Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Of Chaos Mu | Exp 150 | S6E3 | EDYCJA 2 | GRAND OPEN 14.01.2017|

Badi1990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy gracze mam do was prośbę czy mógłby ktoś z was opublikować serwer na ragezone , sam niestety nie mogę tego zrobić ponieważ mam zablokowane konto za publikacje serwer który  jeszcze nie wystartował 

Dziękuje 

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

oczywiście ze tak 

PartyGeneralExperience1 = 100
PartyGeneralExperience2 = 105
PartyGeneralExperience3 = 110
PartyGeneralExperience4 = 112
PartyGeneralExperience5 = 115
PartySpecialExperience1 = 100
PartySpecialExperience2 = 107
PartySpecialExperience3 = 113
PartySpecialExperience4 = 117
PartySpecialExperience5 = 120
Opublikowano

Serwer Online Wbijać !!!!

W  razie  jakiś problemów  lub sugestie zmian poprawek proszę pisać na facebooku zakłada na www forum 

Polecam Używanie zakładani Vote w panelu konta na www , oraz wymienianie czasu online na kredyty 

Opublikowano

Serwer Online Wbijać !!!!

W  razie  jakiś problemów  lub sugestie zmian poprawek proszę pisać na facebooku zakłada na www forum 

Polecam Używanie zakładani Vote w panelu konta na www , oraz wymienianie czasu online na kredyty 

Co daje VIP?

Opublikowano

Wbijać ludzie jak po pierwszych dwóch godzinach serwera mogę powiedzieć ze serwer jest dobrze przygotowany gra się dobrze , coraz wiece ludzi online , ludzie tworzą guild z ts  ...Zapraszam POLECAM !!! 

Opublikowano

Wbijać ludzie jak po pierwszych dwóch godzinach serwera mogę powiedzieć ze serwer jest dobrze przygotowany gra się dobrze , coraz wiece ludzi online , ludzie tworzą guild z ts  ...Zapraszam POLECAM !!! 

grało się... xD

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

ten co to rozj*** niech teraz naprawi  ciekawe czy był by taki odważny jak bys stanął tak na przeciwko nas   :)  ciekaw jestem co bys zrobił ... 

a Ty co bys zrobil? xD

Opublikowano

Tak to jest jeśli serwer stoi na gotowcach.... teraz by coś osiągnąć na upadającej scenie Mu to trzeba trochę dofinansować projekt ;)

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Darmowe pliki muemu zawierają backdoory takie jak ukryta komenda na itemy która wyciekła jakiś czas temu tak więc używanie tych plików jest nie wskazane. Samo czyszczenie bazy podejrzewam że przez strone lub któs ma dostęp do waszego VPS.

Daj znać jeżeli chcesz zbudować bezpieczny server  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...