Skocz do zawartości

Szukam Hacka sf2

13dzielnica

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma niewykrywalnych cheatów , na ESL Wire żaden cheat ci nie pomoże bo odrazu wykryją i ban , mają uzbrojony system ochronny.

Cheaty istnieją ale nie są dostępne publicznie nawet za opłatą i dzięki temu nadal działają. Podsumowując w internecie żadnego nie znajdziesz, możesz jedynie znaleźć świetnego programistę który Ci to napisze ale to już spory koszt.

Hacki są tak jak napisał @carbonx ale to goście się kryją że je wgl mają , ze sprzedażą to chyba lipa ale jak zaoferujesz komuś grube hajsy to jasne że się skusi , najlepej to nauczyć się grać bez wspomagaczy  no chyba że chcesz się pobawić to owszem ale jak grasz tak na poważnie to wspomagacze są ci nie potrzebne.

ProjectCraft.pl
 Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d)
 Wersja 1.20.4

LINK: https://discord.com/invite/projectcraft

Przede Wszystkim na ESL-u grają już bardzo dobrzy gracze i bardzo szybko zauważą że masz Cheaty, jeżeli chcesz je tylko aby się pobawić to system cheats ale na ESL-u nie pójdą. Pozatym mogę mieć pytanie, po co Ci haksy na ESL? Na esla się idzie gdy jesteś proplayerem i nie masz ochoty grać z noobami którzy latają z mg i sg.

Przede Wszystkim na ESL-u grają już bardzo dobrzy gracze i bardzo szybko zauważą że masz Cheaty, jeżeli chcesz je tylko aby się pobawić to system cheats ale na ESL-u nie pójdą. Pozatym mogę mieć pytanie, po co Ci haksy na ESL? Na esla się idzie gdy jesteś proplayerem i nie masz ochoty grać z noobami którzy latają z mg i sg.

Nie do konca idziesz tam kiedy jestes pro playerem :) Nie pamietam nick'a , ale gosc chyba z gwiazda i kd 3+ lata odpalony nawet na Esl.Jest jeszcze paru , ktorych nie pamietam nickow i dobrze sie kryja , ale w wiekszosci sa to ogarnieci gracze , ktorzy sa jak aimbot i wh ^^ 

@lionel223. no to prawda że się kryją ale są takie nie które osoby które mają te haksy na ESL ale nie mg sobie nicków przypomnieć , pamiętaj nawet jeżeli nie jesteś pro playerem to i tak spróbuj bez cheatów grać , od 0 do pro playera :).

ProjectCraft.pl
 Wersja 1.20.4

@lionel223. no to prawda że się kryją ale są takie nie które osoby które mają te haksy na ESL ale nie mg sobie nicków przypomnieć , pamiętaj nawet jeżeli nie jesteś pro playerem to i tak spróbuj bez cheatów grać , od 0 do pro playera :).

Generalnie nie polecam esla dla słabszy graczy, a dlaczego? Bo można się bardzo zniechęcić do gry, ponieważ czasami naprawdę ludzie grają bardzo dobrze tak jak by mieli haksy. A więc kiedy warto spróbować: gdy na normalnym pubie masz 30/10 to znaczy że już powoli można spróbować. Co do samych haków to oczywiście są ale powoli gracze na nich są banowani.

A tam banowani wbilem chyba 34 poziom staty 3+ i gram 3 miesiace na tym koncie tylko ze juz bez haxa ale kd ciagle trzymam na 3+. Wystarczy wiedziec co wlaczyc.

1 shot killer ze snipe i nwm jak to sie nazywalo ze widac nicki graczy + czasami cos takiego jak celownik do snipe ze nie trzeba wgl przyblizac i walisz jak z macro.

Chcialem ostatnio sprzedac hacka banalnie prostego ale mnie zbanowali bo w zlym dziale dalem temat.

Wystarczy 1 plik zmienic i nic nie wykrywa. Bez zadnego injectora itp.

@vendox19982 hack twój autorski? , ja gram około 1rok ale gram sobie jak mi się nudzi to powiem że dużo według mnie jest dużo osób które dobrze grają a taka liczna połowa według mnie ma cheaty :D.

ProjectCraft.pl
 Wersja 1.20.4

Kończcie pogaduchy, jak chcecie, to załóżcie zbiorczy wątek i wypowiadajcie się tam na temat modyfikacji niedozwolonych. ;)

Wiesz generalnie dział mały więc jak już ktoś rzucił temat haksy to odeszlismy trochę od tematu i tak jakoś wyszło ale może to nawet nie głupi pomysł, temat zbiorczy "co sądzicie o hackach, gdzie je tanio kupić i jak nie dać się zbanowac".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Szukam Hacka sf2   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...