Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS3Gameplay.eu - Serwer stworzony z myślą o graczach!

Blaaszka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wygląd miły, ikonki też przyjemne. Co do administracji też nie mam żadnych zarzutów

Nawet u Ciebie szalują happiego ♥♥

4vfv96j.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plusy:

- Przyjemny dla oka wygląd

- Odpowiednia głośność bota na poczekalni (na niektóre serwery lepiej ze ściągniętymi słuchawkami wchodzić)

- Sporo wszelkiego rodzaju rang

Minusy:

- Nie mam do czego się przyczepić

Ogólnie serwer godny polecenia  :yay:

Opublikowano

Nikt nie wspomniał z chłopaków to ja wam powiem że mają podpiętą domenę ForTalk.pl :)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Witajcie użytkownicy!
Jak pewnie mogliście zauważyć przeliśmy sporą metamorfozę pod względem wyglądu graficznym. Na wstępie chcielibyśmy serdecznie podziękować @xOstateczny za z*******y banner na serwerze oraz fanpage oraz avatar, @Maja.. za przygotowanie paczek ikon, to właśnie ta dwójka odpowiada za odświeżony wygląd Gameplaya 1f642.png:)
Poza zmianami związanymi z wyglądem zaszły małe zmiany w hierarchii administracyjnej, od teraz właściciele serwera będą sygnować się oznaczeniem CEO na serwerze. Zostały zmienione rangi specjalne są one teraz jeszcze bardziej przyjazne dla użytkowników. Dodaliśmy nowe rangi VIP o których szerzej wspomnimy wkrótce. 
Od teraz będziemy również przygotowywać nowe konkursy na serwerze, gdzie do wygrania będą nagrody nie tylko w postaci rangi, ale także rzeczowe! 
Dziękujemy wszystkim za zaangażowanie w życie serwera i życzymy przyjemnych i długich rozmów na naszym TeamSpeak'u 1f642.png:)

Zachęcamy do polubienia naszego fanpage: https://www.facebook.com/ts3gameplay/

k4L2ZMS.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam. Nic nie potraficie docenić. :)

Niby serwer ładne wygląda ale podejście właścicieli to jakaś pomyłka. 

Poproszę o argumenty. Każdy może wejść i tak napisać. ;)

736181470940422997756.png

Opublikowano

Ale ona zawsze tak robi jak ktoś ją wyjebie wiec czym sie Mugi przejmujesz ;p  Mugi ja nie widze żadnego problemu :D

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Ale ona zawsze tak robi jak ktoś ją wyjebie wiec czym sie Mugi przejmujesz ;p  Mugi ja nie widze żadnego problemu :D

Jak już piszesz coś na mój temat to wyłóż argumenty i dowody na 'stół'. 

To, że mamy zgrzyt między sobą od kilku miesięcy bo ukazałeś swój niski poziom - nie upoważnia Cię do latania za mną w tematach i szukania okazji do napisania 'negatywnej' opinii na mój temat. 

Nie zostałam 'wyjebana', a po prostu nasze drogi się rozeszły. 

Nie sądzę żebym zrobiła coś negatywnego bo i wygląd jest zrobiony w całości przeze mnie, a i ikonki były lub są mojego wykonania więc jako tako powinni mieć do mnie szacunek. ;) 

Co do mojej negatywnej oceny powstała ona z prywatnych poglądów i raczej Mugiś Twój post jest nie na miejscu bo dobrze wiesz dlaczego tak napisałam i dobrze wiesz, że jest to prawda.

Nie chce kontynuować kłótni, po prostu poprawiłam pozytywną opinię - na negatywną bo moje zdanie się zmieniło co do Was jak i do Waszego projektu. 

Opublikowano

Jak już piszesz coś na mój temat to wyłóż argumenty i dowody na 'stół'. 

To, że mamy zgrzyt między sobą od kilku miesięcy bo ukazałeś swój niski poziom - nie upoważnia Cię do latania za mną w tematach i szukania okazji do napisania 'negatywnej' opinii na mój temat. 

Nie zostałam 'wyjebana', a po prostu nasze drogi się rozeszły. 

Nie sądzę żebym zrobiła coś negatywnego bo i wygląd jest zrobiony w całości przeze mnie, a i ikonki były lub są mojego wykonania więc jako tako powinni mieć do mnie szacunek. ;)

Co do mojej negatywnej oceny powstała ona z prywatnych poglądów i raczej Mugiś Twój post jest nie na miejscu bo dobrze wiesz dlaczego tak napisałam i dobrze wiesz, że jest to prawda.

Nie chce kontynuować kłótni, po prostu poprawiłam pozytywną opinię - na negatywną bo moje zdanie się zmieniło co do Was jak i do Waszego projektu. 

Niski poziom to masz ty. I nie " latam za Tobą po to żeby pisać negatywną opinie "(gdybym miał latać to musiał bym pisać wszędzie tam gdzie ty)  na twój temat jak to sobie teraz wymyśliłaś. Normalnie kocham mieć z tobą zgrzyt <3.

Żegnam :)

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@Easy. zostaw, nie warto. 

Co do nagłej zmiany opinii użytkowniczki @Maja.. którą niestety podzieliły nasze odmienne zdania w ostatnim czasie na relacji prywatnej są jak najbardziej na miejscu. Jednak zmieniając swoje zdanie na podstawie tego pokazuje tylko niski poziom samej właścicielki jednego z większych Teamspeaków, ale to tylko moje zdanie. Jest to zachowanie nie profesjonalne, a na pewno dziecinne, ponieważ nasze relacje prywatne nie powinny przekładać się na projekty, które prowadzimy, bo sama dobrze wiesz, że nie o to chodzi. Swoje zdanie zmieniłaś tylko i wyłącznie z aktualnej nienawiści(?) do mnie i tak, wygląd robiony ponad rok temu jak i ikonki, które aktualnie są u mnie, są wykonane przez Ciebie  :-) 

Tak na marginesie, mówisz innym, że lecą na rangę, a sama po odebraniu jej na moim serwerze zaczęłaś pokazywać swoje humorki, jak "ja to Cię nie szanuję", przypomnę Ci, że dobrowolnie robiłaś ikonki i nie chciałaś mieć żadnej nagrody za to, a ranga tak naprawdę była tylko na pokaz :-)

Pozdrawiam serdecznie całe Unlimited oraz Majkę ;)

+ przypomnę Ci post, który jest "wyróżniony" jak chwalę Twoją pracę na całym forum.. nie zdejmę go stamtąd, bo moim zdaniem dalej zasługujesz na to, żeby być tam uwieczniona ze względu na to, że pomagałaś tworzyć Gamaplaya i nawet jeżeli się zachowujesz jak obrażona dziewczynka, to wiedz, że tylko sobie robisz na złość i psujesz humor ;)

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Szczerze? Mam gdzieś co o mnie myślisz i co tutaj wypisujesz.

Ja, ludzie, którzy mieli z Tobą do czynienia jak i osoby pośrednie twierdzą, że ciężko się z Tobą dogadać. 

Tutaj się mylisz. To jaki jesteś - jaki jest Właściciel wpływa na opinię serwera jak i projektu więc mam prawo ocenić serwer za pośrednictwem oceny na Twój temat.

Skoro mam opcję edytowania moich postów to dlaczego mam nie skorzystać? Jako, że moja opinia była jedną z nielicznych, pozytywnych wypisów w tym temacie. 

Umiesz krytykować innych ale nie potrafisz spojrzeć obiektywnie jak Ty się zachowałeś i co zrobiłeś wobec mnie.

Wszystkim wygadujesz, że MPC jest takie złe, a jednak reklamujesz tu swój serwer.. czyżby to.. hipokryzja? 

Dziękuję serdecznie za pozdrowienia.

Zresztą, to takie dziwne, że ja jestem taka zła i mam po 350 ludzi, a Ty taki dobry Właściciel i masz do 100. Przemyśl to co wypisujesz, to co rozpowiadasz na czyjś temat i to jak się zachowujesz bo nie tylko ja popełniłam błędy w 'naszej' znajomości. Dobrowolnie robiłam ikonki? Nie. Zrobiłam je dlatego, że nadałeś mi rangę 'Grafik', miałam z Tobą dobre relacje i zależało mi na dobru Twojego projektu - czułam się zobowiązana do pomocy bo znam określenie 'lojalność' czy 'empatia'. Jasne znajdzie się tu wiele osób, które negatywnie wypowiedzą się na mój temat, jednak mam za sobą ludzi, którzy są ze mną od xx lat, ludzi, z którymi współpracuję dłuższy czas i większość nie ma ze mną problemów. 

A i jak coś to *nieprofesjonalne. Popraw bo jako 'profesjonalny' Właściciel serwera - nie powinieneś popełniać tak banalnych błędów.

Dominiku zejdź na ziemię bo widać Twoje ego już Cię przerasta, pozdrawiam. 

Opublikowano

Wygląd serwera jest ładny, w sumie co tutaj się dziwić, @Maja.. zawsze wykonuje swoje projekty czy to ikonek czy serwerów profesjonalnie i dokładnie.

Nie rozumiem tylko jednego. Dlaczego tak bardzo boli Was to, że jakaś osoba zmienia opinię na wasz temat; to chyba oczywiste, że zerwanie waszej 'znajomości' miało powód, za czym idzie poznanie prawdy na temat drugiej osoby. Jeżeli myśleliśmy że ktoś jest okej, można takiej osobie zaufać i podjąć się owocnej współpracy, a okazało się, że jednak tak nie jest, to i zdanie na temat serwera również ulegnie zmianie, no bo przecież dowiadując się czegoś na temat danej osoby, czy po przejechaniu się na niej, wiemy jakim naprawdę jest lub może być właścicielem, dlatego też ostrzegamy innych.

Jeżeli już mówimy o niskim poziomie; to nie spodziewałem się po Tobie @Blaaszka że jesteś w stanie rozmawiać na temat prywatnych rozmów jakie prowadziłeś z inną osobą, lub też, że to właśnie dlatego ktoś zmienił zdanie na temat Twojego projektu. Uwierz mi, że osoba nie zmienia zdania z dnia na dzień bo była 'kłótnia' a bardziej dlatego, że wynikło coś bardziej poważnego.

'Lecenie na rangi' to już jest stare i niemodne. Uwierz mi, że @Maja.. nie jest kimś, komu jako specjalnie zależy na randze, nie to nie.

Widzę również starania z Twojej strony, aby inni myśleli jaki to Ty dobry... Piszesz pozytywne opinie, nie usuniesz ich bo @Maja.. na nie zasłużyła itp. To jest po prostu branie ludzi na litość i staranie się obrócić kogoś na swoją stronę, no bo przecież jesteś bez winy, prawda?

Osobiście myślałem że jesteś inny @Blaaszka lecz ostatnie akcje naprawdę przemyły mi oczy które mydliłeś mi Ty. Wiele osób stanie zapewne za Tobą, bo potrafisz ubrać zdania w słowa tak, abyś to Ty wyszedł z tego jako osoba poszkodowana, lecz uwierz mi, że studiowałem już takie osoby, i niestety w Twoim przypadku widać jak czarno na białym co próbujesz tutaj osiągnąć.

Widzę, że aby się dowartościować w jakimś stopniu, bo ktoś dał Ci zła opinię musisz wyciągać lub zmyślać rzeczy na temat drugiej osoby, lub wdrążasz tematy które tak naprawdę nie powinny być poruszane w tym wątku, no ale to już Twój sposób myślenia i działania. Osobiście sądzę, że nie rozegrałeś tego zbyt dobrze.

Od paru dni zacząłem rozumieć kim naprawdę jesteś, a w sumie kim starasz się być. Gościem który chcę być zawsze rozpoznawany, chcesz mieć wyrobioną opinię jako osoba, która wchodzi i może wszystko, co jest nieprawdą; przekonałeś się, że jednak nie jesteś tym najważniejszym, przynajmniej nie na swoim serwerze.

Jeżeli mam już poruszyć tematy które nie powinny zostać poruszone; no ale jeżeli Ty możesz, to nie będę gorszy. Niby starasz się być lubianą osobą, mówisz jak bardzo @Maja.. pomagała i że Twoje opinie na jej temat zostaną bez zmian, no okej. Ale czy to nie Ty czasem mówiłeś jak bardzo to forum i cała administracja to gó**o warte osoby? Jak bardzo nikogo tu nie lubisz?

Starasz się pokazać z najlepszej strony, lecz czasem trzeba się odwrócić i pokazać te złe, zanim ktoś to zrobi za Ciebie. 

(czekam tylko na hejt, który dostanę od Twojej administracji za to, że napisałem opinię na temat Twojej osoby & serwera  :yay:  :yay: )

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

Szczerze? Mam gdzieś co o mnie myślisz i co tutaj wypisujesz.

Ja, ludzie, którzy mieli z Tobą do czynienia jak i osoby pośrednie twierdzą, że ciężko się z Tobą dogadać. 

Tutaj się mylisz. To jaki jesteś - jaki jest Właściciel wpływa na opinię serwera jak i projektu więc mam prawo ocenić serwer za pośrednictwem oceny na Twój temat.

Skoro mam opcję edytowania moich postów to dlaczego mam nie skorzystać? Jako, że moja opinia była jedną z nielicznych, pozytywnych wypisów w tym temacie. 

Umiesz krytykować innych ale nie potrafisz spojrzeć obiektywnie jak Ty się zachowałeś i co zrobiłeś wobec mnie.

Wszystkim wygadujesz, że MPC jest takie złe, a jednak reklamujesz tu swój serwer.. czyżby to.. hipokryzja? 

Dziękuję serdecznie za pozdrowienia.

Zresztą, to takie dziwne, że ja jestem taka zła i mam po 350 ludzi, a Ty taki dobry Właściciel i masz do 100. Przemyśl to co wypisujesz, to co rozpowiadasz na czyjś temat i to jak się zachowujesz bo nie tylko ja popełniłam błędy w 'naszej' znajomości. Dobrowolnie robiłam ikonki? Nie. Zrobiłam je dlatego, że nadałeś mi rangę 'Grafik', miałam z Tobą dobre relacje i zależało mi na dobru Twojego projektu - czułam się zobowiązana do pomocy bo znam określenie 'lojalność' czy 'empatia'. Jasne znajdzie się tu wiele osób, które negatywnie wypowiedzą się na mój temat, jednak mam za sobą ludzi, którzy są ze mną od xx lat, ludzi, z którymi współpracuję dłuższy czas i większość nie ma ze mną problemów. 

A i jak coś to *nieprofesjonalne. Popraw bo jako 'profesjonalny' Właściciel serwera - nie powinieneś popełniać tak banalnych błędów.

Dominiku zejdź na ziemię bo widać Twoje ego już Cię przerasta, pozdrawiam. 

Skoro masz gdzieś to co Blaszka tutaj wypisuje to po C**J DALEJ CIĄGNIESZ DYSKUSJĘ? Lepiej Ci z tym że ją pociągniesz wszyscy się wypowiedzą potem przywołasz swoich obrońców żeby wszystkim wlepili warny :)

I skończ cisnąć po nas że to my jesteśmy najgorsi a ty jesteś taka pro mega elo z*******a. Swoją drogą masz pewną range na tym forum która Ci wgl nie przysługuje a masz ją tylko ze względu na ikonki. Możemy dalej się cisnąć na pw.

I z tego co widze nigdzie się wielce nie ciśniesz na grafika ts3 a dziwnym trafem co wejde to jestes tam grafikiem a jak cie wyjebia to płaczesz i nie wiadomo co jeszcze.

http://screenshooter.net/103023678/ixgmgbe

Ni niech jeszcze wszyscy obroncy napisza cos podobnego do tego co kolega up

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@The Shy i @Maja.., ale administracja MPC wie bardzo dobrze jakie ja mam zdanie na temat całokształtu i jak rozpowiadam innym o tym forum, dlatego tutaj żyjecie w błędzie. 

@The Shy hmm.. do Ciebie osobiście nic nie mam, bo jesteś strasznie spoko osobą, dlatego co napisałeś traktuję z dystansem, dla pewnych okoliczności, Ty dobrze wiesz jakich :)

@The Shy nie doczekasz się hejtu od moich ludzi, bo ich sprawa nie dotyczy, tak śmieszy mnie to, że Mugi dostał rynkoszetem za sprawy między mną i Majką, a tak samo śmieszy mnie to, że Ty jako "bliski" Mai się wtrącasz w to :)

@Maja.. - reklamuje się, bo mogę, dlaczego nie, to nie jest hipokryzja, a zwykła reklama, mam okazję - korzystam, proste. 

Bardzo bym chciał się dowiedzieć co zrobiłem wobec Ciebie, ale niestety nie było mi to dane usłyszeć, bo jednak jako obrażalska dziewczynka nie chciałaś dojść do porozumienia, nigdy nie pytałaś "dlaczego" tylko od razu działałaś, czyli to moje ego jest za wysokie?

Po drugie jestem obiektywny względem tej dyskusji, bo nie wyrzucam burdów, które sama robisz na serwerze, a np. które nie przystoją właścicielowi serwera, a tylko sprowokowana dyskusja względem Twoich edytowanych opinii i życia prywatnego, które wyrzucasz tutaj. Jak Ci kiedyś mówiłem, życie zawodowe to jedno, a życie prywatne to drugie. Najwidoczniej nie potrafisz rozgraniczyć dwóch ważnych elementów normalnego życia, trudno się mówi, dalej będziesz myślała, że starasz się być tą "dorosłą', a tak naprawdę jak wejdziesz w to życie, ono Cię zabije z takim podejściem. 

że nadałeś mi rangę 'Grafik

Sama tę rangę chciałaś, nadałem ją, bo czułem zobowiązanie wobec Ciebie i Twojej pracy na rzecz serwera, dlatego otrzymałaś taką rangę. A to, że ona stanowiła dla Ciebie świętość to jedno. 

Powiem tyle na sam koniec tej przepięknej wymiany zdań, gdzie dwóch polaków, tam trzy zdania. Ty opowiesz swoim przydupasom swoją historyjkę, ja opowiem przydupasom swoją historyjkę, wygodną dla Nas obojga, aby to My byliśmy w dobrym świetle, a nie ta sytuacja. Zapewne jakbyś była skłonna do dyskusji to dawno by było wszystko załatwione i tak naprawdę nie musiałaby się odbywać taka bezsensowa i nic nie wnosząca do mojego i Twojego życia lekcja, bo tak naprawdę jak już kiedyś powiedziałaś "nasze poglądy to przeciwieństwa" i niech tak zostanie :)

Ja przełknę tę łyżkę dziegciu i powstrzymam się od dalszej dyskusji, nie widzę sensu, aby wynosić to na światło forumowe, jak chcesz to pisz śmiało na fejsie :-) 

"Dominiku zejdź na ziemię bo widać Twoje ego już Cię przerasta, pozdrawiam. "

Majka to Ty zacznij doceniać ludzi wokół siebie i to co sama o nich gadasz. Przypomnij sobie zamkniecie Unlimited i co się stało z ludźmi, z którymi jesteś "x lat", zacznij myśleć realnie :)

Miłej nocki i dla mnie temat skończony. Możesz nadać mi ostrzeżenie @PGS

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Bardzo bawią mnie wszystkie posty powyżej.

Chciałbym wspomnieć, że można to było załatwić na wiadomości prywatnej.

Sami wiemy jaka jest @Maja.. więc po co to wszystko.

Według mnie serwer serwer prezentuje się bardzo dobrze na tle innych.

Wszystko jest ładne i czytelne.

Nic tylko polecać!

Pozdrawiam serdecznie.

Opublikowano

Bardzo bawią mnie wszystkie posty powyżej.

Chciałbym wspomnieć, że można to było załatwić na wiadomości prywatnej.

Sami wiemy jaka jest @Maja.. więc po co to wszystko.

Według mnie serwer serwer prezentuje się bardzo dobrze na tle innych.

Wszystko jest ładne i czytelne.

Nic tylko polecać!

Pozdrawiam serdecznie.

Nic dziwnego, że serwer prezentuje się przejrzyście skoro wykonałam wygląd.

Dobrze, że jak masz sprawę lub problem to nie przeszkadza Ci jaka jestem. ;)

Może i by się dało wyjaśnić na pw - jednak koleszka mnie zablokował więc tak trochę średnio. ^^

Sam serwer prezentuje się bardzo ładnie i przejrzyście.

Nie ma chłopaki co tutaj dyskutować z tą osoba @Maja..

Polecam jak najbardziej serwer.

Rzeczywiście Łukaszu - z Tobą jest o czym dyskutować. Szkoda, że Twój poziom dyskusji sięga dna - co widać po screenach z rozmów gdzie wyzywasz, obrażasz i śmiesz się nazywać 'profesjonalnym Właścicielem'.

Zresztą, każdy na tym forum wie jak traktujesz ludzi - w sumie to widać po tym jak ludzie od Ciebie uciekają - administracja czy też użytkownicy. 

@PGS wybacz za ten post ale nie pozwolę sobie pluć w twarz bez powodu. 

Nie życzę sobie abyście mnie oznaczali w tym temacie gdyż zakończyłam dyskusję z właścicielami tematów. 

Żegnam! To jest moja ostatnia wiadomość i mam nadzieję, że więcej nie będę musiała tutaj się wypowiadać, pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...