Skocz do zawartości

[Ikonki] Osiągnięcia - Maja..

Maja..

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Dzisiaj przychodzę z ikonkami osiągnięć.

Serwerowi, który z nich miał korzystać zrobiłam w innym stylu więc te udostępniam by się nie marnowały.

Możliwe, że się większości nie spodobają ponieważ były robione pod konkretny styl serwera ale może ktoś skorzysta.

Jakie osiągnięcia znajdują się w paczce?

* Poziomy:

4558814831227561237309.png

* Godziny spędzone na serwerze:

2563314831227561237309.png

* Liczba połączeń:

6423614831227561237309.png

Link do pobrania:

Skan:

Życzę miłego korzystania z ikonek!

Dodam, że jeśli komuś brakuje jakiejś ikonki z danego stylu to dorabiam pod każdą. :-) 

Potwierdzam, ikonki zrobione pod mój serwer lecz już nie potrzebne z uwagi na inny styl stworzony dla Nas przez Maję :)

Bardzo fajnie że je udostępniasz, na pewno komuś się przydadzą ;)

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Czytam te wasze komentarze i brakuje mi słow... Czy wy naprawdę jesteście aż tak mocno ślepi? Ile razy ona by nie zrobiła ikonek to piszecie, że one są "Piękne, cudowne i z*******e" a faktycznie nic się nie różnią od jej pozostałych prac! Nie rozumiem was. Macie klapki na oczach czy aż tak mocno jej w dupe wchodzicie?

Nie pozdrawiam:)

Czytam te wasze komentarze i brakuje mi słow... Czy wy naprawdę jesteście aż tak mocno ślepi? Ile razy ona by nie zrobiła ikonek to piszecie, że one są "Piękne, cudowne i z*******e" a faktycznie nic się nie różnią od jej pozostałych prac! Nie rozumiem was. Macie klapki na oczach czy aż tak mocno jej w dupe wchodzicie?

Tru xD

Większość paczek mi się szczerze nie podoba jednak jest kilka wyjątków :)

Tu akurat jak dla mnie znów rak

Tru xD

Większość paczek mi się szczerze nie podoba jednak jest kilka wyjątków :)

Tu akurat jak dla mnie znów rak

Dziękuję za wypowiedzi. Myślę, że po prostu jest to kwestia gustu. Czy mi wchodzą do dupy? Wątpię gdyby tak było to by nie korzystali z paczek na swoim serwerze.

Tak jak napisałam ikonki były robione pod konkretny styl - na konkretny serwer. Nie udostępniam po to żeby wszystkim się podobały tylko po to żeby jednak osoby, które nie mają co wgrać bądź im się spodoba żeby z tego skorzystały.

Nie podoba Wam się = nie ma problemu. Ikonki to rak? No nieźle. 

Jednak i tak będę dalej udostępniać swoje prace i jakoś pogodziłam się, że pod każdą paczką Piotrku napiszesz mi negatywny komentarz. ;-) 

A no i dodam, że nie każdy musi mieć taki gust jak wy, a pozytywne komentarze nie muszą być podlizywaniem się.

Oni mają klapki na oczach? A może to wy macie klapki na oczach jak nie odróżniacie normalnej opinii od podlizywania się. 

+ dzięki za nabijanie wyświetleń, pozdrawiam. 

Oj tam ^~^

Zwiedzając serwery ts3 w Polsce jest kilka które mają ładnie zrobione rangi z jednakowymi ikonkami a większość to po prostu syf i ulep o wyglądzie rodem z windowsa 95 xD

Bardzo często spotykany przykład

739783be02779.png

No dobrze ale co ma ten screen do moich ikonek? :v

Wiem, że jest wiele serwerów, które mają syf w rangach i po to udostępniam bardzo dużo paczek w różnych stylach. Liczę na to, że każdy lub większość znajdziesz coś dla siebie i będzie mógł/ mogła zadbać o swój serwer. Po to udostępniam ikonki ale daję możliwość, że jestem w stanie dorobić do danego stylu tego co brakuje. :-) 

@up

Maju! Popatrz, vROOT Tomka!  :D

Ta, widzę. Bardzo pasujący do reszty ikon. ;v 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Ikonki] Osiągnięcia   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...