Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania, Prośby Dotyczące Easymetin2

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, dzis pojawil sie dla mnie nowy problem. Nigdy wczesniej tego nei mialem;/

runtine error

program: c:\program files\metin2\metin2client.bin

this aplication has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application`s support for more information

i jeszcz e1 sprawa bot nie idzie do miasta jesli sie koncza poty tylko w rog mapy i czeka;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Da się jakoś tego Easymetin2 przerobić tak żeby działał na US od Z8games? :P Bo mi zależy :D

Witam <_<

Czy to jest takie trudne przczytać FAQ ? :huh:

2 Czy da się przerobić bota aby działał na metku od wydawcy Z8games

Odp : • Nie, niestety się nie da ponieważ ten klient jest nieco zmodyfikowany i troszkę odbiega od standardów. Ponadto jest lepiej zabezpieczony.

Pozdrawiam , Klaskaj B)

Opublikowano

PRISONWARS - NIE!! -.-'

tomek1309 - java i framework jest? Wgl czasem jest błąd czy zawsze? | No niestety tak już jest (w m1, m2 i luchy działą cacy)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Nie minimalizować? Graj w oknie i metina wysuwaj poza ekran, tak, żeby tylko kawałek wystawał.

Opublikowano

Ale jak to nie? Przecież jak grałem na US 3 dni temu to widziałem jak 2 boty w M2 za zaprz. expiły więc jak to nie? :mellow:

Kto powiedział, że to EasyMetin2 latają? Przecież jest jeszcze komercyjny lvlbot..

Opublikowano

TO daj linka do tego bota :) bedzie +++++++++++++++++ :P :D

Bot jest komercyjny - płatny jak coś xD

Ponadto linku jakoś dorwać nie mogę xD

Opublikowano

UP Zapewne właczony anty raport. Wyłącz go to będzie dobrze. :)

Albo dodaj osoby które chodzą w polu do tej listy.   ;)

Opublikowano

Siemka!

Mam propozycję co do tego bota:

Jeśli w zakładce obrona zaznaczy się biała lista, a w przedmioty "podnoś odległe przedmioty" (podnoszenie na odległość, to na samym dole) to jak ktoś nam wejdzie w obszar bota to podnoszenie się zmienia na podejdź do przedmiotu. Moja propozycja polega na tym, aby to się zmieniało na "podnoś przedmioty nadając im priorytet".

Myślę, że ta propozycja jest całkowicie słuszna, gdyż w taki sposób bot będzie zbierał nasz czasem cenny drop.

Ale jest pytanko, czy uda się zrobić coś takiego?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Cześć, da się jakoś wyłączyć w EM2 wall hacka? Troszku jest wiocha, jak zaczyna przechodzić przez rzeczy których nie powinien pokonywać w taki sposób ;/ oczywiście przez nie uwagę :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć, da się jakoś wyłączyć w EM2 wall hacka? Troszku jest wiocha, jak zaczyna przechodzić przez rzeczy których nie powinien pokonywać w taki sposób ;/ oczywiście przez nie uwagę :P

Niestety się nie da.

Opublikowano

tak ja mam prosbe o usuniecie tego syfu gdzyz testowałem Easymetin2 i po kilku dniach znikały mi itemy wiec na prube zrobilem od nowa te zame zalowe itemy i znowu znikały tylko co za debil daje keyloga i kradnie krwawego +4 czeba miec cos z głowa. hasło zmieniałem co 2 dni

Opublikowano

Vortaxx - Da się. Odznacz i zaznacz jeszcze raz mieczyk w ustawieniach bota (skille ofensywne)

hunterola - no sorry ale obwiniasz niewłaściwego człowieka. Ponadto jeśli by był keylogger to virustotal na pewno by go wyłapał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...