Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGONLINE.PL - najporządniejszy serwer w Europie Centralnej

Uberfuhrer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MrSelgius a co za różnica czy mają płatne czy darmowe boty ....

Serwer ogólnie wypada bardzo średnio (pomijam już prezentacje i te sformułowania).

Ja wiem że nie ma co przesadzać ze spacerami ale u was to wchodzi się i aż rażą te spacery napisane wielkimi literami, polecam małe litery i jakiś znaczek (ale bez przesady).

Co do grafiki to ani nie powala ani jakoś nie odstrasza. 

Mam nadzieje że poprawicie te spacery.

niby mala roznica ale wiekszosc albo i prawie wszystkie serwery na jakims dobrym poziomie maja platne boty itp. wiec juz tak sie przyjelo ze lepiej miec tego platnego bota podobnie jest z innymi rzeczami ktore otaczaja nas w codziennym zyciu ludzie inaczej na to patrza jak masz cos "markowego" a nie z tak przyslowiowego "lidla" ;/.

Opublikowano

Serwer ogólnie wypada bardzo średnio (pomijam już prezentacje i te sformułowania).

Ja wiem że nie ma co przesadzać ze spacerami ale u was to wchodzi się i aż rażą te spacery napisane wielkimi literami, polecam małe litery i jakiś znaczek (ale bez przesady).

niby mala roznica ale wiekszosc albo i prawie wszystkie serwery na jakims dobrym poziomie maja platne boty itp. wiec juz tak sie przyjelo ze lepiej miec tego platnego bota podobnie jest z innymi rzeczami ktore otaczaja nas w codziennym zyciu ludzie inaczej na to patrza jak masz cos "markowego" a nie z tak przyslowiowego "lidla" ;/.

Płatne boty niczym się nie różnią od bezpłatnych. Może mają więcej funkcji ale jak serwer ich nie potrzebuje, to co z tego?

Niektóre serwery są nawet lepsze bez botów. Bez botów da się prowadzić serwer i osiągnąć sukces. 

Opublikowano

Kolego, przyjęło się że się kupuje boty bo cebulki takie jak ty zakładają serwery. Ludzie zamiast się nauczyć czy używać darmówki, wolą poszpanować lub crackować boty za 300zł i świecić przed światem że mają coś mega fajnego - za przeproszeniem, g.. prawda.

Automatyzacja jest pomocna i potrzebna jeśli jest przemyślana - nigdy na siłe. Są też ludzie którzy wogóle ich nie potrzebują i mogą bez nich żyć - to rynek narzucił standard w postaci botów które osobiście uważam za żadną przyszłość - odbierają całą przyjemność i naturę prowadzenia serwera. Może przyszłością są w czasach gdzie nikomu nie można ufać - bo jednak BOT zrobi dokładnie to co ma robić, nie pomyśli za siebie :D

Kiedyś jak się rekrutowało Adminów to się patrzyło, jak podchodzi do użytkownika, czy ogarnia registerkę itp. wymagania na poszczególne rzeczy a w tych czasach to Admin wystarczy że wie jaki ma nick i że ma przyjść jak go Poke'a zawoła. Bez sens no ale cóż, tak się stało i musimy z tym żyć. Przemyślał bym twój post zanim bym go publikował :P

A propos serwera, ciekawy ale nie powala - grafiką, wyglądem ani w sumie niczym.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@ref

@MrSeligus mamy AVNBota, który ogarnia listę administracji i centrum pomocy.

tak czy tak macie darmowe boty

http://screenshot.sh/n8cvV31LVbixx 

Pewnie masz crackowanego mbota i masz niby płatnego? Wyjdz...

Serwer ogólnie nie wyróznia się od innych.

Każdy oferuje sloty, atmosfere, itd :v

Narazie serwer oceniam neutral.

Opublikowano

@carbonx Nasze sloty są ręcznie selekcjonowane spośród setek tysięcy zwykłych, pospolitych slotów. Będąc na naszym serwerze masz pewność, że zajmujesz slot premium i rozmawiasz dzięki temu w najlepszej jakości. Od dzisiaj już nie musisz chować się po dziwnych, szemranych serwerach ze słabymi slotami, możesz wejść na nasz i z dumą rozmawiać ze swoimi znajomymi!

widzę, że postawiliście także na profesjonalizm i dobry humor z naciskiem na te drugie, powodzenia :)

Opublikowano

Na prośbę autora zamykam - archiwum.

O przywrócenie prosimy raportować temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...