Drakers352 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 WitamMam problem z Tibiaauto 2.5.1/2.5.2 ( dwie wersje nie działają) pod tibie 8.6 (niby wersje poprawne).Gdy włączam tibieauto po zalogowaniu na postać wyskakuje okienko z wyborem postaci tam jest wpisany jakiś numer oraz unkown (nie ma nicku).gdy klikam ok wyskakuje okienko z napisem:tibia.exe version mismatch! Terminating Tibia Auto!Pythona mam pobranego dodanego do system32, folderu z tibia oraz do folderu z tibiaauto.Nic nie daje rezultatu pobierałem jakieś klucze do rejestru również nie pomogło a dodatkowo po dodaniu tych kluczy Tibiaauto w ogóle się nie otwierała (po 2 kliknięciu na Tibiaauto nic się nie działo)Może ktoś z was coś poradzi? Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zacznijmy od początku, zainstaluj wszystko tak jak napisałem w tym temacie (z tą różnicą, że wersja pod 8.60) - http://www.mpcforum.pl/topic/1594900-tibia-auto-pod-80/#entry13446710 Pythona mam pobranego dodanego do system32, folderu z tibia oraz do folderu z tibiaauto. Po co? Wystarczy mieć pobranego na C:\, nigdzie nie musisz żadnych dll przenosić, wszystko zrobi się samo. Nic nie daje rezultatu pobierałem jakieś klucze do rejestru również nie pomogło a dodatkowo po dodaniu tych kluczy Tibiaauto w ogóle się nie otwierała (po 2 kliknięciu na Tibiaauto nic się nie działo) Niepotrzebnie, to działało tylko na OS innych niż XP. Odnośnik do komentarza
Drakers352 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Niestety nadal ten sam blad... Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Na jakim ots chcesz go odpalić? Może z custom clientem? Odnośnik do komentarza
Drakers352 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ip changera uzywam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.