Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS4US.EU - Rozwijaj się z profesjonalistami!

STVNEK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co mi przeszkadza: 

- ikonki wieku (odstają od reszty, mogły by również mieć zaokrąglone rogi) 

- zegarek na 4 spacerach (syf w logach i nie jest nikomu potrzebny) 

- spacery (jak dla mnie lepsze byłyby klasyczne ciągłe linie) 

- nadal nie mamy żadnych informacji potwierdzających legalność licencji 

Ogólnie 7/10 natomiast czekam na informacje dotyczące licencji.

Opublikowano

To co mi przeszkadza: 

- ikonki wieku (odstają od reszty, mogły by również mieć zaokrąglone rogi) 

- zegarek na 4 spacerach (syf w logach i nie jest nikomu potrzebny) 

- spacery (jak dla mnie lepsze byłyby klasyczne ciągłe linie) 

- nadal nie mamy żadnych informacji potwierdzających legalność licencji 

Ogólnie 7/10 natomiast czekam na informacje dotyczące licencji.

na dniach powinna się pojawić informacja, ja również stale czekam.

Zapraszamy!

Opublikowano

To jak, kiedy to potwierdzenie, że licencja jest oryginalna?

Technik obecnie przebywa za granicami naszego kraju i nie ma fizycznej możliwości udostępnienia takowej informacji.

Aha czyli odpowiedź jest jasna: CRACK :) Bajki możesz pisać na innych stronach a nie mpcforum ;)

Opublikowano

To jak, kiedy to potwierdzenie, że licencja jest oryginalna?

Technik obecnie przebywa za granicami naszego kraju i nie ma fizycznej możliwości udostępnienia takowej informacji.

Aha czyli odpowiedź jest jasna: CRACK :) Bajki możesz pisać na innych stronach a nie mpcforum ;)

Przyjacielu, czy sądzisz że nie napisałbym tego na wstępie? Wydarzyła się taka, a nie inna sytuacja, na którą ani ja, ani Ty nie mamy wpływu więc możesz odpuścić sobie funkcję "guarda" i darować te komentarze, dzięki którym nabijasz sobie pościki. Pozdrawiam.

Opublikowano

o7GmD6k.png

Wciąż czekamy na 150 fanów na naszym fanpage'u, którzy otworzą drzwi, za którymi stoi konkurs, a w nim do wygrania PlayStation 3 z kilkoma grami oraz modułem move!

Opublikowano

Na dniach informacja o tej licencji idzie do nas dwa tygodnie, sądzisz że jesteśmy debilami czy co?

Nie polecam, bo widać jaki to profesjonalizm. Gdyby im zależało to dawno by to wyjaśnili a się czają jak raki do nie powiem czego.

Nie pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Na dniach informacja o tej licencji idzie do nas dwa tygodnie, sądzisz że jesteśmy debilami czy co?

Nie polecam, bo widać jaki to profesjonalizm. Gdyby im zależało to dawno by to wyjaśnili a się czają jak raki do nie powiem czego.

Nie pozdrawiam

Masz rację! Kompletnie nie zależy nam na wyjaśnianiu oczywistych kwestii administracji serwerów, których znaczenie na polskiej scenie jest równie małe co ziarenko piasku. Pozdrawiamy cieplutko i życzymy utrzymania swojej pozycji na "rynku".

Opublikowano

hmm.. Istniały/istnieją takie serwery jak

ts-4u

ts4u

a teraz ts4us  ;)

Nie postaraliście się wymyślić swojej oryginalnej nazwy, co do samego serwera jestem neutralny.

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

hmm.. Istniały/istnieją takie serwery jak

ts-4u

ts4u

a teraz ts4us  ;)

Nie postaraliście się wymyślić swojej oryginalnej nazwy, co do samego serwera jestem neutralny.

nie były to nasze serwery ani też o nich nie słyszeliśmy

Opublikowano

Nie pozdrawiam

Masz rację! Kompletnie nie zależy nam na wyjaśnianiu oczywistych kwestii administracji serwerów, których znaczenie na polskiej scenie jest równie małe co ziarenko piasku. Pozdrawiamy cieplutko i życzymy utrzymania swojej pozycji na "rynku".

Bo macie crack licencje proste :)

Pisaliście że zaktualizujecie serwer a tu tym czasem jest dalej tak samo 

http://screenshot.sh/mFBraX9z8kNeC

Nie polecam :)

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

Nie pozdrawiam

Widać jakie masz podejście. Profesjonalizm = dno.

Swoją pozycję na rynku utrzymuje i potwierdzam z każdym dniem prowadzenia swoich projektów - lepiej martw się o siebie a nie o to co robi każdy inny uzytkownik forum, w końcu o twoim serwerze jest temat, nie o moim ;)

Czy to oczywiste? Hmm, no nie wiem. Jeśli oczywistym dla ciebie jest obrażanie kogoś kto zopiniował twój serwer, to gratulację.

Więcej czasu na ten denny temat marnowac nie będe, powodzenia.

Nie polecam, nie pozdrawiam.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Nie pozdrawiam

Swoją pozycję na rynku utrzymuje i potwierdzam z każdym dniem prowadzenia swoich projektów - lepiej martw się o siebie a nie o to co robi każdy inny uzytkownik forum, w końcu o twoim serwerze jest temat, nie o moim ;)

Czy to oczywiste? Hmm, no nie wiem. Jeśli oczywistym dla ciebie jest obrażanie kogoś kto zopiniował twój serwer, to gratulację.

Szukałem w słowniku języka polskiego słowa "zopiniował" i nie znalazłem, a co do obrażania... Gdzie, kto i kogo obraził bo nie doszukałem się również.

PS. Jeśli już staracie się zabłysnąć merytoryką wypowiedzi i porównujecie kogokolwiek do bycia profesjonalistami sugerując, że wasze serwery są wykonane w sposób profesjonalny proponuję ująć to w spory cudzysłów i zastanowić się czy jest sens wypowiadania się w kwestii pozostawania profesjonalistami będąc mimo wszystko kimś kto inteligencją nie nadaje się do poziomu wyżej. Życzę wszystkiego dobrego.

Opublikowano

Nie pozdrawiam

Szukałem w słowniku języka polskiego słowa "zopiniował" i nie znalazłem, a co do obrażania... Gdzie, kto i kogo obraził bo nie doszukałem się również.

PS. Jeśli już staracie się zabłysnąć merytoryką wypowiedzi i porównujecie kogokolwiek do bycia profesjonalistami sugerując, że wasze serwery są wykonane w sposób profesjonalny proponuję ująć to w spory cudzysłów i zastanowić się czy jest sens wypowiadania się w kwestii pozostawania profesjonalistami będąc mimo wszystko kimś kto inteligencją nie nadaje się do poziomu wyżej. Życzę wszystkiego dobrego.

Profesjonalizm z crack licencją :D Tego jeszcze nie widziałem 

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...