Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania, Prośby Dotyczące Easymetin2

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Andrzej mam chyba problem :(

Otóż jak włącze easymetin i daje aby expił potem dam go na zminimalizowany a później go przywrócę ( wrócę do metina) to nie mam okienka z mapą i z ustawieniami. Mam net framework 3.5, windows xp sp2 32 bit. Pomożesz?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@cros150

Znalazlem rozwiazanie. Pobierz EM2 z tej strony

http://www.easymetin2.com/down/EasyMetin2_pl_0.0.6.1469.exe

Mnie bot smiga jezeli ktos mial taki problem jak ja to prosze bardzo

Licze na + i 5*

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Auto donate exp nie działa mi. Robiłem tak jak w poradniku oddałem exp sam i nic(próbowałem na wszystkie sposoby z włączonym i wyłączonym botem i z włączoną i wyłączoną opcją (na PL'u)).Także próbowałem reinstall bota już nie wiem co mam robić. Proszę o pomoc.

Edit: bawiłem się tym jakąś godzine i wreszcie zaczął oddawać expa.

League of Legends

Opublikowano

Witam mam otóż mały problem ponieważ bociłem sobie na EM2 i chciałem przejść na inny serwer więc sciągnełem server changer Andrzeja wszystko ładnie działało itp na następny dzień czyli dzisiaj włączam

Sever Change zmieniam na polaka Włączam EM2 loguje sie na postać i nie wyskakuje mapka żeby wcisnąć start czy tam play ani nie mogę sterować postacią przyciskami z klawiatury tylko myszką

Czy to się stało od tego Server Changer ? Dodam też że siągałem Chińskiego Bota Darmowego na jakiś czas może to od tego ?? jak to naprawić ponieważ nie mam instalki metina a nie mam z byt szybkiego neta

by ściągnąć nową instalke kto potrafi pomóc niech piszę

Prozdrawiam LesIO

Opublikowano

Witam posiadam EasyMetin2 beta 0.0.5.1428 i chodzi mi o DH kiedy mam włączonego EasyMetin2 mam straszne lagi na metku nie wiem czemu kiedy wylacze bota juz jest wszystko ok . Moze mi ktos pomoc?? moze chodzi o wersje bota? na innej moze nie bedzie tak lagowac

Opublikowano

Siemka alll mam taki problem od dodania nowego serwa na Metinie Easy Metin przestał działac tzn włacza sie loguje sie wchodzi metin wybieram serw itd po naciśnieciu "Połącz" pisze "bład połączenia z serwerem" i tak cały czas dodam że wcześniej chodził cacy mógłby ktoś pomóc ?? co mam zrobic )) z gor dzięki

Może mam staro wersje Easy Metin no nie wiem ja leciałem na wersji EasyMetin2 PL _Ver 0.0.13.1166 Mod 3.1 .... Bardzo prosze o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie pomóżcie :(( teraz ściągnełem jakoś wersje EM no i chodzi eleganko do pewnego czasu boci potem pokazuje sie komunikat :??????" jakies znaki zapytania i sie wyłącza ;/ poda ktoś link do najnowszego EM ?? byłbym wdzięczny ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

heh sorki że zawalam forum ale nie ogarniam ;p teraz mam bota ktory chodzi na wszystkich serwach oprócz Eteoru ;/ a tam mam postacie masakra ;/ ludzie pomóżcie co mu może byc ??? ciągle pisze "Bład Połaczenia z serwerem";/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć, mam problem. Gdy włączam em2 0.1.6.1509 na win XP wszystko ładnie pięknie chodzi, lecz gdy odpalam na "viście" to po kliknięciu na "Uruchom grę" ---> Metin się włącza ---> loguję się na postać ---> minimalizuję metina, żeby ustawić autologowanie w em ---> pisze cały czas "uruchamianie gry, czekaj."

A w metinie nie ma okienka z botem. Pomocy

Opublikowano

Mozna by cos zrobic w EM2 zeby przy uzywaniu wirujacego sztyletu postac nie obracala sie w miejscu tylko do przodu(tak jak normalnie)? bo to bardzo cheatersko wyglada...

Opublikowano

Witam. Bardzo proszę o pomoc.

Mój problem polega na tym, że gdy otwieram Easy Metin2 wszystko jest w jak najlepszym porządku, ale gdy włączam botowanie, postać stoi w miejscu i dopiero wtedy, gdy jakiś stworek do niej podbiegnie - atakuje. Na mapce to czerwone kółko wokół postaci jest minimalne. Czy można jakoś powiększyć średnicę ataku? Bawiłam się trochę i nic nie wkurałam...

Opublikowano

siemka. Mam problem wszystko ładnie zainstalowałem oczywicie metin2 od gameforge i potem zainstalowałem esymetin2 i nic cigle przy logowaniu na esymetin2 wyskakuje mi "Client Send Fail". Również probowalem z tych tutaj umieszczonych podpowiedzi ale tez taki sam blad ciagle mi wyskakuje prosze o pomoc.

bez chomikuj.

Opublikowano

siemka , mam problem, mialem nowego metina z mpc, ale moj antywirus przy skanowaniu go wywalil teraz nie moge sciagnac nowego isy,nie iwem nawet zktorej stonki latam po mpc , no i zglupialem, pomozcie dzieki z gory :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam.Czy istnieje jakas opcja zeby w EM2 ,odznaczyc sprzedawanie u handlary itemow, poniewaz gdy daje klodke na dany item on zostaje i tak sprzedany.

Opublikowano

A ja mam taki problem bot jak ma pełne eq wraca z doliny do m1 i zatacza kolo z handlara i nie sprzedaje itemow i nie kupuje potków co zrobić i co to sa te bronie specjalne??

Opublikowano

prosze o pomoc kiedy włancza mi sie okno gry z em2 na mapie em2 wyskakuje mi komunikat jakis WARNING i jak klikne no to mapa em2 sie nie przesłuwa a jak dojde do celu i klikne play to mi znowu wyskakje komunikat (ten sam ) a jak klikne yes to mi sie wszystko wyłancza PROSZE O POMOC!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam problem dośc banalny wydywac by się mogło, lecz tak nie jest, bot mi się nie włącza!

Tzn. włącza mi się okno klikam "Start nowa gra", gra się włącza loguje się, wchodzę na postac a bota ani śladu, co jest? (czekałem około 30 min.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...