Maja.. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam. Dzisiaj przychodzę z ikonkami osiągnięć. Serwerowi, który z nich miał korzystać zrobiłam w innym stylu więc te udostępniam by się nie marnowały. Możliwe, że się większości nie spodobają ponieważ były robione pod konkretny styl serwera ale może ktoś skorzysta. Jakie osiągnięcia znajdują się w paczce? * Poziomy: * Godziny spędzone na serwerze: * Liczba połączeń: Link do pobrania: http://www56.zippyshare.com/v/aFbVCq5B/file.html Skan: https://virustotal.com/pl/file/d12d139f2c97e11101ca53d5094c06979ffd75620e04f83bf1a2aae35a6e221b/analysis/1483191965/ Życzę miłego korzystania z ikonek! Dodam, że jeśli komuś brakuje jakiejś ikonki z danego stylu to dorabiam pod każdą. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szysz3k Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Piękne ikonki!Z pewnością będę używał!Polecam każdemu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casual Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ikonki bardzo ładne Może wkoncu większosc osób co ma crackowane mboty użyje je ^,^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Majkon Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Niesamowite. Te ikonki są po prostu świetne! Użyję z pewnością w swoim przyszłym projekcie! Polecam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantoflarzek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Potwierdzam, ikonki zrobione pod mój serwer lecz już nie potrzebne z uwagi na inny styl stworzony dla Nas przez Maję Bardzo fajnie że je udostępniasz, na pewno komuś się przydadzą Pozdrawiam Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H1tmen Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Bardzo dobre wykonanie xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPCpiotr Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Napewno znajdzie się dla nich miejsce u mnie na serwerze Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H1tmen Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Maja.. ikony na zamówienie też robisz? xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja.. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dodam, że jeśli komuś brakuje jakiejś ikonki z danego stylu to dorabiam pod każdą. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
√єєση Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ikony godne polecenia + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja.. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Maja.. ikony na zamówienie też robisz? Tak. Wykonuję ikonki prywatnie. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Issei. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Przyjemne dla oka ikonki, bardzo gorąco polecam każdemu kto ma system osiągnęć u siebie, ponieważ dodając te ikonki, będzie się chciało częściej wchodzić na serwer. +++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaaszka Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ciekawa paczuszka pod osiągnięcia na serwerze, możliwe, że użyję je u siebie Dzięki Majka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir ays Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czytam te wasze komentarze i brakuje mi słow... Czy wy naprawdę jesteście aż tak mocno ślepi? Ile razy ona by nie zrobiła ikonek to piszecie, że one są "Piękne, cudowne i z*******e" a faktycznie nic się nie różnią od jej pozostałych prac! Nie rozumiem was. Macie klapki na oczach czy aż tak mocno jej w dupe wchodzicie? Nie pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avine Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czytam te wasze komentarze i brakuje mi słow... Czy wy naprawdę jesteście aż tak mocno ślepi? Ile razy ona by nie zrobiła ikonek to piszecie, że one są "Piękne, cudowne i z*******e" a faktycznie nic się nie różnią od jej pozostałych prac! Nie rozumiem was. Macie klapki na oczach czy aż tak mocno jej w dupe wchodzicie? Nie pozdrawiam:) Tru Większość paczek mi się szczerze nie podoba jednak jest kilka wyjątków Tu akurat jak dla mnie znów rak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja.. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Czytam te wasze komentarze i brakuje mi słow... Czy wy naprawdę jesteście aż tak mocno ślepi? Ile razy ona by nie zrobiła ikonek to piszecie, że one są "Piękne, cudowne i z*******e" a faktycznie nic się nie różnią od jej pozostałych prac! Nie rozumiem was. Macie klapki na oczach czy aż tak mocno jej w dupe wchodzicie? Nie pozdrawiam:) Czytam te wasze komentarze i brakuje mi słow... Czy wy naprawdę jesteście aż tak mocno ślepi? Ile razy ona by nie zrobiła ikonek to piszecie, że one są "Piękne, cudowne i z*******e" a faktycznie nic się nie różnią od jej pozostałych prac! Nie rozumiem was. Macie klapki na oczach czy aż tak mocno jej w dupe wchodzicie? Nie pozdrawiam:) Tru Większość paczek mi się szczerze nie podoba jednak jest kilka wyjątków Tu akurat jak dla mnie znów rak Dziękuję za wypowiedzi. Myślę, że po prostu jest to kwestia gustu. Czy mi wchodzą do dupy? Wątpię gdyby tak było to by nie korzystali z paczek na swoim serwerze. Tak jak napisałam ikonki były robione pod konkretny styl - na konkretny serwer. Nie udostępniam po to żeby wszystkim się podobały tylko po to żeby jednak osoby, które nie mają co wgrać bądź im się spodoba żeby z tego skorzystały. Nie podoba Wam się = nie ma problemu. Ikonki to rak? No nieźle. Jednak i tak będę dalej udostępniać swoje prace i jakoś pogodziłam się, że pod każdą paczką Piotrku napiszesz mi negatywny komentarz. ;-) A no i dodam, że nie każdy musi mieć taki gust jak wy, a pozytywne komentarze nie muszą być podlizywaniem się. Oni mają klapki na oczach? A może to wy macie klapki na oczach jak nie odróżniacie normalnej opinii od podlizywania się. + dzięki za nabijanie wyświetleń, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avine Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Oj tam ^~^ Zwiedzając serwery ts3 w Polsce jest kilka które mają ładnie zrobione rangi z jednakowymi ikonkami a większość to po prostu syf i ulep o wyglądzie rodem z windowsa 95 Bardzo często spotykany przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szysz3k Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @upMaju! Popatrz, vROOT Tomka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja.. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Oj tam ^~^ Zwiedzając serwery ts3 w Polsce jest kilka które mają ładnie zrobione rangi z jednakowymi ikonkami a większość to po prostu syf i ulep o wyglądzie rodem z windowsa 95 Bardzo często spotykany przykład No dobrze ale co ma ten screen do moich ikonek? Wiem, że jest wiele serwerów, które mają syf w rangach i po to udostępniam bardzo dużo paczek w różnych stylach. Liczę na to, że każdy lub większość znajdziesz coś dla siebie i będzie mógł/ mogła zadbać o swój serwer. Po to udostępniam ikonki ale daję możliwość, że jestem w stanie dorobić do danego stylu tego co brakuje. :-) @up Maju! Popatrz, vROOT Tomka! Ta, widzę. Bardzo pasujący do reszty ikon. ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGrzesiuuu Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 No jest okey Tak trzymaj Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`.Łukasz. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Ikonki bardzo ładne Może wkoncu większosc osób co ma crackowane mboty użyje je ^,^ Osoby które mają "crackowane" mboty zazwyczaj ich serwer pada w ciągu tygodnia Co do samych ikonek, to nie przypadły mi do gustu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyktator_PL Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @Maja.. Prosiłbym o zmienienie skanu na skan ze strony virustotal.com Czas do jutra do 12:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vest. Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Śmiechowe ikonkeły ale to tylko ikonki, fajne nawet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.