Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu x50 [S6EP3] 05.01.2017

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mysle ze ogranicznik dziala dopiero od 1rr

czyli te 48h liczymy od wbicia 1rr i 1lvl

niech ktos mnie poprawi jesli sie myle

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mysle ze ogranicznik dziala dopiero od 1rr

czyli te 48h liczymy od wbicia 1rr i 1lvl

niech ktos mnie poprawi jesli sie myle

Dobrze mówisz opóźnienie działa po wykonaniu 1rr

Opublikowano

:DD , ciekawiło mnie właśnie dlaczego zrobił promocje na donate na 1 dzień wczoraj, czułem to w kościach że szybkim biznesem zalatuje :P

" Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi. "

Richard Carlson

Opublikowano

Jak chce sie zarabiać na vipie to musi sie mieć ustawienia na vipa. Vip zwieksza exp, a jest reset delay. Wszystkie ustawienia, łącznie z inwazjami itd były pod mniej wymagających graczy którzy raczej nie zapłacą za grę. 

Opublikowano

Postoi chociaz 2 miesiace?

DragonMu? to ten serwer na którym, można było bić z dark horse 10 razy na sekunde?

Bez odbioru bo widzę, że konto założyłeś po to by hejtować inne serwery

No i chyba nawet 2 tygodnie konar nie postal...

Opublikowano

DragonMu... Hmm gralem tam całe 15min i powiem szczerze jeśli miałbym wybierać między graniem na dragonie cały czas a graniem na chaos nawet te parę dni to i tak wybrał bym chaos ...

Opublikowano

Widzę, że nadal trwają dyskusje na temat ustawień, a start już jutro. ^_^

Serio, dajecie propozycje ustawień, gdzie to admin powinien mieć już wszystko ustawione, a detalami zajmować się w fazach testów.

Oczywiście nie będę tutaj grał, bo nie widzę przyszłości temu serwerowi i czekam na inny.

No nic, GL.

Ktoś tu miał racje. ;-)

-------------------------------------------------

xLukasz

Opublikowano

Serio, dajecie propozycje ustawień, gdzie to admin powinien mieć już wszystko ustawione, a detalami zajmować się w fazach testów.

Oczywiście nie będę tutaj grał, bo nie widzę przyszłości temu serwerowi i czekam na inny.

No nic, GL.

Ktoś tu miał racje. ;-)

Że tak zapytam, dlaczego nie widziałeś przyszłości dla tego serwera? Kwestia configu czy jakiś inny powód?

@szewa12 działasz coś jeszcze z serwerem czy dać temat do archiwum?

Opublikowano

No nic, GL.

Ktoś tu miał racje. ;-)

Że tak zapytam, dlaczego nie widziałeś przyszłości dla tego serwera? Kwestia configu czy jakiś inny powód?

nie trudno przewidzieć, że polski serwer padnie wciągu 2 tyg

Opublikowano

No nic, GL.

Ktoś tu miał racje. ;-)

daj mi czas do końca dnia

sygnatura.png

Opublikowano

No nic, GL.

Ktoś tu miał racje. ;-)

nie trudno przewidzieć, że polski serwer padnie wciągu 2 tyg

Smutne, ale prawdziwe. Jak nie ddosy, to włamy, bugi, brak dobrego antyhacka, nieprzemyślany config, brak podstawowej wiedzy w tworzeniu serwerów. Cóż, typowa scena mu w Polsce :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...