedyś dostawało się pamiętam coś jak grałeś od nowa , bonus jakiś tam vip chyba był lvl 1 na 7dni ;.

Niestety żadnego vip-a nie dawali/nie dają na start można wybrać : AWP White (1 dzień) + dodatki, MP5 (7 dni) + dodatki i cos jeszcze ale już nie pamiętam.

Powyższy kod to clansweb i jest to potwierdzona przez support informacja.

Opublikowano

carbonx było kiedyś coś takiego chyba ja pamiętam ,albo wpisywałem jakiś kod i dostałem to co na tym zdj , w sumie nie pamiętam ale wiem że coś takiego było.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...