s4s Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Witam, jak od dłuższego czasu nie jestem w stanie zablokować takiego czegoś wchodzącego i chciałbym się dowiedzieć jak to można zlikwidować żeby to nie wchodziło na teamspeak'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkin Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kup licencję, to przestaną Cię męczyć. Boty wchodzą z tego samego IP? Jeżeli tak, to sprawa załatwiona. W razie czego możesz napisać skrypt, który będzie z automatu banował clientów z nickiem "Crack License" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4s Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kup licencję, to przestaną Cię męczyć. Boty wchodzą z tego samego IP? Jeżeli tak, to sprawa załatwiona. W razie czego możesz napisać skrypt, który będzie z automatu banował clientów z nickiem "Crack License" Boty wchodzą z innego IP . dlatego lipa i nie wiem jak to zablokować nie więcej , a o licencji kupnej to nie ma znaczenia czy kupna czy crackowana to poprostu licka i da się jakoś zablokować tylko ciekawe jak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`.Łukasz. Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kup licencję, to przestaną Cię męczyć. Boty wchodzą z tego samego IP? Jeżeli tak, to sprawa załatwiona. W razie czego możesz napisać skrypt, który będzie z automatu banował clientów z nickiem "Crack License" Boty wchodzą z innego IP . dlatego lipa i nie wiem jak to zablokować nie więcej , a o licencji kupnej to nie ma znaczenia czy kupna czy crackowana to poprostu licka i da się jakoś zablokować tylko ciekawe jak ... Nie martw się. Pod koniec stycznia/lutego wzystkie cracki przestaną działać . Ps. Proponuje pobanowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carbonx Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Jeżeli wszystkie mają ten sam nick to pobierz jakiegoś bota nawet sinusa na skryptach i zablokuj nick Cracklicence bo jeżeli wchodzą z innego ip to na razie nie mam innego pomysłu poza zablokowaniem nicku. A jeżeli chodzi o licencję to oczywiście nie popieram crackow i może lepiej było by ją kupić albo postarać się o npl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4s Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kup licencję, to przestaną Cię męczyć. Boty wchodzą z tego samego IP? Jeżeli tak, to sprawa załatwiona. W razie czego możesz napisać skrypt, który będzie z automatu banował clientów z nickiem "Crack License" Boty wchodzą z innego IP . dlatego lipa i nie wiem jak to zablokować nie więcej , a o licencji kupnej to nie ma znaczenia czy kupna czy crackowana to poprostu licka i da się jakoś zablokować tylko ciekawe jak ... Nie martw się. Pod koniec stycznia/lutego wzystkie cracki przestaną działać . Ps. Proponuje pobanowac. banowanie nic nie da , próbowałem co w mojej mocy , wiem że cracki padają dlatego załatwiam już licencje czekam dalej na resztę podpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkin Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kup licencję, to przestaną Cię męczyć. Boty wchodzą z tego samego IP? Jeżeli tak, to sprawa załatwiona. W razie czego możesz napisać skrypt, który będzie z automatu banował clientów z nickiem "Crack License" Boty wchodzą z innego IP . dlatego lipa i nie wiem jak to zablokować nie więcej , a o licencji kupnej to nie ma znaczenia czy kupna czy crackowana to poprostu licka i da się jakoś zablokować tylko ciekawe jak ... Nie martw się. Pod koniec stycznia/lutego wzystkie cracki przestaną działać . Ps. Proponuje pobanowac. banowanie nic nie da , próbowałem co w mojej mocy , wiem że cracki padają dlatego załatwiam już licencje czekam dalej na resztę podpowiedzi. Tools >> Ban List >> Add Interpret IP/Name as: wybierasz Regular Expression W Name wklejasz: .*Crack License.* I ustawiasz na permanentnego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGronek1910PL Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Zablokowanie nicku nic ci nie da, bo można tych botów zmieniać nick jak się chce flood też ci nic nie da, ale one wchodzą z jednego ip na pewno, jeżeli to jest to o czym myśle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vest. Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Śmiechłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.