Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu x50 [S6EP3] 05.01.2017

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczegóły :)

Reset co 48godzin tak samo na VIPie.

Nagroda za reset co 6 resów

Level po resie 1 - rozumiem, ze chcielibyscie powtorke x-w, ale 1lvl to będzie lepszy wybór, jakby był 200+ to 3/4 gry sprzedzilibyscie na arenie, nie moglibyscie chodzic na eventy nizsze ds/bc a to bedzie wazne na serwerze, bo tak jak wspomnilem blessy i soule nie beda leciec na spotach, helper ktory podnosi itemy nie bedzie nam mogl pomoc w ulepszeniu seta :( Więc myśle, że jak ktos dobije 400 przed czasem to bedzie mial sporo rzeczy do robienia :) Statystyki po resie się kasują, aby można było manipulować buildami i tez bez sensu jakby sie nie kasowaly i byl 1lvl po resie bo na 60rr byscie mieli full staty.. koniec ery tzw. wypadajek zadnych lucky coinow, kwiatków które mozna wymienic na inne rarytasy :)

Do zobaczenia o 20:00

sygnatura.png

Opublikowano

Pozostaje czekać na start i lecimy z koksem ! 

Zapraszam na serwer mam nadzieje, że Nas będzie dużo i gracze pozostaną by grało się jak najlepiej ! ;) 

Do 20 !

Opublikowano

Rejestracja otwarta! Można już także pobierać klienta!

Pozostało niecałe 5 godzin!

mmzhfjjrym11.jpg

sygnatura.png

Opublikowano

Który to już Twój IDEALNIE DOPRACOWANY LONG TERM SERVER? 5? 6? Szkoda czasu, nie dajcie się nabrać.

Nie mów nam jak żyć, pozwól, że sami zdecydujemy..

Opublikowano

Życzę wam powodzenia, chociaż wiem że nie będzie wam lekko się wybić i wyłapać ludzi. Oby wam nikt nie ddosowal i nie przeszkadzał w prowadzeniu serwera

Opublikowano

siemano, mam lenia nie chce Mi się szukać, main z x500 chula, czy trzeba nowego zassysać ?

nowego  trzeba

sygnatura.png

Opublikowano

Wow, 70 online.

Myślałem, że będzie gorzej.

Powodzenia. ;-)

dzięki, nawzajem :)

sygnatura.png

Opublikowano

Skoro serwer został odpalony 5.01 o 20:00 a opóźniacz resetowy ustawiony jest na 48H to dlaczego ludzie zrobili resy przed 7.01 20:00?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...