Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Panel WWW do zarządzania Botem

carbonx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

iMJAkCz.png

Trochę po terminie udostępniam wam Panel WWW do zarządzania botem serwerowym ExusMultiBot. Poprzez Panel możemy skonfigurować każdą funkcję w bocie,poza tym możemy go równiez włączać i wyłączać.

Funkcje :

- wiadomość powitalna

- poke

- status administracji

- przenoszenie na AFK

- zegar na 4 spacerach

- blokowanie nagrywania

- cykliczna wiadomość na serwerze

To jest pierwsza i zarazem pewnie ostatnia wersja Panelu wraz z Botem, teraz prawdopodobnie weźmiemy się z @Pantoflarzek za inny projekt.

Więcej o samym panelu w tym temacie : http://www.mpcforum.pl/topic/1588249-panel-www-do-zarz%C4%85dzania-botem/

Do osób które będą zaglądały do kodu : Generalnie nie chciałem tego wypuszczać w takim stanie jak teraz, ale ze względu na to że zabieram się już za poważny projekt który będzie już w jakiś ogarnięty sposób napisany miałem wiele próśb żebym to wypuścił a więc wypuszczam. Bardzo proszę tylko bez komentarzy w stylu: napisałbym to w 10 min, bo jak na razie nikomu się nie chciało. To tak w formie komentarza, nawet trochę się tego wstydzę ale tak jak powiedziałem było wiele próśb abym wypuścił chociaż 1. wersję więc to robię. Jeżeli będzie jakaś kolejna to już na 100% na bazach. To już koniec mojego pitolenia.

Skan :

https://www.virustotal.com/pl/file/7ba0ebcd3363554b1c426d536911a2de3d70c46f881782cff3e93e1d12406042/analysis/1483865240/

Instalacja (debian):

apt-get update
apt-get install apache2 php5 screen unzip
apt-get install php5-curl libapache2-mod-php5 php5-mcrypt php5-ssh2
/etc/init.d/apache2 restart
cd /var/www/html
rm index.html
wget http://www.mediafire.com/file/lug0pkrrfjq7ge7/vbot_panel.zip
unzip vbot_panel.zip

następnie należy nadać odpowiednie uprawnienia plikom:

katalog vbot - 777 -> multibot.sh - 777 -> Configs - 777 -> (general-config.conf - 662) -> functions - 777 -> wszystkim plikom w katalogu functions - 666

panel-www - 777 -> database - 777 -> wszystkim plikom w database - 666

w katalogu panel www :

welcome.php, server_info.php, record.php, poke.php, pass.php, clock.php, change_password.php, afk.php, adver.php, admin.php - 666

on.php, off.php, start.php, stop.php - 777

Uprawnienia można nadać w kiliencie sftp np WinSCP lub w konsoli za pomocą polecenia : chmod uprawnienia nazwa_pliku

Jeżeli będę miał chwilę to zrobię auto instalator.

Nie testowano na Ubuntu, gwarantuje działanie na Debianie 8 i 7.

W sumie nie liczę na żadne opinie ponieważ i tak to prawdopodobnie jedyna wersja, temat głównie do pisania w przypadku problemów z instalacją.

UWAGA !!! Domyślne dane logowania do panelu to : użytkownik : admin i hasło : ts

Zalecam jak najszybszą zmianę hasła !!!

Nie supportuje już tego projektu!!!

Opublikowano

Dobre, mógłbyś dodać asystenta użytkownika. (kiedyś się o tym rozpiszę ale jeszcze nie teraz(rbmod ma asystenta ale jest w ruby pisany)).

Wiem że masz duże umiejętności i jestem za tym żebyś pisał dalej.

Ale i tak łap + bo podoba mi się ten projekt.

Pozdrawiam,

G..

Opublikowano

Ja planuję to dalej rozwijać ale już na pewno nie w php, więc jeżeli macie sugestie co do nowych funkcjonalności to piszcie.

Opublikowano

No cóż, miło że udostępniłeś choć nawet ja czuje niedosyt do tej wersji bo planów z tym było dużo :D

Ale nie ma co, sam fakt że udostępniasz to plusik, oby tak dalej, komuś się przyda na pewno

Polecam i pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Bot nie wchodzi na serwer.

PHP Notice:  Undefined index: OS in /var/www/bot/vbot/Core/core.php on line 18
PHP Warning:  parse_ini_file(langs/pl.lang): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/bot/vbot/Core/core.php on line 123
Failed to load the language file "pl"

Debian 8 
chmody nadane (777)
pakiety zainstalowane (apache2 php5 screen unzip php5-curl libapache2-mod-php5 php5-mcrypt php5-ssh2)

W panelu nie działa funkcja zapisz wszystkie ustawienia w danych serwera ; trzeba klikać zachowaj przy każdej funkcji. 

Ale bot prezentuje się bardzo estetycznie :)

Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? 

Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/

Opublikowano

A propo zapisywania ustawień to jest tak że po każdym trzeba kliknąć zachowaj a jak wypełni się wszytko to zapisz wszystkie ustawienia, chodziło mi o to że mnie strasznie wkurzało zawsze żę np. wypełniałem jakiś bardzo długi congig a potem wywalało jakiś error i trzeba było od nowa. 

Opublikowano

Zrobiłem wszystko jak w poradniku, a gdy  chce zmienić np sam Adres serwera to wpisuje klikam zachowaj(strona sie odswieza) i adres zostaje taki jaki był, a nie zmienia się na nowy.

#edit
po zmianie hasła wszystko się crashuje i nic nie widać na stronie. Jedynie działa główna, a panel nie

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

W takim razie na pewno nie nadałes odpowiednich permisji dla plików które wymieniłem.

Nadałem wszystkie permisje pod pliki, które napisałeś

animaatjes-16-e2da7b8e7f46849a5b8e8fc22e

Opublikowano

Kolega na górze już ten problem naprawił okazało się że nie miał ustawionych odpowiednich uprawnień.

Sprawdź czy dałeś wszystkim plikom w katalogu database permisje 0666 a samemu katalogowi 0777 a plik server_info.php ma permisje 0666.

@Edit

@FalleNNN jeżeli nadal masz problem to zapraszam na pw.

@20jack01 chciałem pomóc ale serwer na crack licencji (wszedłem było 32 sloty a po 1h już 512).

Opublikowano

Szczerze zawiodłem się. Standardowo duży szum zrobiony a efektów mało. Zakladam że z "poważnym projektem" bedzie tak samo.

Opublikowano

Szczerze zawiodłem się. Standardowo duży szum zrobiony a efektów mało. Zakladam że z "poważnym projektem" bedzie tak samo.

Projekt darmowy, z resztą sam stwierdził że nie jest to wersja w której on by chciał to widzieć, więc nie wiem po co dyskusja. To forum zamiast zachęcać do nauki i dzielenia się pomysłami to naprawdę potrafi zniechęcić. Jak kolego sam coś wypuścisz, to się odezwij.

Co do tematu, pobrałem, zainstalowałem tak jak autor kazał i 0 problemów, odnoszę wrażenie że naprawde choćby wam tu uprościł to i tak zawsze problemy :D

Zobaczymy czy sam bocik i panel spisza się nie dłuższą metę na testowym vpsie, dam znać :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Jak Ci już Pantoflarz wytłumaczył nie jest to wersja którą chciałbym wypuścić, ale wypuściłem ponieważ wiele osób mnie o to prosiło. Jeżeli chcesz wiedzieć co spowodowało porzucenie prze zemnie tego projektu to proponuję sobie poczytać temat ebot-a, jest to bot tego samego autora który wydał ExusMultiBota (do którego jest panel) i teraz bedziemy pracować nad tamtym botem, zapytasz się dlaczego, ano dlatego że porzucamy php i przesiadamy się na jęzeyk który w tego typu aplikacjach ma jakiś potencjał. To tyle jeżeli chodzi o wyjaśnienie. A tak a propo to gdzie robiłem tyle szumu? Założyłem jeden temat gdzie pytałem się o opinie, część z nich zastosowałem w tej wersji która wyszła, jest ona pełnoprawną wersją tyle że zaprzestałem jej rozwijania i tak jak powiedziałem nie jest napisana tak jak bym chciał ale działa w 100% (na debianie) i napewno wielu osobą pomoże. To tyle, nie zamierzam się kłócić ponieważ sam nie jestem z tego zadowolony ale wyjście ebota było dla mnie sporym zaskoczeniem i nie przewidziałem go, bo od razu zacząłbym robić panel pod ebota. Pozdrawiam, carbonx. Jeżeli masz jeszcze jakiś komentarz to zapraszam na pw. 

Opublikowano

Jak Ci już Pantoflarz wytłumaczył nie jest to wersja którą chciałbym wypuścić, ale wypuściłem ponieważ wiele osób mnie o to prosiło. Jeżeli chcesz wiedzieć co spowodowało porzucenie prze zemnie tego projektu to proponuję sobie poczytać temat ebot-a, jest to bot tego samego autora który wydał ExusMultiBota (do którego jest panel) i teraz bedziemy pracować nad tamtym botem, zapytasz się dlaczego, ano dlatego że porzucamy php i przesiadamy się na jęzeyk który w tego typu aplikacjach ma jakiś potencjał. To tyle jeżeli chodzi o wyjaśnienie. A tak a propo to gdzie robiłem tyle szumu? Założyłem jeden temat gdzie pytałem się o opinie, część z nich zastosowałem w tej wersji która wyszła, jest ona pełnoprawną wersją tyle że zaprzestałem jej rozwijania i tak jak powiedziałem nie jest napisana tak jak bym chciał ale działa w 100% (na debianie) i napewno wielu osobą pomoże. To tyle, nie zamierzam się kłócić ponieważ sam nie jestem z tego zadowolony ale wyjście ebota było dla mnie sporym zaskoczeniem i nie przewidziałem go, bo od razu zacząłbym robić panel pod ebota. Pozdrawiam, carbonx. Jeżeli masz jeszcze jakiś komentarz to zapraszam na pw. 

Do stworzenia tego co widzi użytkownik w przeglądarce jednak będzie trzeba chyba użyć PHP, no ewentualnie można przejść na ASP .NET ale tutaj chyba 99% korzysta z linuxa więc tak średnio. Nie wiem jak jest z docker'em może warto byłoby się tym zainteresować. Można by użyć innych języków do generowania tych treści dla użytkownika ale jest to bardzo pracochłonne. Chyba że chodziło Ci o samego multibota, wtedy zgadzam się w 100% że to nie powinno być w PHP. :D

Specjalista
Opublikowano

Moim zdaniem nie szalona, a duzo bardziej odpowiednia albo pasująco do tego. 

Jak już sam autor wie, proponowałem mu taką opcję w tej następnej wersji. Sam mu nawet mówiłe, żeby udostepnił to co ma. Szkoda było by jego pracy, gdyby poszło to do kosza, a tak może ktoś użyje.

Sam panel nie jest wyokich lotów... Ale żeby taki panel zrobić, najlepiej zrobić bota dedykowanego pod niego.

Bardzo wielki plus dla autora za wykonanie tego i tak. Pewnie poświęcił troche czasu nad tym. Tak jak wcześniej mu mówiłem, liczę na tą drugą wersję.

Opublikowano

Do stworzenia tego co widzi użytkownik w przeglądarce jednak będzie trzeba chyba użyć PHP, no ewentualnie można przejść na ASP .NET ale tutaj chyba 99% korzysta z linuxa więc tak średnio. Nie wiem jak jest z docker'em może warto byłoby się tym zainteresować. Można by użyć innych języków do generowania tych treści dla użytkownika ale jest to bardzo pracochłonne. Chyba że chodziło Ci o samego multibota, wtedy zgadzam się w 100% że to nie powinno być w PHP. :D
Mam dość szaloną propozycje - może panel w Pythonie? :D
Nie wiem jak jest z pisaniem stron w Pythonie, ale w PHP całkiem przyjemnie się to robi, więc to tylko argument dla php, jeżeli autor będzie chciał ze mną współpracować i robić panel dalej pod nowszą wersję to daje mu wolną rękę, to tylko moja aktualna opinia. :D Patrząc na PHP i mnogość technik przystosowanych do tworzenia aplikacji internetowych, np. Sesje, wydaje mi się że to jest odpowiedni język, przystosowany do takich zastosowań. Python oferuje lepsze zarządzanie sesjami, obsługę baz danych itd. Czemu jest lepszym rozwiązaniem do takiego projektu? Napiszcie to może się przekonam. :D
Opublikowano

Jak Ci już Pantoflarz wytłumaczył nie jest to wersja którą chciałbym wypuścić, ale wypuściłem ponieważ wiele osób mnie o to prosiło. Jeżeli chcesz wiedzieć co spowodowało porzucenie prze zemnie tego projektu to proponuję sobie poczytać temat ebot-a, jest to bot tego samego autora który wydał ExusMultiBota (do którego jest panel) i teraz bedziemy pracować nad tamtym botem, zapytasz się dlaczego, ano dlatego że porzucamy php i przesiadamy się na jęzeyk który w tego typu aplikacjach ma jakiś potencjał. To tyle jeżeli chodzi o wyjaśnienie. A tak a propo to gdzie robiłem tyle szumu? Założyłem jeden temat gdzie pytałem się o opinie, część z nich zastosowałem w tej wersji która wyszła, jest ona pełnoprawną wersją tyle że za5przestałem jej rozwijania i tak jak powiedziałem nie jest napisana tak jak bym chciał ale działa w 100% (na debianie) i napewno wielu osobą pomoże. To tyle, nie zamierzam się kłócić ponieważ sam nie jestem z tego zadowolony ale wyjście ebota było dla mnie sporym zaskoczeniem i nie przewidziałem go, bo od razu zacząłbym robić panel pod ebota. Pozdrawiam, carbonx. Jeżeli masz jeszcze jakiś komentarz to zapraszam na pw.
Mam dość szaloną propozycje - może panel w Pythonie? :D
Nie wiem jak jest z pisaniem stron w Pythonie, ale w PHP całkiem przyjemnie się to robi, więc to tylko argument dla php, jeżeli autor będzie chciał ze mną współpracować i robić panel dalej pod nowszą wersję to daje mu wolną rękę, to tylko moja aktualna opinia. :D Patrząc na PHP i mnogość technik przystosowanych do tworzenia aplikacji internetowych, np. Sesje, wydaje mi się że to jest odpowiedni język, przystosowany do takich zastosowań. Python oferuje lepsze zarządzanie sesjami, obsługę baz danych itd. Czemu jest lepszym rozwiązaniem do takiego projektu? Napiszcie to może się przekonam. :D

Pierwszym i podstawowym argumentem jest to, że pehap najzwyczajniej ssie mocniej, niż zawodowa aktorka filmów dla dorosłych.

Po drugie - ten język NAWET NIE MA WŁASNEJ KONWENCJI. Za każdym razem widzę inne formatowanie kodu, co NAJZWYCZAJNIEJ W ŚWIECIE DENERWUJE.

Po trzecie - ten język ma TYLKO dwie zalety - jest ogólnodostępny oraz prosty.

Po czwarte - aktualnie Python jest to jeden z wydajniejszych języków świata. Także w nim strony się przyjemnie pisze, ma nawet konwencje! Nie bez powodu sam twórca jest zatrudniony w Google, co nie? :D

Po piąte - co raz bardziej powszechny. Na przykład - już co raz częściej widze obsługę Pythona na zwykłych hostach www (przykładem jest MyDevil).

Po szóste - jest stosowany przez większość korporacji (zaraz po Javie). Przykładem jest Facebook.

Możliwe, kiedyś będę musiał spojrzeć na to. :D

Opublikowano

Postaram się odnieść do wszystkich rzeczy wyżej, osobiście uważam że php jest okej ale nie nadaje się do wszystkiego. Tu dobrze by się sprawdził np. Python lub ASP. Net ale to już wyżej jest napisane. Tak jak mówię php to nie jest dobry język do wszystkiego, tak jak już napisałem ta wersja jest jedyną, następna będzie już do innego bota który nie jest już w php. Pozatym sam panel jest dość prymitywny, bardziej chodziło mi w nim o przejrzystość i łatwość obsługi. A tak a propo to ciekawa dyskusja się wywiązała.

Opublikowano

@ExusX @mrkacperek

Powiem tak, zajmuje się Pythonem od ponad 2 lat. W tym czasie dużo się nauczyłem, ale i dużo zapomniałem po przejściu na php. Plus Pythona to taki że jednak jako High Level Language daje możliwości lepsze od php, w mniejszej ilości kodu, z mniejszym zużyciem zasobów. Często jak pisze w php przepisuje sobie to na pythona i osiągam to samo w znacznie mniej ilości kodu i szybciej - dlaczego? Bo po to ten język jest.

Pod stronki Python jest bardzo wydajny, niech świadczy o tym to że sam YouTube jest w nim napisany.

Co do obsługi strony, jest też Golang - język bodajże wywodzący się z C/C++ jeśli dobrze pamiętam. Kolega z klasy pisze w nim, i ciekawi mnie też to że Go jako język ma podobno fajne użycie do architektury client-server, i podobno to się w nim chwali - jak jest w realu, nie wiem, to tylko słyszałem :P

Z drugiej strony jak na tak prosty panel nie ma co robić overkilla :D

Opublikowano

Dość ciekawe.

Nie rozumiem dlaczego wybraliście pliki txt, może mi ktoś objaśnić?

Szczerze czytałem trochę o tym Waszym panelu i nie ma co tutaj oceniać.

Myślę, że pierwszy lepszy lajk na mpc forum zrobiłby to samo.

Wygląda, że nie mieliście na to pomysłu.

ps. Te uruchamianie bota mnie przeraża jakbyście nie mogli dać tego wszystkiego w jednym..

Opublikowano

Po pierwsze pisałem to tylko ja po drugie ja też nie chciałem txt ale nie chciałem również bazy, tak jak napisałem nie jestem z tego zadowolony ale jak już też wcześniej napisałem biorę się już teraz za coś poważnego (nie w php) i ten projekt zostawiam ale poproszono mnie o udostępnienie więc to zrobiłem. I nie wiem czy czytałes ale sam projekt zaczolem dość dawno temu Gdy jeszcze w php zaczynałem, niedawno go dokończyłem ale już wcześniej napisnych skryptów nie poprawiłem. To tyle.

Opublikowano

Po pierwsze pisałem to tylko ja po drugie ja też nie chciałem txt ale nie chciałem również bazy, tak jak napisałem nie jestem z tego zadowolony ale jak już też wcześniej napisałem biorę się już teraz za coś poważnego (nie w php) i ten projekt zostawiam ale poproszono mnie o udostępnienie więc to zrobiłem. I nie wiem czy czytałes ale sam projekt zaczolem dość dawno temu Gdy jeszcze w php zaczynałem, niedawno go dokończyłem ale już wcześniej napisnych skryptów nie poprawiłem. To tyle.

Ciekawa składnia, a ortografia jeszcze lepsza!

To co pokazujecie tutaj to zwykłe dno jak wszystko co stworzyliście takie jest moje zdanie na ten temat.

Dość ciekawe.

ps. Te uruchamianie bota mnie przeraża jakbyście nie mogli dać tego wszystkiego w jednym..

O nie! Przyszła osoba która pisze aplikacje desktopowe w PHP! A ja już myślałem że pisanie w Assembly to masochizm. Żeby dla tego języka się tak sponiewierać, aj (boli - serio). I myślisz że to my napisaliśmy, co jest niestety błędem. To że mu doradzamy co może lepiej napisać, to nie oznacza że my w tym uczestniczymy. Nawiązała się ciekawa dyskusja - nic więcej.

PHP do gazu!

Zgiń. Napisałeś to tylko i wyłącznie dlatego, że nie potrafisz w nim tworzyć?

Zobaczymy jak wyjdzie Ci ten bot w javie na podstawie wiedzy zdobytej w szkole.  :D  :D  :D

Opublikowano

To co pokazujecie tutaj to zwykłe dno jak wszystko co stworzyliście takie jest moje zdanie na ten temat.

Dość ciekawe.

O nie! Przyszła osoba która pisze aplikacje desktopowe w PHP! A ja już myślałem że pisanie w Assembly to masochizm. Żeby dla tego języka się tak sponiewierać, aj (boli - serio). I myślisz że to my napisaliśmy, co jest niestety błędem. To że mu doradzamy co może lepiej napisać, to nie oznacza że my w tym uczestniczymy. Nawiązała się ciekawa dyskusja - nic więcej.

PHP do gazu!

Zobaczymy jak wyjdzie Ci ten bot w javie na podstawie wiedzy zdobytej w szkole.  :D  :D  :D

Hehe widzę że ciekawie tutaj się dyskutuje. Panel napisał @carbonx sam, dopiero pózniej była dyskusja aby poprawiać. @mrkacperek , ja i @PGS w niej uczestniczymy gdyż chcemy wspierać takie projekty i naukę. Może już nie chodzi o to żeby to było piękne. Chodzi o to żeby ludzie umieli, a z czasem umieli co raz lepiej.

Co do plików txt, rozmawiając z autorem, on wiedział że nie tędy droga lecz w wersji 1 i darmowej chciał spróbować swoich sił na nich aby zobaczyć czy to wogóle wypali.

@K-Scripts - zastanów się - przecież od czegoś zacząć trzeba. Tak samo jak ja kiedyś nie wiedziałem jak pobrać clientListę z serwera i zrobić listę Administracji itp. i się Ciebie pytałem, tak widzisz tutaj chłopakowi wystarczy po prostu wskazać, pomóc, objaśnić - nie krytykować jak to masz w zwyczaju. Wątpię że ty zaczynając byłeś takim PHP Masterem za jakiego się teraz uważasz. Konkurencja Ci szkodzi i to każdy rozumie ale bez przesady, skoro sądzisz że jesteśmy wszyscy niczego warci to po co te spiny i wieczne krytyki, daj se na luz i rób swoje a na nas nie zważaj, skoro i tak uważasz że nic nie umiemy na tym forum :D

Co do samego tematu, tak jak mówiłem testowane na prywatnym, wszystko działa od paru dni więc można uznać że jako tako jest w miarę, choć oczywiście dużo do poprawy - co z resztą @carbonx wiesz i nie ma co się powtarzać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dość ciekawe.

PHP do gazu!

Hehe widzę że ciekawie tutaj się dyskutuje. Panel napisał @carbonx sam, dopiero pózniej była dyskusja aby poprawiać. @mrkacperek , ja i @PGS w niej uczestniczymy gdyż chcemy wspierać takie projekty i naukę. Może już nie chodzi o to żeby to było piękne. Chodzi o to żeby ludzie umieli, a z czasem umieli co raz lepiej.

Co do plików txt, rozmawiając z autorem, on wiedział że nie tędy droga lecz w wersji 1 i darmowej chciał spróbować swoich sił na nich aby zobaczyć czy to wogóle wypali.

@K-Scripts - zastanów się - przecież od czegoś zacząć trzeba. Tak samo jak ja kiedyś nie wiedziałem jak pobrać clientListę z serwera i zrobić listę Administracji itp. i się Ciebie pytałem, tak widzisz tutaj chłopakowi wystarczy po prostu wskazać, pomóc, objaśnić - nie krytykować jak to masz w zwyczaju. Wątpię że ty zaczynając byłeś takim PHP Masterem za jakiego się teraz uważasz. Konkurencja Ci szkodzi i to każdy rozumie ale bez przesady, skoro sądzisz że jesteśmy wszyscy niczego warci to po co te spiny i wieczne krytyki, daj se na luz i rób swoje a na nas nie zważaj, skoro i tak uważasz że nic nie umiemy na tym forum :D

Co do samego tematu, tak jak mówiłem testowane na prywatnym, wszystko działa od paru dni więc można uznać że jako tako jest w miarę, choć oczywiście dużo do poprawy - co z resztą @carbonx wiesz i nie ma co się powtarzać.

Pozdrawiam

Mnie też bardzo krytykowano i to mi pomogło bo znajdowałem w sobie siłę aby wszystko poprawiać i stawać się jeszcze lepszym więc mi się nie dziw. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...