Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

War Of Chaos Mu | Exp 150 | S6E3 | EDYCJA 2 | GRAND OPEN 14.01.2017|

Badi1990

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Ciekawe ustawienia, szczególnie silver i golden box. Czy kluczyki także będą w dropie czy za wcoin?

Może ustawić wszystkie premium postacie od 400 lvl ?

Sądzę, ze części dragon setu i odpowiedników wystarczyłyby,  a resztę niech się ludzie wysilą, bo w końcu ta edycja ma być udoskonaleniem wersji poprzedniej.

Exp wydaje się za duży tak z 40-50 byłby ok.

To będzie serwer gdzie będzie jakaś komunikacja z innymi czy będzie tylko świst używanych skili (afk) przez 24h ?

Pozdrawiam i spokojnego wieczoru.

Opublikowano

To będzie serwer gdzie będzie jakaś komunikacja z innymi czy będzie tylko świst używanych skili (afk) przez 24h ?

wlasnie na takich malych expach typu 20-50 jest server widmo bo kazdy na afku zostawia bo kto normalny patrzy 2 dni w monitor zanim resa dobije 

Opublikowano

Mogę napisać że na 1 edycji było spoko poza bugami z Questem itp.

Jest szansa na mniejszy exp między 70-100? 

Opublikowano

Mogę napisać że na 1 edycji było spoko poza bugami z Questem itp.

Jest szansa na mniejszy exp między 70-100? 

Zrobimy ankietę co do exp proszę o głosy . Jeśli mogę cie prosić o rozwinięcie  tematu z bug questa 

Witam. Ciekawe ustawienia, szczególnie silver i golden box. Czy kluczyki także będą w dropie czy za wcoin?

Może ustawić wszystkie premium postacie od 400 lvl ?

Sądzę, ze części dragon setu i odpowiedników wystarczyłyby,  a resztę niech się ludzie wysilą, bo w końcu ta edycja ma być udoskonaleniem wersji poprzedniej.

Jeśli chodzi o drop box jaki i key są one ustawione  w dropie oczywiście nie na tym samym poziomie moobow

Mam nadzieje ze serwer nie będzie tylko czystym  afk  i nic po za tym 

Opublikowano

poczekamy zobaczymy co nam przyniesie ankieta  , ja jestem za 50x

Co osoba to inne podejście do kwestii expa. Często widzę ze malutki exp jest pożądany a potem zostaje garstka maniaków na serwie co nie mają  nic do roboty tylko MU .Takie expa wymagają czasu a muslicie że postoi to na tyle długo żeby czegoś się dorobić ? Pokażcie mi serwer ( polski ) który stoi na tyle długo. Wszystkie po krótkim czasie sie rozwalają z różnych przyczyn. Tutaj widzę jak na wielu publikacjach- zapowiedziach entuzjazm z nowego openingu a potem , potem to samo co już było multum razy.  Nie jestem za expem typu 99999 ale 30,50 to czysty masochizm. Ale życzę powodzenia , bo niestety widać jak w ostatnim czasie serwery sie pojawiają i za chwile ich nie ma . 

Opublikowano

jak ma to być x50 staty po 65k i 500pkt za rr to powodzonka, 525 resów sobie wbij na maxy, zanim to się stanie to pewnie serwer się wyłoży bo nie będzie nikomu się chciało klepać tylu resów najzwyczajniej w świecie, x150 spoko do tego 1200 pkt za reska i przemyślane eventy i bosy od poszczególnych progów res aby co kilkadziesiąt resów przerzucać się np z goldów na nightmare eventy aby zdobyć lepsze itemy potem selupan na półmetku aby do czasu maxów już jako taki set zebrać i to by miało ręce i nogi.

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Badi tzn. czy to bug czy specjalnie ustawione to nie wiem, w każdym razie chodziło mi o to że po wzięciu Qestów dropiły z każdego moba i w PT :D

Opublikowano

poczekamy zobaczymy co nam przyniesie ankieta  , ja jestem za 50x

Co osoba to inne podejście do kwestii expa. Często widzę ze malutki exp jest pożądany a potem zostaje garstka maniaków na serwie co nie mają  nic do roboty tylko MU .Takie expa wymagają czasu a muslicie że postoi to na tyle długo żeby czegoś się dorobić ? Pokażcie mi serwer ( polski ) który stoi na tyle długo. Wszystkie po krótkim czasie sie rozwalają z różnych przyczyn. Tutaj widzę jak na wielu publikacjach- zapowiedziach entuzjazm z nowego openingu a potem , potem to samo co już było multum razy.  Nie jestem za expem typu 99999 ale 30,50 to czysty masochizm. Ale życzę powodzenia , bo niestety widać jak w ostatnim czasie serwery sie pojawiają i za chwile ich nie ma . 

dokładnie co wyżej kolega pisal mały exp to tylko dla maniaków i dla servera typu widmo wpaść depo opróżnić resa jak dobił zrobić i dalej afk 150 -300 to juz tak można coś pograć tylko na polskich servach czy to jest 50 czy 5000 exp to nie ma już różnicy 2-3 tyg i off server 

Opublikowano

Niestety kolego masz raczej ale mam nadzieje ze uda mi się stworzyć coś więcej niż serwer na 2-3 tyg  , co rożni mnie od większości adminów polskich ?? nie robię tego dla kasy , vps mam opłacone z góry do końca roku , nie boje się że jutro mi go wyłączą 

Opublikowano

Czy to drugie ChaosMuOnline? Jeżeli tak to nie polecam serwera ze względu na to że Evilek wyłudza pieniądze i zamyka serwer mając w dupie to że ktoś zapłacił za VIP.

fc02fe5ba2c5.png

Opublikowano

Czy to drugie ChaosMuOnline? Jeżeli tak to nie polecam serwera ze względu na to że Evilek wyłudza pieniądze i zamyka serwer mając w dupie to że ktoś zapłacił za VIP.

Nie, to nie drugie ChaosMuOnline. Admin to nie żaden Evilek, także proszę nie wpadać w panikę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...