Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy, Pytania, Prośby Dotyczące Easymetin2

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc, pojawil sie nowy problem ;/ po okolo miesiacu! bot przestal wplacec expa do gildii, czasem wplaca przez jakis czas a pozniej przestaje ;/ i nie wiem dlaczego jak expie nei bije metkow:(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czesc, pojawil sie nowy problem ;/ po okolo miesiacu! bot przestal wplacec expa do gildii, czasem wplaca przez jakis czas a pozniej przestaje ;/

Postaw nowego EM2 i raz oddaj expa, potem bot już sam powinien wpłacać automatycznie.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Vortaxx - Da się. Odznacz i zaznacz jeszcze raz mieczyk w ustawieniach bota (skille ofensywne)

hunterola - no sorry ale obwiniasz niewłaściwego człowieka. Ponadto jeśli by był keylogger to virustotal na pewno by go wyłapał.

testowalem tego bota teraz znowu i zal znowu itemy znikaja foramta zrobiłem sepecjalnie

Opublikowano

testowalem tego bota teraz znowu i zal znowu itemy znikaja foramta zrobiłem sepecjalnie

Stary weź załóż sobie nowe konto i nie korzystać z żadnych yanghacków czy lewych cheatów. Ja na tym bocie zrobiłem ponad 60 sztuk 30 lvl i nic a nic mi nie wyparowało..

Opublikowano

ja mam problem a mianowicie wogole mi mikstur nie czyta, niechce potowac. prosze o pomoc wszystko dziala tylko wogole nie potuje. reinstalowalem bota i nic

W jakim języku masz miksturki?

Opublikowano

własnie, po polsku ;/ jak zrobic zeby na niemiecki przeszlo? przeinstalowac tez metina i potem bota czy jak?

FAQ, I, 22

Opublikowano

Edytować się nie da ale da się nałożyć pewne restrykcje.

Co do sellania: FAQ, I, 31

Opublikowano

Ulepszaczy nie sella.

Poczytaj dokładnie 31 aż zrozumiesz bo to działa, sam tak robię ;)

Opublikowano

Ja mam taki problem ;

Mam EM2 wersja: 0.1.2.1385

I bot jak ma pełne eq z lochu małp idzie do m2 sellnie , kupi poty itp. ale nie wraca do lochu tylko idzie i bije gdzieś w m2

Czym to jest spowodowane (czy da się żeby wracał do lochu )

Proszę o pomoc .

e6f347deb9b7f.jpg
Opublikowano

nadal nie sela mi itemkow oraz jak zrobic zeby all konta mialy wlaczone mh

1. Przeczytaj milion razy aż zrozumiesz.

2. Tutaj.

Opublikowano

bot dochodzi do miasta stoi chwile i wraca expić wiecie czemu tak robi?

słyszałem że jak logne bota na pasy mpc to pomoże?

zna ktoś te pasy?

2401477507.png\
Opublikowano

Moj problem jest taki, ze wlaczam bota ustawiam wszystko cacy i minimalizuje. Po ok 2-3 min gra sie wylacza i nieda sie polaczyc. Co mam zrobic mam zainstalowane framework 3,5 i SP3 dla Windows XP.

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

MirasI - FAQ, I, 31. MPCuser : qwerty

Jaki EM2 i patch? Jak patch starszy niż 2.5 to się nie dziw xD

Opublikowano

Witam , mam taki sam problem co ,,macieku" mam najnowszego patcha i EM2 ( pobrałem wczoraj ) a także frameworka 3.5 i gdy włącze metina przez EM2 i zminimalizuje to nie moge z powrotem wrócic. CO sie dzieje ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam najnowsze patche i wersje, usunalem nawet HS i tez niedziala :/

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Witam, otóż dzisiaj sobie ustawiłem bota rano i teraz sprawdziłem, bot poszedł do miasta (expienie i wszystko OK) ale nie sprzedał itemków ani nie kupił potków. Więc uruchomiłem go i prześledziłem jego ruchy, więc robi dokładnie tak:

- expi gdy skończą mu się poty lub pełny ekwipunek leci do handlarki po czym zatrzymuje się i DEBUG, błąd coś tam coś tam teminate the program. Klikam OK gra się wyłącza i muszę od nowa włączyć.

-NET Framework Mam!

-Windows XP!

-Nie miałem innych problemów oprócz tego!

-Najnowszy patch 3.1 Mam!

-Wszystko dobrze ustawiam!

nie chce odpowiedzi typu "aha nie to nie wiem" bo takich to mi tutaj nie potrzeba konkretny temat i konkretna odpowiedź

Nick:Drecv

Server:Kirian

Lvl:61

Klasa:Woj mental

Gildia:Kaliber

WnX 64 - Wolfenstein Enemy Territory Aimbot & Wallhack

Opublikowano

Witam.

Problem znów dotyczy Em2 zrobiłem tak jak pisał andrzej w F.A.Q 1,31 Lecz bot idzie pod handlarke i się wraca do miejsca expa. Jak to zmienic ?

Prosze o pomoc Będą +

"Zamknąć burdele, otworzyć serca"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...