Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer VPN

Lionheart233.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , 

Zna ktos jakis serwer VPN najlepiej darmowy z Polskimi IP.

Mam problem typu Brak jednostki kiedy probuje sie zalogowac do gry , a support nie odpisuje juz 48 godzin. Dodam , ze wszystko dzialalo normalnie dnia 10.01.17 do godziny 10 rana , a potem kolo godziny 14 juz wystepywal blad zwiazany z brakiem jednostki.

Dzwonilem tez do operatora w sprawie zmiany Ip , poniewaz podejrzewam bana ze strony gameforge'a na IP. Chociaz moze to blad ze strony GF'u. Oczywiscie operator ma dac znac co w tej sprawie , a tymczasem nie mam nawet jak pograc w Skill'a i przetestowac nowej myszki SS Rival 700 ;/

Dodam , ze glupie pytanie operatora sieci po tym jak dodalem , ze podejrzewam bana na Ip w grze sieciowej ich odpowiedz brzmiala "I co mam teraz zrobic z tym adresem"... juz nie wspomne , ze za nowy zadaja oplat , bo wiadomo pula adresow nie jest nieskonczona. Wiec tez powinni chyba zmienic skoro regularnie place rachunki i juz zgadzam sie na ich characz w postaci 5zl oplaty do abonamentu miesiecznie za nowy adres.

I nie nie uzywalem hackow.

Tak wiec wczoraj zalogowalem sie przez Vpn na konto z ciekawosci czy nie dostalem bana na konto i wszystko dzialalo.(200 ping + serwer byl ulokowany w Szwecji chyba)

No i pytanie do was czy nie znacie podkreslam darmowego VPN'a z Polskimi Ip zeby nie miec lagow poprzez inne zagraniczne serwery i jakos szlo pograc do czasu rozwiazania tego u operatora sieci jak i gf.

PS:Jak zly dzial to prosze przeniesc.

Opublikowano

Na wszystkich darmowych rozwiązaniach będziesz miał duży ping, polecam zapłacić i wtedy czy to będzie Polska czy Niemcy to nie będzie aż takiej różnicy.

Opublikowano

Ehh niby tak , ale placenie za Vpn'a to koszt roczny 300zl niekiedy co jest nie oplacalne z ekonomicznego punktu widzenia :)

Wiem , ze na darmowych pingi sa slabe , bo jak dotad nie znalazlem zadnego Polskiego , a jedynie same zagraniczne co powoduje lagi.

Szukam i szukam i nie moge znalezc sposobu by to jakos ominac/zmienic Ip na czas odpowiedzi Supportu i operatora sieci.

Poza vpn'em przychodzi mi na mysl podlaczenie Routera tp link co teoretycznie powinno mi dac inne Ip do czasu , az nie odlacze Routera chyba tak to dzialalo o ile pamietam albo cos pokrecilem. Tylko znowuz z ta pochrzaniona konfiguracja Routera wystepuja u mnie problemy , ze niby nie podlaczylem kabla ethernet... a jest podlaczony w odpowiednim miejscu.

Opublikowano

Znaczy ja cię rozumiem, a tak a propo to czekaj na odpowiedź z supportu gf (kiedyś Odpisze) Możesz też napisać na oficjalnym forum skilla, vpn polskich żadnych darmowych nie znam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...