Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGONLINE.PL - najporządniejszy serwer w Europie Centralnej

Uberfuhrer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@carbonx Nasze sloty są ręcznie selekcjonowane spośród setek tysięcy zwykłych, pospolitych slotów. Będąc na naszym serwerze masz pewność, że zajmujesz slot premium i rozmawiasz dzięki temu w najlepszej jakości. Od dzisiaj już nie musisz chować się po dziwnych, szemranych serwerach ze słabymi slotami, możesz wejść na nasz i z dumą rozmawiać ze swoimi znajomymi!

Opublikowano

@carbonx Nasze sloty są ręcznie selekcjonowane spośród setek tysięcy zwykłych, pospolitych slotów. Będąc na naszym serwerze masz pewność, że zajmujesz slot premium i rozmawiasz dzięki temu w najlepszej jakości. Od dzisiaj już nie musisz chować się po dziwnych, szemranych serwerach ze słabymi slotami, możesz wejść na nasz i z dumą rozmawiać ze swoimi znajomymi!

XDDDD

jak to przeczytałem to moja reakcja:

log%2Boff.jpg

Co do reszty prezentacji:

Za mało tych informacji, wogóle odnosze wrażenie że prezentacja zrobiona na odwal.

+ ikonki

- wygląd drzewka (niby prosty ale do mnie nie przemawia kompletnie)

-  Administracja w drzewku sie nie wyróżnia i ciężko było znaleść admina :/

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Mam pytanie, to jest jakiś troll? Gdzieś jest ukryta kamera? Jak to czytałem to z krzesła spadłem. Podsumowując: co kur#a???

A teraz już na poważnie, nie ma lepszych i gorszych slotów, jakość rozmowy zależy jedynie od maszyny którą posiadacie. Stwierdzenie że ręcznie selekcjonujecie sloty jest również nie na miejscu bo nie ma takiej możliwości. Może chodziło wam o coś innego ale z tej wypowiedzi wynika że macie jakiś "unikalne" sloty a takie nie istnieją. Co do samego serwera to ikon nie będę oceniać bo dużo to ich nie ma ale sam serwer w miarę przejrzysty i łatwo się z niego korzysta.

Opublikowano

Poważna prezentacja, poważnego serwera.  ^^  :yay:

A teraz tak poważnie.. czy to na pewno nie jakiś żart? Nieśmieszny.

Pierwszy minus:

4496214838800671237309.png

Dlaczego osoba zarejestrowana jest niżej niż 'Gość'? 

Jeśli to tak specjalnie to bardzo słaba opcja, a jeśli to nie 'przypadek' to wielki minus ukazujący jaki ma poziom serwer oraz wiedzę właścicieli/ techników, którzy 'dbają' o ten 'projekt.'

Widziałam u góry "+" za ikonki, trudno przy 10 rangach nie mieć w jednym stylu, a jednak! To jest możliwe. 

Jak dla mnie to bardzo wielki minus za ikonki bo są to ikonki, które są udostępnione po necie to po pierwsze, a po drugie i tak nie są w jednym stylu.

Ikonki znajdujące się na serwerze pomimo, że mają taki sam styl to połowa z nich jest inna, traci na jakości i posiada inną czcionkę. 

Najbardziej mnie rozśmieszył post o tym, że macie inne sloty niż inni, że co?  ^^  :D

Nie ma slotów 'premium', sloty to sloty, są sloty na crackowanym serwerze i są sloty na legalnym, nic innego się nie zmienia gościu.  :((

A ta prezentacja serwera to też jakiś jeden, wielki żarcik. Widać brak profesjonalizmu na samym serwerze, w prezentacji. Jeśli tworzysz projekt to albo się starasz na 100% albo w ogóle nie udostępniasz. Bo po co wystawiać takie badziewie.

Masz rzekomo sloty PREMIUM, a na PREMIUM Grafika Cię nie stać?  :v  :v

Co do wyglądu serwera jest ok, w miarę przejrzysty i schludny ale ze względu na te brednie w temacie to troszkę kpina.  :s  o.O

Opublikowano

Widzę, że muszę zacząć stosować jakieś oznaczenie dla ewidentnie sarkastycznych postów bo niektórzy poważni administratorzy i krytycy tego nie rozumieją. @Maja.., całą swoją krytykę opierasz tylko i wyłącznie na podstawie mojej wypowiedzi o slotach premium, która wraz z nazwą tematu miała na celu parodiowanie innych serwerów okrzykujących się najlepszymi.  Twoje umiejętności poznawcze są jednak naprawdę imponujące skoro na podstawie tego możesz stwierdzić, że cały serwer jak i administracja jest niepoważna i nieprofesjonalna. "Pierwszy" i jedyny minus w twojej "krytyce" to fakt, że gość jest wyżej niż zarejestrowany. Jest to rzeczywiście ogromna porażka kadry administracyjnej serwera, przeoczenie, które zhańbiło serwer na wieki. Czy jeżeli naprawiłem ten błąd w mniej niż dziesięć sekund to oznacza, że jestem profesjonalnym technikiem?

Ikonki znajdujące się na serwerze pomimo, że mają taki sam styl to połowa z nich jest inna, traci na jakości i posiada inną czcionkę. 

Czy mogłabyś pokazać, które ikonki odbiegają stylem bądź czcionką od reszty?

Jeżeli chodzi o długość prezentacji to napisałem tylko o najważniejszych atutach serwera, m.in o szybko przyznawanych kanałach prywatnych. Niektóre serwer, których nazwy nie będę przytaczał, mają wpisane różne dziwne rzeczy w prezentacji tylko po to aby była długa. Przykładem takich śmiesznych rzeczy jest stwierdzenie, że serwer działa 24/7 albo, że administracja też musi przestrzegać regulaminu. Dla nas tego typu rzeczy są oczywistym standardem obowiązującym każdy normalny i porządny serwer.

Okazuje się, że tworząc tę prezentację zapomniałem zupełnie, że serwery TeamSpeaka to poważny biznes, więc niezmiernie dziękuję ci i twoim kolegom za wizytę i przypomnienie mi o tym. Teraz już wiem, że jeżeli zrobię taki niepoważny serwer to mam spodziewać się wizyty mafii twojego kolegi (używał nicku "Allahu"), która "stoi na straży serwerów, monitoruje tematy na tym forum i zdosuje mi serwer". xD

Opublikowano

Widzę, że muszę zacząć stosować jakieś oznaczenie dla ewidentnie sarkastycznych postów bo niektórzy poważni administratorzy i krytycy tego nie rozumieją. @Maja.., całą swoją krytykę opierasz tylko i wyłącznie na podstawie mojej wypowiedzi o slotach premium, która wraz z nazwą tematu miała na celu parodiowanie innych serwerów okrzykujących się najlepszymi.  Twoje umiejętności poznawcze są jednak naprawdę imponujące skoro na podstawie tego możesz stwierdzić, że cały serwer jak i administracja jest niepoważna i nieprofesjonalna. "Pierwszy" i jedyny minus w twojej "krytyce" to fakt, że gość jest wyżej niż zarejestrowany. Jest to rzeczywiście ogromna porażka kadry administracyjnej serwera, przeoczenie, które zhańbiło serwer na wieki. Czy jeżeli naprawiłem ten błąd w mniej niż dziesięć sekund to oznacza, że jestem profesjonalnym technikiem?

Czy mogłabyś pokazać, które ikonki odbiegają stylem bądź czcionką od reszty?

Jeżeli chodzi o długość prezentacji to napisałem tylko o najważniejszych atutach serwera, m.in o szybko przyznawanych kanałach prywatnych. Niektóre serwer, których nazwy nie będę przytaczał, mają wpisane różne dziwne rzeczy w prezentacji tylko po to aby była długa. Przykładem takich śmiesznych rzeczy jest stwierdzenie, że serwer działa 24/7 albo, że administracja też musi przestrzegać regulaminu. Dla nas tego typu rzeczy są oczywistym standardem obowiązującym każdy normalny i porządny serwer.

Okazuje się, że tworząc tę prezentację zapomniałem zupełnie, że serwery TeamSpeaka to poważny biznes, więc niezmiernie dziękuję ci i twoim kolegom za wizytę i przypomnienie mi o tym. Teraz już wiem, że jeżeli zrobię taki niepoważny serwer to mam spodziewać się wizyty mafii twojego kolegi (używał nicku "Allahu"), która "stoi na straży serwerów, monitoruje tematy na tym forum i zdosuje mi serwer". xD

Na serwer zagościłam do Ciebie sama, nie napisałam do kogoś żeby wbił to samo nikogo na kanale nie znałam. Nie życzę sobie takich oskarżeń w moją stronę.

Dałeś prezentację to logiczne, że ludzie będą wchodzić chwilę po.

Gdy byłam na serwerze nie wiedziałeś nawet, że Twoje rangi, które miałeś zrobione nie są na stałe i dzięki mnie to zmieniłeś więc trochę szacunku bo Ci pomogłam, a nie zaszkodziłam. 

Właśnie po takim zachowaniu jakie poznałam na serwerze i teraz zagościło w temacie mogę łatwo stwierdzić, że serwer jest niepoważny, a administracja nieprofesjonalna. ;)

Co do reszty, teraz piszesz, że to sarkazm, a u góry brzmisz całkowicie poważnie i przekonująco. 

Nie chodziło mi o to, że prezentacja jest nietreściwa ale jest brzydka i zrobiona na odwal się. Czytaj ze zrozumieniem bo interpretujesz na swoją korzyść. ;) 

Nie pozdrawiam. Jeśli coś chcesz pisz na pw bo dostaniemy warny za spam.

Opublikowano

Nikt cię nie oskarża, jednak były z tobą jeszcze dwie osoby. Wypowiedź jednej z nich, a mianowicie "Allachu" sugerowała, że jest z tobą. Groził mi on potem dosami, ale to nieważne bo mamy dobrą ochronę. Pomijam fakt, że tych dwóch panów wyszło razem z tobą. Nie oburzam się też wcale za wizytę, zauważyłaś błąd, pomogłaś go naprawić i bardzo za to dziękuję, jednak nie wiem co jest nie tak w zachowaniu na serwerze. Wczoraj zostałem wezwany na kanał, który nie służył nawet do pomocy. Powiedziałaś mi wtedy o błędzie w dwóch rangach kanałowych (pomijam ton wypowiedzi), błąd został niezwłocznie naprawiony, a tobie podziękowałem za pomoc. Raczej nikt cię wczoraj nie obrażał, więc nie wiem co masz na myśli mówiąc o zachowaniu na serwerze. Wygląd prezentacji będzie poprawiony jak tylko znajdziemy dobrego grafika.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Wbiłem na ts i stwierdzam że nie różnicie się niczym o tych nowo powstałych serwerków. Tam sama gadka "Najlepszy w Polsce". Nie oceniam ale życzę powodzenia w tym "biznesie" ;)

Opublikowano

Jak na prezentacje mało informacji, jest pełno opraw graficznych w stylu prezentacji serwera, co za problem pobrać i zmodyfikować.
Co do serwera, d**y nie urywa, wygląd średni, są lepsze serwery. :)
"NAJPORZĄDNIEJSZY SERWER W EUROPIE CENTRALNEJ" - A tu bym się nie zgodził.
"512 slotów (najlepsze sloty w polsce)" - Co to za sformułowanie, najlepsze sloty w Polsce, nie rozumiem tego w ogóle.

Opublikowano

wyglad serwera taki sobie dla mnie takie wyglady przy wiekszej liczbie ludzi zlewa sie caly i jest malo czytelny, malo rang a wiele osob lubi rangi gier/4fun itp.

Brak "wypasionego" bota tak wiem ihelp niby wystarcza ale i tak nie jest na poziomie abota czy mbota :/.

Moim zdaniem sa lepsze tsy z mniejsza iloscia ludzi ktore maja gdzies reklamy wiec wasz ts wypada slabo ale zalicza sie jeszcze mniej wiecej do tych sredniakow :/.

To jest tylko moje zdanie masz problem z tym postem? Jesli tak jest od tego opcja zglos. :/

Edit: zapomnialem dodac co do tych slotow i nazwy tematu to troszke sie osmieszyliscie ale sciagneliscie troszke uwagi na siebie :/.

Opublikowano

@MrSeligus, ważne, że działają i są szybkie. Użytkownika, który wchodzi na serwer po to żeby w spokoju porozmawiać obchodzi raczej tylko funkcjonalność, a nie nazwa bota i to czy jest płatny czy nie. 

Opublikowano

@MrSelgius a co za różnica czy mają płatne czy darmowe boty ....

Serwer ogólnie wypada bardzo średnio (pomijam już prezentacje i te sformułowania).

Ja wiem że nie ma co przesadzać ze spacerami ale u was to wchodzi się i aż rażą te spacery napisane wielkimi literami, polecam małe litery i jakiś znaczek (ale bez przesady).

Co do grafiki to ani nie powala ani jakoś nie odstrasza. 

Mam nadzieje że poprawicie te spacery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...