Skocz do zawartości

Tibia Auto pod 8.0

eryk240

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko mam zainstalowaną tibie auto pod tibie 8.0 wszystko git ale jak chce ja odpalic pisze ze nie mam pliku python 24.dll ale ja go mam wrzucilem do syststem 32 dla pewnosci wrzucilem plik do folderu z gra i botem ale nadal ten sam błąd wie ktoś moze ocb plik napewno jest dobry bota probowalem przeinstalowywać itd

Jeżeli chodzi o tibijke.net to prędzej na śliwie banany wyrosną niż ty na kliencie 8.6 odpalisz tibie auto na 8.0. Nie ma opcji na tibijce nie działają boty przynajmniej na ich kliencie a co do bota. Masz to i po za tym działa elf bot, ale dostanie go graniczy z cudem albo zabulisz z 500k albo musisz być w topowej gildii.  

http://www.mpcforum.pl/topic/1593042-tibijka-helper/ 

1396292564-U784394.png

Siemanko mam zainstalowaną tibie auto pod tibie 8.0 wszystko git ale jak chce ja odpalic pisze ze nie mam pliku python 24.dll ale ja go mam wrzucilem do syststem 32 dla pewnosci wrzucilem plik do folderu z gra i botem ale nadal ten sam błąd wie ktoś moze ocb plik napewno jest dobry bota probowalem przeinstalowywać itd

Najlepiej będzie jak odinstalujesz wszystko co związane z Tibią, Tibia Auto i Pythonem i zainstalujesz tak:

1. Pobierz Tibie 8.0 i standardowo niech się zainstaluje w C:\Program Files\Tibia

2. Pobierz Tibie Auto (1.15.0) stąd i też nic nie zmieniaj podczas instalatora, wszystko domyślnie (C:\Program Files\Tibia Auto)

3. Podczas instalowania wyskoczy błąd, że nie masz Pythona, pobierz TEGO - http://www.python.org/ftp/python/2.4.4/python-2.4.4.msi i zainstaluj na partycji C ( C:\Python24)

4. Odpal jeszcze raz instalator Tibii Auto i pójdzie bez problemu.

Takim sposobem będziesz miał pięknie działającego bocika, (na custom ots i tak nie będzie działał).

ZFD6KCH.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Tibia Auto pod 8.0   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...