Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bukszpan.tspeak.pl Darmowe kanały :)

KoNi125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
TeamSpeak 3 Bukszpan

​IP: bukszpan.tspeak.pl

fzKgNrb.jpg

Zapraszamy Serdecznie :)

Serdecznie zapraszamy na serwer głosowy Bukszpan ! Jedyny taki serwer w polsce, oferujemy wiele ciekawych rzeczy! Posiadamy wiele stref, dlatego każdy znajdzie u nas coś dla siebie i obiecujemy, że nie będzie się nudził! Każdy użytkownik posiada u nas możliwość:

Możliwość odnalezienia miłej atmosfery.
Szybkiego kontaktu z administracją.
Posiadania własnego kanału bez ponoszenia kosztów.
Poznania nowych ciekawych ludzi.
Możliwość otrzymania kanału vip po osiągnięciu wymagań 10 osób.

Zapraszamy gorąco na stały, doświadczony serwer głosowy TeamSpeak 3! Oferujemy wiele przyjemności, konkursów, nowych znajomych oraz wiele, wiele więcej! Jeżeli chciałbyś/chciałabyś spróbować czegoś nowego, to właśnie u nas! Różnimy się praktycznie wszystkim, znajdziesz u nas autorskie grafiki, sławnych oraz mniej sławnych youtuberów, wielu ciekawych ludzi, a co najważniejsze, nie zastąpioną, rewelacyjną atmosferę. Traktujemy się na równi z każdym i to właśnie jest u nas piękne! Co jakiś czas szukamy członków do naszej szanownej administracji. Jeżeli uważasz drogi użytkowniku, że się nadajesz napisz do nas, bądź wejdź na naszego TeamSpeak'a 3! Poniżej zostaną umieszczone dane, które powinny was zachęcić do zaczęcia korzystania z naszych usług!

Rekrutacja otwarta na adminów i DJ

Dane

Licencja ATHP (płatna)
Slotów obecnie 64 stopniowo zwiększamy
Oferujemy też dołączenie Serwera do naszej sieci :)

IP:
bukszpan.tspeak.pl
lub
@KoNi125

AntyDDoS

Szukamy Adminów i DJ podania można składać na Serwerze

Oferty:

Miła administracja

Strefa Prywatna

Strefa Vip

Możliwość tworzenia stref streemowanie itd

Szybki kontakt ze znajomymi

Brak utrudnień

Miła atmosfera

1 MusicBOT 24/7

Serdecznie Zapraszamy
Bukszpan Polska
  • Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślę że ten teamspeak to jakiś troll :) 

- Niedopasowane ikonki.

- Banner z paint'a.

- Kanały zrobione na odp*** się.

- 50 slotów, może zmieściła by się jedna większa gildia.

Opublikowano

Myślę że ten teamspeak to jakiś troll :)

- Niedopasowane ikonki.

- Banner z paint'a.

- Kanały zrobione na odp*** się.

- 50 slotów, może zmieściła by się jedna większa gildia.

Troll jesteś sam. Serwer dobrze dopracowany.

Opublikowano

Nic nowego normalny teamspeak dla kolegów z szkoły.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Przed samym wejściem na serwer, domena z tspeak już odstrasza, a na samym serwerze spacery z =+.=+.=+ bolą w oczy :) 

Opublikowano

Przed samym wejściem na serwer, domena z tspeak już odstrasza, a na samym serwerze spacery z =+.=+.=+ bolą w oczy :)

Domena jest normalna nie widzę w tym problemu nawet

Opublikowano

Generalnie to mi chodzi o to że, wypadałoby aby taki serwer który już reklamujesz był na voice vps'ie/vps'ie itd a nie na slotowej ofercie. I wypadałoby też zainwestować w domenę, bo to tak średnio jechać na darmowej z gametrisa :)

Opublikowano

Generalnie to mi chodzi o to że, wypadałoby aby taki serwer który już reklamujesz był na voice vps'ie/vps'ie itd a nie na slotowej ofercie. I wypadałoby też zainwestować w domenę, bo to tak średnio jechać na darmowej z gametrisa :)

Większości serwerów to są craki my chociaż nie robimy tego. Domena nie ważna chociaż serwer działa prawidłowo.

Opublikowano

Licencja: oryginalna

Grafika na serwerze: 4/10

Nazwy spacerów, kanałów (wygląd): 5/10

Rangi: 6/10

Układ kanałów: 7/10

Boty muzyczne, serwerowe: 6/10

Inne uwagi: Zacznę od góry a mianowicie od Regulaminu, który czyta się bardzo ciężko (polecam enter) poza tym denerwują mnie kropki w spacerach (ale to mój gust, ja ich nie lubię), jeżeli chodzi o baner to bardzo ale to bardzo prosty, ikony pomieszane, osobiście denerwuje mnie to że jako niezarejestrowany nie mogę zobaczyć osób na kanałach Vip i prywatnych (co to za pomysł). Jeżeli stać was na 64 sloty od jakiegoś hostigowca to polecam też kupić domenę i będzie od razu wyglądało bardziej profesjonalnie. To tyle.

Ogólna ocena: 5.5/10

Opublikowano

Licencja: oryginalna

Grafika na serwerze: 4/10

Nazwy spacerów, kanałów (wygląd): 5/10

Rangi: 6/10

Układ kanałów: 7/10

Boty muzyczne, serwerowe: 6/10

Inne uwagi: Zacznę od góry a mianowicie od Regulaminu, który czyta się bardzo ciężko (polecam enter) poza tym denerwują mnie kropki w spacerach (ale to mój gust, ja ich nie lubię), jeżeli chodzi o baner to bardzo ale to bardzo prosty, ikony pomieszane, osobiście denerwuje mnie to że jako niezarejestrowany nie mogę zobaczyć osób na kanałach Vip i prywatnych (co to za pomysł). Jeżeli stać was na 64 sloty od jakiegoś hostigowca to polecam też kupić domenę i będzie od razu wyglądało bardziej profesjonalnie. To tyle.

Ogólna ocena: 5.5/10

Kanały priv i vip widoczne dla osób które posiadają u nas range widzenie kanałów. Domena za nie długo własną już za nie długo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...