Uberfuhrer Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbonx Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Mam pytanie co oznacza sformułowanie: najlepsze sloty w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @carbonx Nasze sloty są ręcznie selekcjonowane spośród setek tysięcy zwykłych, pospolitych slotów. Będąc na naszym serwerze masz pewność, że zajmujesz slot premium i rozmawiasz dzięki temu w najlepszej jakości. Od dzisiaj już nie musisz chować się po dziwnych, szemranych serwerach ze słabymi slotami, możesz wejść na nasz i z dumą rozmawiać ze swoimi znajomymi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantoflarzek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @carbonx Nasze sloty są ręcznie selekcjonowane spośród setek tysięcy zwykłych, pospolitych slotów. Będąc na naszym serwerze masz pewność, że zajmujesz slot premium i rozmawiasz dzięki temu w najlepszej jakości. Od dzisiaj już nie musisz chować się po dziwnych, szemranych serwerach ze słabymi slotami, możesz wejść na nasz i z dumą rozmawiać ze swoimi znajomymi! XDDDD jak to przeczytałem to moja reakcja: Co do reszty prezentacji: Za mało tych informacji, wogóle odnosze wrażenie że prezentacja zrobiona na odwal. + ikonki - wygląd drzewka (niby prosty ale do mnie nie przemawia kompletnie) - Administracja w drzewku sie nie wyróżnia i ciężko było znaleść admina :/ Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbonx Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @carbonx Nasze sloty są ręcznie selekcjonowane spośród setek tysięcy zwykłych, pospolitych slotów. Będąc na naszym serwerze masz pewność, że zajmujesz slot premium i rozmawiasz dzięki temu w najlepszej jakości. Od dzisiaj już nie musisz chować się po dziwnych, szemranych serwerach ze słabymi slotami, możesz wejść na nasz i z dumą rozmawiać ze swoimi znajomymi!Mam pytanie, to jest jakiś troll? Gdzieś jest ukryta kamera? Jak to czytałem to z krzesła spadłem. Podsumowując: co kur#a??? A teraz już na poważnie, nie ma lepszych i gorszych slotów, jakość rozmowy zależy jedynie od maszyny którą posiadacie. Stwierdzenie że ręcznie selekcjonujecie sloty jest również nie na miejscu bo nie ma takiej możliwości. Może chodziło wam o coś innego ale z tej wypowiedzi wynika że macie jakiś "unikalne" sloty a takie nie istnieją. Co do samego serwera to ikon nie będę oceniać bo dużo to ich nie ma ale sam serwer w miarę przejrzysty i łatwo się z niego korzysta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja.. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Poważna prezentacja, poważnego serwera. A teraz tak poważnie.. czy to na pewno nie jakiś żart? Nieśmieszny. Pierwszy minus: Dlaczego osoba zarejestrowana jest niżej niż 'Gość'? Jeśli to tak specjalnie to bardzo słaba opcja, a jeśli to nie 'przypadek' to wielki minus ukazujący jaki ma poziom serwer oraz wiedzę właścicieli/ techników, którzy 'dbają' o ten 'projekt.' Widziałam u góry "+" za ikonki, trudno przy 10 rangach nie mieć w jednym stylu, a jednak! To jest możliwe. Jak dla mnie to bardzo wielki minus za ikonki bo są to ikonki, które są udostępnione po necie to po pierwsze, a po drugie i tak nie są w jednym stylu. Ikonki znajdujące się na serwerze pomimo, że mają taki sam styl to połowa z nich jest inna, traci na jakości i posiada inną czcionkę. Najbardziej mnie rozśmieszył post o tym, że macie inne sloty niż inni, że co? Nie ma slotów 'premium', sloty to sloty, są sloty na crackowanym serwerze i są sloty na legalnym, nic innego się nie zmienia gościu. A ta prezentacja serwera to też jakiś jeden, wielki żarcik. Widać brak profesjonalizmu na samym serwerze, w prezentacji. Jeśli tworzysz projekt to albo się starasz na 100% albo w ogóle nie udostępniasz. Bo po co wystawiać takie badziewie. Masz rzekomo sloty PREMIUM, a na PREMIUM Grafika Cię nie stać? Co do wyglądu serwera jest ok, w miarę przejrzysty i schludny ale ze względu na te brednie w temacie to troszkę kpina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Widzę, że muszę zacząć stosować jakieś oznaczenie dla ewidentnie sarkastycznych postów bo niektórzy poważni administratorzy i krytycy tego nie rozumieją. @Maja.., całą swoją krytykę opierasz tylko i wyłącznie na podstawie mojej wypowiedzi o slotach premium, która wraz z nazwą tematu miała na celu parodiowanie innych serwerów okrzykujących się najlepszymi. Twoje umiejętności poznawcze są jednak naprawdę imponujące skoro na podstawie tego możesz stwierdzić, że cały serwer jak i administracja jest niepoważna i nieprofesjonalna. "Pierwszy" i jedyny minus w twojej "krytyce" to fakt, że gość jest wyżej niż zarejestrowany. Jest to rzeczywiście ogromna porażka kadry administracyjnej serwera, przeoczenie, które zhańbiło serwer na wieki. Czy jeżeli naprawiłem ten błąd w mniej niż dziesięć sekund to oznacza, że jestem profesjonalnym technikiem? Ikonki znajdujące się na serwerze pomimo, że mają taki sam styl to połowa z nich jest inna, traci na jakości i posiada inną czcionkę. Czy mogłabyś pokazać, które ikonki odbiegają stylem bądź czcionką od reszty? Jeżeli chodzi o długość prezentacji to napisałem tylko o najważniejszych atutach serwera, m.in o szybko przyznawanych kanałach prywatnych. Niektóre serwer, których nazwy nie będę przytaczał, mają wpisane różne dziwne rzeczy w prezentacji tylko po to aby była długa. Przykładem takich śmiesznych rzeczy jest stwierdzenie, że serwer działa 24/7 albo, że administracja też musi przestrzegać regulaminu. Dla nas tego typu rzeczy są oczywistym standardem obowiązującym każdy normalny i porządny serwer. Okazuje się, że tworząc tę prezentację zapomniałem zupełnie, że serwery TeamSpeaka to poważny biznes, więc niezmiernie dziękuję ci i twoim kolegom za wizytę i przypomnienie mi o tym. Teraz już wiem, że jeżeli zrobię taki niepoważny serwer to mam spodziewać się wizyty mafii twojego kolegi (używał nicku "Allahu"), która "stoi na straży serwerów, monitoruje tematy na tym forum i zdosuje mi serwer". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja.. Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Widzę, że muszę zacząć stosować jakieś oznaczenie dla ewidentnie sarkastycznych postów bo niektórzy poważni administratorzy i krytycy tego nie rozumieją. @Maja.., całą swoją krytykę opierasz tylko i wyłącznie na podstawie mojej wypowiedzi o slotach premium, która wraz z nazwą tematu miała na celu parodiowanie innych serwerów okrzykujących się najlepszymi. Twoje umiejętności poznawcze są jednak naprawdę imponujące skoro na podstawie tego możesz stwierdzić, że cały serwer jak i administracja jest niepoważna i nieprofesjonalna. "Pierwszy" i jedyny minus w twojej "krytyce" to fakt, że gość jest wyżej niż zarejestrowany. Jest to rzeczywiście ogromna porażka kadry administracyjnej serwera, przeoczenie, które zhańbiło serwer na wieki. Czy jeżeli naprawiłem ten błąd w mniej niż dziesięć sekund to oznacza, że jestem profesjonalnym technikiem? Ikonki znajdujące się na serwerze pomimo, że mają taki sam styl to połowa z nich jest inna, traci na jakości i posiada inną czcionkę. Czy mogłabyś pokazać, które ikonki odbiegają stylem bądź czcionką od reszty? Jeżeli chodzi o długość prezentacji to napisałem tylko o najważniejszych atutach serwera, m.in o szybko przyznawanych kanałach prywatnych. Niektóre serwer, których nazwy nie będę przytaczał, mają wpisane różne dziwne rzeczy w prezentacji tylko po to aby była długa. Przykładem takich śmiesznych rzeczy jest stwierdzenie, że serwer działa 24/7 albo, że administracja też musi przestrzegać regulaminu. Dla nas tego typu rzeczy są oczywistym standardem obowiązującym każdy normalny i porządny serwer. Okazuje się, że tworząc tę prezentację zapomniałem zupełnie, że serwery TeamSpeaka to poważny biznes, więc niezmiernie dziękuję ci i twoim kolegom za wizytę i przypomnienie mi o tym. Teraz już wiem, że jeżeli zrobię taki niepoważny serwer to mam spodziewać się wizyty mafii twojego kolegi (używał nicku "Allahu"), która "stoi na straży serwerów, monitoruje tematy na tym forum i zdosuje mi serwer". Na serwer zagościłam do Ciebie sama, nie napisałam do kogoś żeby wbił to samo nikogo na kanale nie znałam. Nie życzę sobie takich oskarżeń w moją stronę. Dałeś prezentację to logiczne, że ludzie będą wchodzić chwilę po. Gdy byłam na serwerze nie wiedziałeś nawet, że Twoje rangi, które miałeś zrobione nie są na stałe i dzięki mnie to zmieniłeś więc trochę szacunku bo Ci pomogłam, a nie zaszkodziłam. Właśnie po takim zachowaniu jakie poznałam na serwerze i teraz zagościło w temacie mogę łatwo stwierdzić, że serwer jest niepoważny, a administracja nieprofesjonalna. Co do reszty, teraz piszesz, że to sarkazm, a u góry brzmisz całkowicie poważnie i przekonująco. Nie chodziło mi o to, że prezentacja jest nietreściwa ale jest brzydka i zrobiona na odwal się. Czytaj ze zrozumieniem bo interpretujesz na swoją korzyść. Nie pozdrawiam. Jeśli coś chcesz pisz na pw bo dostaniemy warny za spam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nikt cię nie oskarża, jednak były z tobą jeszcze dwie osoby. Wypowiedź jednej z nich, a mianowicie "Allachu" sugerowała, że jest z tobą. Groził mi on potem dosami, ale to nieważne bo mamy dobrą ochronę. Pomijam fakt, że tych dwóch panów wyszło razem z tobą. Nie oburzam się też wcale za wizytę, zauważyłaś błąd, pomogłaś go naprawić i bardzo za to dziękuję, jednak nie wiem co jest nie tak w zachowaniu na serwerze. Wczoraj zostałem wezwany na kanał, który nie służył nawet do pomocy. Powiedziałaś mi wtedy o błędzie w dwóch rangach kanałowych (pomijam ton wypowiedzi), błąd został niezwłocznie naprawiony, a tobie podziękowałem za pomoc. Raczej nikt cię wczoraj nie obrażał, więc nie wiem co masz na myśli mówiąc o zachowaniu na serwerze. Wygląd prezentacji będzie poprawiony jak tylko znajdziemy dobrego grafika. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniioł Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Wbiłem na ts i stwierdzam że nie różnicie się niczym o tych nowo powstałych serwerków. Tam sama gadka "Najlepszy w Polsce". Nie oceniam ale życzę powodzenia w tym "biznesie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Kuba Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Jak na prezentacje mało informacji, jest pełno opraw graficznych w stylu prezentacji serwera, co za problem pobrać i zmodyfikować.Co do serwera, d**y nie urywa, wygląd średni, są lepsze serwery. "NAJPORZĄDNIEJSZY SERWER W EUROPIE CENTRALNEJ" - A tu bym się nie zgodził."512 slotów (najlepsze sloty w polsce)" - Co to za sformułowanie, najlepsze sloty w Polsce, nie rozumiem tego w ogóle. [Dyskusja] Hosteam.pl - Serwery Dedykowane/VPS [Dyskusja] OVH.com - Hosting, Cloud i Serwery dedykowane [Dyskusja] MultiGaming.pl - Hosting TS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSeligus Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 wyglad serwera taki sobie dla mnie takie wyglady przy wiekszej liczbie ludzi zlewa sie caly i jest malo czytelny, malo rang a wiele osob lubi rangi gier/4fun itp. Brak "wypasionego" bota tak wiem ihelp niby wystarcza ale i tak nie jest na poziomie abota czy mbota :/. Moim zdaniem sa lepsze tsy z mniejsza iloscia ludzi ktore maja gdzies reklamy wiec wasz ts wypada slabo ale zalicza sie jeszcze mniej wiecej do tych sredniakow :/. To jest tylko moje zdanie masz problem z tym postem? Jesli tak jest od tego opcja zglos. :/ Edit: zapomnialem dodac co do tych slotow i nazwy tematu to troszke sie osmieszyliscie ale sciagneliscie troszke uwagi na siebie :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Odświeżam. @MrSeligus mamy AVNBota, który ogarnia listę administracji i centrum pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSeligus Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 @ref @MrSeligus mamy AVNBota, który ogarnia listę administracji i centrum pomocy. tak czy tak macie darmowe boty http://screenshot.sh/n8cvV31LVbixx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 @MrSeligus, ważne, że działają i są szybkie. Użytkownika, który wchodzi na serwer po to żeby w spokoju porozmawiać obchodzi raczej tylko funkcjonalność, a nie nazwa bota i to czy jest płatny czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbonx Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 @MrSelgius a co za różnica czy mają płatne czy darmowe boty .... Serwer ogólnie wypada bardzo średnio (pomijam już prezentacje i te sformułowania). Ja wiem że nie ma co przesadzać ze spacerami ale u was to wchodzi się i aż rażą te spacery napisane wielkimi literami, polecam małe litery i jakiś znaczek (ale bez przesady). Co do grafiki to ani nie powala ani jakoś nie odstrasza. Mam nadzieje że poprawicie te spacery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Odświeżam. Aktualizacja prezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Odświeżam. Serwer zdobył nowe certyfikaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uberfuhrer Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.