Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Pytania OdnośNie SzkatułEk, PiłEk Itp.

BlueBlueSky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

:)

Pojawia sie coraz wiecej tematow z pytaniami i informacjami na temat piłek, szkatułek itp.

Prosze aby wszystkie takie info byly zamieszczane w tym temacie.

To ograniczy spam i ulatwi prace moderatorom.

Od teraz tamte tematy beda zamykane.

Opublikowano

Obecnie expiaca skrzynka do jutra do 12 to Szkatulka Blasku Ksiezyca

Po kliknieciu w hyperlink dostaniecie szczegolowe informacje co z niej dropi. Wydropienie jej jest mozliwe z kazdego moba na kazdym levelu jednak najlepiej bic te wyzsze. Wczoraj mi droply na 9 lvl z dzikow.

Jutro od godziny 12 inne szkaty 2 dni. potem 3 dni pilki ;P reszte se radzcie sami

:P

Opublikowano

Drop z wakacyjnego eventu:

Szkatułka Blasku KsieżycaSzkatu%C5%82ka_Blasku_Ksi%C4%99%C5%BCyca.jpg: Język Chunjo, Język Shinsoo, Język Jinno, 5x Dłoń Przebicia, 5x Dłoń Krytyka, Płaszcz Uciekiniera, Pierścień Lucy, Fasolka Zen, 5x Błogosławieństwo Magii, 5x Błogosławieństwo Życia, 5x Błogosławieństwo Smoka, Magiczna Ruda Miedzi, 1h Pierścień Języka, Marmur Błogosławieństwa, Zwój Błogosławieństwa, Zwój Boga Smoków, 10x Medal Smoka, Rękawica Króla Przepowiedni, Zaklęcie Modyfikacji

Potwory: Chuong, Płomień, Ognisty Wojownik, Zły Czerw. Truj. Pająk, Gu-Ryung Czarnego Wiatru, Łucznik Czarnego Wiatru, Jak-To Czarnego Wiatru, To-Su Czarnego Wiatru, Elit. Truj. Pająk Żołn., Dziki Pies Lvl 35 Poziom 1.

Heksagonalna Szkatułka Heksagonalna_Szkatu%C5%82ka.jpg:

Ogon Węża +, Ząb Orka, Nos Świni, Futro Wilka +, Futro Białego Tygrysa, Futro Tygrysa, Szpon Skorpiona, Ogon Skorpiona, Nieznany Talizman, Stłuczona Porcelana, Kłąb, Ozdobna Spinka Do Włosów, Żółć Niedźwiedzia, Futro Yeti, Kawałek Płótna, Ząb Orka +, Krem Do Twarzy.

Inne: Rękawica Króla Przepowiedni, Symbol Króla Przepowiedni, Pierścień Lucy, Płaszcz Uciekiniera, Mikstury, Yang, EXP.

PiłkaPi%C5%82ka.jpg: Niebieska Mikstura, Czerwona Mikstura, Księga Umiejętności, Srebrna Sztabka, Złota Sztabka, Zwój Błogosławieństwa, Fasolka Zen.

Żródło: Wiki Metin2

Opublikowano

mi wczoraj po kilku godzinach dropły 3 zwoje boga smoków 10 medali boga smoków 1 bodzio 1 pierścień języków i hmm jakieś śmieci :D aaaa błogo życia chyba czy coś takiego :P

Nie boję się wyrazić własnego zdania. Nikt i nic jego nie zmieni.

Opublikowano

Tych dyskusji jest już za dużo w podpiętych..

Jak na razie tylko mój topic stąd wypalił do końca.

Mogą one być, ale jako normalny temat.

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Wczoraj na dropie w Imha dropłem 20 szkat i było dużo j.chunjo 3 shinso 1 jinno zwoje boga smoków x3 i inne cary

Dzisiaj też dropie mam już 21 o 16 otwieram i napisze :D

\

Opublikowano

proponuje pochwalić się ile droplo wam szkatulek:D

Jesli można to ja 1 wdł wzoru

Lvl : 72

Położenie : góra Sohan

Serwer Eteor

Ilość szkat ~ 110 ( jeszcze nie otwartych ;d

@EDIT

Słyszałem że z tych szkat co od jutra bd dropić bd wypadać same ulepszacze

Moje pytanie ... Prawda czy Fałsz :D

sygna1.png
Opublikowano

mi w 6h dropu ponad 90szkat

i dropło wszystko co możliwe do dropniecia ;]

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Opublikowano

Łee to widzę najlepszy drop to z tych pierwszych szkat. No ewentualnie z piłki jak dropnie Aura.

A co waszym zdaniem jest najlepszego co może wypaść z tej Szkatułki pierwszej ?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Dokladnie nie liczylem ale mysle ze okolo 60+szkatulek drop 3zwoje bodzia 2mamury blogo 3 zwoje boga smoka jezyków sporo dlonie przebicia krytyka itd;P

Potem kupilem za 10kk malz i zgadnijcie ile perel polecialo (az 7!!!!!! 1BIALA I 6NIEBIESKICH HARDCOR!!!!!!!)

Opublikowano

Ta pewnie Mr dropnął jedną i nie wie że można je do jednej kolumny po 200 jak poty;]

Apropo tematu to z 11 szkat 2zwoje boga smoków, 2marmury błogosławieństwa, pierścień języka, łapa przebicia, Płomieńx3 i Ognisty wojownik x2( w 1 szkacie), 20medali smoka i 1ruda miedzi oraz tam te potki na full hp.Nie tak źle;p

League of Legends

Opublikowano

Zwój boga smoków,medal smoka,te poty 100%,J,chujno, jiino,moby xD, a I 2 rudy magicznej miedzi

DAJ MI (-)

"Grzeczne dziewczynki idą do raju, niegrzeczne raj mają na ziemi".

strong1.jpg

Wiesz jak zarabiam w Metin?

Zbieram złom :P

Poziom podwyższony za :

Poziom został podwyższony: Pisanie w tematach keczupa

Opublikowano

5x dłoń przebicia 10 fasolek zen 5 bodzi 5x zwój boga smoków czy jakoś tak 20 dłoń krytyka :D i inne zarobek w pizdu zarobiłem około 12kk xD xD xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...