Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ikonki] Styl - Maja.. 2

Maja..

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No tak, jak widzę jednak zrobiłaś co chciałaś :D

I tutaj mają Państwo przykład dla którego nie warto współpracować z tą Panią. Niby robi na wyłączność a za byle pretekst zerwie Współpracę i stwierdzi że rozda ikonki xD

Bardzo profesjonalne. A co do tego czy będę nasyłał osoby - kogo mam nasłać? Paranoja Cię ogarnia czy co? xD

Ikonki w miarę, i tak planujemy zamówić porządnego Grafika który wykona je dla nas wraz z prawami autorskimi, bo widzę że jeśli chodzi o poziom i profesjonalność to tutaj masz problem.

Za pracę polecam, jednak za metody - nie.

Pozdrawiam

Każdy ma swoje zdanie. :) Jakoś osoby, z którymi współpracuję od kilkunastu miesięcy/ lat nie mają tego problemu.

Jeśli współpraca ma wyjść to musi być wszystko w porządku z oby dwóch stron, a nie tylko z jednej.

Zamawiaj sobie co chcesz i gdzie chcesz. Ja nie dostałam ani grosza za te ikonki więc rybka mi to czy komuś zapłacisz za coś czy nie. :)

Trudno żebyś miał na wyłączność ikonki/ psd, jeśli umowa była prosta, koniec współpracy to ikonki idą na forum. 

Nie będę prowadzić z Tobą dyskusji i nie zamierzam ciągnąć tematu.

Proszę tylko żebyś nie robił mi syfu w temacie. c: 

@Edit

Zresztą dostałeś informację, że ikonki zostaną udostępnione publicznie na forum więc skąd to zdziwienie?  -.-

Miałeś świadomość jak to działa. 

Myślisz, że współpracując ze mną możesz podbierać moje pomysły z mojego serwera? No, nie sądzę. 

Może stwórz trzecią edycję, zmieniając nazwę, domenę oraz nick bo znowu współpraca nie wyszła.

Pochwal się, że współpracowałeś z pewną Panną i dziwnym trafem znowu współpraca nie wyszła, zmieniłeś dosłownie wszystko by odbudować swoją opinię i opinię serwera.

A może to jest problem z Tobą, a nie z ludźmi, którzy rozpoczynają współpracę. Bo jak zaczęłam z Tobą dyskusję by się dogadać usłyszałam, że jestem Ci obojętna i, że mogę odejść. 

To powiem Ci dobre utrzymywanie ludzi oraz współpracy, na pewno daleko zajdziesz, a tak. To tylko 50 osób. :)

@down

Dzięki za nabijanie wyświetleń. Nie. Nie chciałeś mi nigdy płacić, a umowa została przedstawiona na samym początku, wyraźnie zaznaczyłam, że pomagam z przyjemnością, jeśli ktoś jest wobec mnie fair. Szacunek za szacunek ale chamskie zżynanie z mojego serwera nie jest zachowaniem fair. Nagłym "fochem", że co? Już kilka dni prosiłam żebyś nie kopiował i usunął to co skopiowałeś ale Ty zaparte szedłeś, że nie kopiujesz i, że sam na to "wpadasz", żenada. Naprawdę przemyśl bo to jest problem z Tobą, a nie z ludźmi, z którymi współpracujesz. Nie jestem pierwszą osobą, która ma problem z dogadaniem się z Tobą. Może przez to Twój każdy projekt nie wypala?  :((

@down

Co do Unlimited edycję były dwie. Właśnie, serwer upadł ze względu na kradzież, a nie ze względu na ukończenie współpracy. ;)

Zresztą serwer wrócił w wielkim stylu 300-400 ludzi online, Twój wrócił i jest jeszcze gorzej, ciekawe dlaczego..

Ludzie od Ciebie odchodzą, sponsorzy, graficy, zarząd, administracja, ciekawe dlaczego.  :s

@down

Widzę, że dyskusja z Tobą nie ma sensu bo nawet nie umiesz wziąć odpowiedzialności za swoje czyny, żegnam. 

Opuść mój temat bo tylko mi zaśmiecasz. 

Opublikowano

No tak, jak widzę jednak zrobiłaś co chciałaś :D

I tutaj mają Państwo przykład dla którego nie warto współpracować z tą Panią. Niby robi na wyłączność a za byle pretekst zerwie Współpracę i stwierdzi że rozda ikonki xD

Bardzo profesjonalne. A co do tego czy będę nasyłał osoby - kogo mam nasłać? Paranoja Cię ogarnia czy co? xD

Ikonki w miarę, i tak planujemy zamówić porządnego Grafika który wykona je dla nas wraz z prawami autorskimi, bo widzę że jeśli chodzi o poziom i profesjonalność to tutaj masz problem.

Pozdrawiam

Każdy ma swoje zdanie. :) Jakoś osoby, z którymi współpracuję od kilkunastu miesięcy/ lat nie mają tego problemu.

Jeśli współpraca ma wyjść to musi być wszystko w porządku z oby dwóch stron, a nie tylko z jednej.

Zamawiaj sobie co chcesz i gdzie chcesz. Ja nie dostałam ani grosza za te ikonki więc rybka mi to czy komuś zapłacisz za coś czy nie. :)

Trudno żebyś miał na wyłączność ikonki/ psd, jeśli umowa była prosta, koniec współpracy to ikonki idą na forum. 

Tylko że właśnie ta umowa została mi ogłoszona wczoraj, po tym jak z wielkim fochem stwierdziłaś że "odchodzisz". Ja też nie będę ciągnął, lecz miałem prawo się wypowiedzieć - z resztą sama wczoraj chamsko o to poprosiłaś :P

Chciałem płacić, to ty nie - no to nie. Widać tylko że ciężko się z Tobą dogadać. Chcesz płacić? Nie. Nie zapłacisz? To oddam Twoje ikonki. Izi, great logic. 

Z resztą, nie będę się kłócił o ikonki - aż tak nisko nie upadłem xD

Czekam aż ty naślesz swoich na mój serwer lub na mój temat - bo paranoja tak Cię ogarnęła że już snujesz teorie że ja tutaj nie wiadomo kogo naślę. I tu się mylisz :P

Pozdrawiam, i kończę wypowiedz. W razie szczegółów zapraszam na pw.

@Edit Nazwa została zmieniona głównie z tego powodu że domena poprzednia była opłacona przez ową osobę - nie chcąc ciągnąć za sobą wiecznej kłótni o tę domenę, postanowiliśmy że pozwolimy jej wygasnąć a każdy z nas ruszy w swoją stronę. Z resztą jako Grafik Ciebie to powinno gó*** obchodzić :)

Trzeciej edycji nie będzie - tak samo jak ty zrobiłaś nową edycję Unlimited po tym jak Cię "okradli" tak samo ja miałem prawo do nowego startu :D

@up - co do tego czy chciałem płacić - https://scr.hu/rm49vV

I zawsze podkreślałem to że mogę wydać pieniądze - nie sa dla mnie przeszkodą.

Nie prosiłaś kilka dni - wbiłaś wczoraj z fochem i nagle na priv zaczęłaś pisać - to ja Cię poinformowałem że trzeba było się spytać co i jak a nie robić wielki problem z tego :D

Co do nabijania - bardzo dobrze, niech ludzie widzą :P

@up no cóż, skoro tak sądzisz że kazdy odchodzi to wskaż mi takową osobę? xD

Administracja jest taka sama od początku z wyjątkiem jednej osoby która została narazie tylko Grafikiem z powodu innych zadań w życiu prywatnym. Sponsorzy, to normalne - raz są, raz ich nie ma, z resztą nie każdy z nich ma rangę gdyż nie chcą :P

Graficy - kto odszedł? Ty? Wczoraj wpadła już kolejna osoba która chciała zająć Twoje stanowisko.

Co do tego czy mam mniej online. No cóż, raz pod mostem itp. itd. Lecz moim głównym celem w stworzeniu serwera nie były statystyki - było to chęć nauczenia się o aplikacji, pisaniu w php oraz w pythonie, jak i po prostu nauka o linuxie itp. I jeśli z tytułu nauki mam chociaż te 50 osób, to widzisz, chyba warto było :D

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

No tak, jak widzę jednak zrobiłaś co chciałaś  :D

I tutaj mają Państwo przykład dla którego nie warto współpracować z tą Panią. Niby robi na wyłączność a za byle pretekst zerwie Współpracę i stwierdzi że rozda ikonki  xD

Bardzo profesjonalne. A co do tego czy będę nasyłał osoby - kogo mam nasłać? Paranoja Cię ogarnia czy co?  xD

Pozdrawiam

Każdy ma swoje zdanie.  :) Jakoś osoby, z którymi współpracuję od kilkunastu miesięcy/ lat nie mają tego problemu.

Zamawiaj sobie co chcesz i gdzie chcesz. Ja nie dostałam ani grosza za te ikonki więc rybka mi to czy komuś zapłacisz za coś czy nie.  :)

Tylko że właśnie ta umowa została mi ogłoszona wczoraj, po tym jak z wielkim fochem stwierdziłaś że "odchodzisz". Ja też nie będę ciągnął, lecz miałem prawo się wypowiedzieć - z resztą sama wczoraj chamsko o to poprosiłaś :P

Chciałem płacić, to ty nie - no to nie. Widać tylko że ciężko się z Tobą dogadać. Chcesz płacić? Nie. Nie zapłacisz? To oddam Twoje ikonki. Izi, great logic. 

Z resztą, nie będę się kłócił o ikonki - aż tak nisko nie upadłem  xD

Czekam aż ty naślesz swoich na mój serwer lub na mój temat - bo paranoja tak Cię ogarnęła że już snujesz teorie że ja tutaj nie wiadomo kogo naślę. I tu się mylisz :P

@Edit Nazwa została zmieniona głównie z tego powodu że domena poprzednia była opłacona przez ową osobę - nie chcąc ciągnąć za sobą wiecznej kłótni o tę domenę, postanowiliśmy że pozwolimy jej wygasnąć a każdy z nas ruszy w swoją stronę. Z resztą jako Grafik Ciebie to powinno gó*** obchodzić  :)

Trzeciej edycji nie będzie - tak samo jak ty zrobiłaś nową edycję Unlimited po tym jak Cię "okradli" tak samo ja miałem prawo do nowego startu  :D

To nie jest temat o serwerach tylko o ikonkach. Więc skończ gadać od rzeczy bo nikogo to nie interesuje. Dostałeś ikonki za frajer i jeszcze Ci źle? Zakończyła się współpraca to ikonki mogą iść w świat zresztą szkoda by były na takim dennym serwerze, który jest kopią paru połączonych w jedno. 

Co do ikonek jak zawsze najwyższa klasa. Dobrze, że publiczne. Może ktoś godnie wykorzysta i będą komuś dobrze służyć ;)

No tak, jak widzę jednak zrobiłaś co chciałaś   :D

I tutaj mają Państwo przykład dla którego nie warto współpracować z tą Panią. Niby robi na wyłączność a za byle pretekst zerwie Współpracę i stwierdzi że rozda ikonki   xD

Bardzo profesjonalne. A co do tego czy będę nasyłał osoby - kogo mam nasłać? Paranoja Cię ogarnia czy co?   xD

Pozdrawiam

Każdy ma swoje zdanie.   :) Jakoś osoby, z którymi współpracuję od kilkunastu miesięcy/ lat nie mają tego problemu.

Zamawiaj sobie co chcesz i gdzie chcesz. Ja nie dostałam ani grosza za te ikonki więc rybka mi to czy komuś zapłacisz za coś czy nie.   :)

Z resztą, nie będę się kłócił o ikonki - aż tak nisko nie upadłem   xD

@Edit Nazwa została zmieniona głównie z tego powodu że domena poprzednia była opłacona przez ową osobę - nie chcąc ciągnąć za sobą wiecznej kłótni o tę domenę, postanowiliśmy że pozwolimy jej wygasnąć a każdy z nas ruszy w swoją stronę. Z resztą jako Grafik Ciebie to powinno gó*** obchodzić   :)

Trzeciej edycji nie będzie - tak samo jak ty zrobiłaś nową edycję Unlimited po tym jak Cię "okradli" tak samo ja miałem prawo do nowego startu   :D

To nie jest temat o serwerach tylko o ikonkach. Więc skończ gadać od rzeczy bo nikogo to nie interesuje. Dostałeś ikonki za frajer i jeszcze Ci źle? Zakończyła się współpraca to ikonki mogą iść w świat zresztą szkoda by były na takim dennym serwerze, który jest kopią paru połączonych w jedno. 

Co do ikonek jak zawsze najwyższa klasa. Dobrze, że publiczne. Może ktoś godnie wykorzysta i będą komuś dobrze służyć  ;)

Sama prosiła wczoraj o wypowiedz, wiec dostała  xD

Kilku serwerów - jakich? Podemnie kierują tylko ts-pl.pl oraz flamespeak.pl - żadna tajemnica. Ts-pl.pl wygaśnie wkrótce, wtedy zostanie tylko 1. Sprawdz fakty zanim coś powiesz  :D

Czego nie rozumiesz w słowie kopia? Nie chodzi mi o domeny. Chodzi o to, że kopiujesz pomysły innych serwerów :) 

Opublikowano

No tak, jak widzę jednak zrobiłaś co chciałaś  :D

I tutaj mają Państwo przykład dla którego nie warto współpracować z tą Panią. Niby robi na wyłączność a za byle pretekst zerwie Współpracę i stwierdzi że rozda ikonki  xD

Bardzo profesjonalne. A co do tego czy będę nasyłał osoby - kogo mam nasłać? Paranoja Cię ogarnia czy co?  xD

Pozdrawiam

Każdy ma swoje zdanie.  :) Jakoś osoby, z którymi współpracuję od kilkunastu miesięcy/ lat nie mają tego problemu.

Zamawiaj sobie co chcesz i gdzie chcesz. Ja nie dostałam ani grosza za te ikonki więc rybka mi to czy komuś zapłacisz za coś czy nie.  :)

Z resztą, nie będę się kłócił o ikonki - aż tak nisko nie upadłem  xD

@Edit Nazwa została zmieniona głównie z tego powodu że domena poprzednia była opłacona przez ową osobę - nie chcąc ciągnąć za sobą wiecznej kłótni o tę domenę, postanowiliśmy że pozwolimy jej wygasnąć a każdy z nas ruszy w swoją stronę. Z resztą jako Grafik Ciebie to powinno gó*** obchodzić  :)

Trzeciej edycji nie będzie - tak samo jak ty zrobiłaś nową edycję Unlimited po tym jak Cię "okradli" tak samo ja miałem prawo do nowego startu  :D

Co do ikonek jak zawsze najwyższa klasa. Dobrze, że publiczne. Może ktoś godnie wykorzysta i będą komuś dobrze służyć ;)

Sama prosiła wczoraj o wypowiedz, wiec dostała xD

Kilku serwerów - jakich? Podemnie kierują tylko ts-pl.pl oraz flamespeak.pl - żadna tajemnica. Ts-pl.pl wygaśnie wkrótce, wtedy zostanie tylko 1. Sprawdz fakty zanim coś powiesz :D

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Ikonki są ładne natomiast tu chodzi o całą sytuację, czyli że maja zrobiła ikonki na dany serwer i zakończyła współpracę (miała do tego pełne prawo) ale czy od razu trzeba je udostępniać na mpc? Ja rozumiem że to jest jej praca i że włożyła w to swój czas i zrobiła to za darmo (przy czym chcieliśmy za nie zapłacić a maja nie chciała) ale tak jak już wcześniej napisałem czy naprawdę tego typu zachowanie jest w porządku? Więc podsumowując, ikonki oczywiście ładne i estetycznie wykonane ale.... 

Opublikowano

A te województa mógłbym prosić ? :) Przydałby się nawet.

6557914844009331237309.png 3075614844009331237309.png 8861914844009331237309.png 3040414844009331237309.png 9635714844009331237309.png 9029214844009331237309.png 6893414844009331237309.png 3883314844009331237309.png 8579614844009331237309.png 5684114844009331237309.png 3496114844009331237309.png 7145314844009331237309.png 2174214844009331237309.png 8860214844009331237309.png 7843614844009331237309.png 4240614844009331237309.png

Nie oceniam ikonek tylko i wyłącznie jaka to osoba je zrobiła.. Oceniam jej wygląd itd. A więc, ikonki mi się podobają, bardzo ładne.

Dzięki bardzo! Jakbyś chciał żebym Ci coś dorobiła to śmiało pisz. 

@Edit

Ikonki są ładne natomiast tu chodzi o całą sytuację, czyli że maja zrobiła ikonki na dany serwer i zakończyła współpracę (miała do tego pełne prawo) ale czy od razu trzeba je udostępniać na mpc? Ja rozumiem że to jest jej praca i że włożyła w to swój czas i zrobiła to za darmo (przy czym chcieliśmy za nie zapłacić a maja nie chciała) ale tak jak już wcześniej napisałem czy naprawdę tego typu zachowanie jest w porządku? Więc podsumowując, ikonki oczywiście ładne i estetycznie wykonane ale.... 

To normalne, że będąc adminem na tym serwerze będziesz go bronić. Jesteś zaledwie na serwerze miesiąc i nie znasz całej sytuacji, tak byłam umówiona z Adamem, a to, że teraz się wypiera to tylko świadczy o nim. Nie znasz sytuacji to proszę nie komentuj. Wysłuchałeś jego wersji, super. Żeby mieć jakąkolwiek opinię warto posłuchać dwóch stron i mieć swoje własne zdanie. ;)

Opublikowano

@Pantoflarzek [enter]

[enter]

Idź gdzie indziej, a nie spamisz tu swoje żale [enter]

[enter]

Piszesz, że kończysz wypowiedź, a piszesz 4 razy tyle pod nią. [enter]

[enter]

Ikony raz jeszcze świetne, dopracowane, polecam Maje <3[enter]

[enter]

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

6557914844009331237309.png 3075614844009331237309.png 8861914844009331237309.png 3040414844009331237309.png 9635714844009331237309.png 9029214844009331237309.png 6893414844009331237309.png 3883314844009331237309.png 8579614844009331237309.png 5684114844009331237309.png 3496114844009331237309.png 7145314844009331237309.png 2174214844009331237309.png 8860214844009331237309.png 7843614844009331237309.png 4240614844009331237309.png

Nie oceniam ikonek tylko i wyłącznie jaka to osoba je zrobiła.. Oceniam jej wygląd itd. A więc, ikonki mi się podobają, bardzo ładne.

@Edit

To normalne, że będąc adminem na tym serwerze będziesz go bronić. Jesteś zaledwie na serwerze miesiąc i nie znasz całej sytuacji, tak byłam umówiona z Adamem, a to, że teraz się wypiera to tylko świadczy o nim. Nie znasz sytuacji to proszę nie komentuj. Wysłuchałeś jego wersji, super. Żeby mieć jakąkolwiek opinię warto posłuchać dwóch stron i mieć swoje własne zdanie. ;)

Czyli @matej654321 aka Elipef z twojego serwera może pisać, ale już ktoś kto ma cokoliwke doczynienia ze mną nie może? Hipokryzja przemawia przez Ciebie jak cholera. 

Opublikowano

Ewentualnie tutaj masz bez tych białych elementów: 6567214819137491237309.png 5893214819137491237309.png 2019414819137491237309.png 2193814819137491237309.png 6286214819137491237309.png 5065114819137491237309.png 9018114819137491237309.png 1406314819137491237309.png 4404914819137491237309.png 9109514819137491237309.png 8723514819137491237309.png 7257814819137491237309.png 2055214819137491237309.png 7733714819137491237309.png 2407514819137491237309.png 7520814819137491237309.png

@Edit

Czyli @matej654321 aka Elipef z twojego serwera może pisać, ale już ktoś kto ma cokoliwke doczynienia ze mną nie może? Hipokryzja przemawia przez Ciebie jak cholera. 

Nie napisałam, że nie może ale logiczne, że wypowiedź jest taka, jak nie inna. Czytaj ze zrozumieniem. 

Wydaję mi się, że zakończyłam z Tobą dyskusję. 

Opublikowano

Ewentualnie tutaj masz bez tych białych elementów: 6567214819137491237309.png 5893214819137491237309.png 2019414819137491237309.png 2193814819137491237309.png 6286214819137491237309.png 5065114819137491237309.png 9018114819137491237309.png 1406314819137491237309.png 4404914819137491237309.png 9109514819137491237309.png 8723514819137491237309.png 7257814819137491237309.png 2055214819137491237309.png 7733714819137491237309.png 2407514819137491237309.png 7520814819137491237309.png

Serdecznie ci dziekuję! <3 Ikonki na wysokim poziomie <3

Opublikowano

Ikonki by maja :D Zawsze fajne tyle że tym razem prezentacja słaba :/

Opublikowano

Ikonki by maja :D Zawsze fajne tyle że tym razem prezentacja słaba :/

To jest pierwszy raz kiedy postarałam się przy prezentacji. ;) 

Zresztą nigdy w prezentacji nie było oprawy graficznej, były marny ss'y i tyle.

Dlatego z tym się nie mogę zgodzić. c:

Opublikowano

Maju, Maju przepraszam że tak zawracam głowę ale zawsze jakieś rangi dochodzą i potrzeba ikonek :D

Wykonałabyś w tym samym stylu ikonkę pod "Friend"? Kolor tła mi jest obojętny <3 Z góry dziekuję :D

Opublikowano

Maju, Maju przepraszam że tak zawracam głowę ale zawsze jakieś rangi dochodzą i potrzeba ikonek :D

Wykonałabyś w tym samym stylu ikonkę pod "Friend"? Kolor tła mi jest obojętny <3 Z góry dziekuję :D

7994914844853391237309.png

Opublikowano

Trochę jeszcze cię pomęczę z tymi ikonkami xD:D

Można prosić zrobienie ikonek "Tester", "MusicBot", "DJ - Head DJ i vHead DJ", "Bot Użytkownika", "Nowy/a", oraz ikonkę "24/7"? :)

Z góry dziękuję! <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...