Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bukszpan.tspeak.pl Darmowe kanały :)

KoNi125

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Generalnie to mi chodzi o to że, wypadałoby aby taki serwer który już reklamujesz był na voice vps'ie/vps'ie itd a nie na slotowej ofercie. I wypadałoby też zainwestować w domenę, bo to tak średnio jechać na darmowej z gametrisa :)

Witaj, a co to ma za znaczenie na czym serwer stoi ? ŻADNE .. Po co ma wydawać xx złoty na serwer + licencje skoro może ograniczyć koszty do minimum po czym jak serwer się rozwinie przenieś go na np VPS i zakupić licencje.. Twój tok rozumowania sięga debilizmu ...

Serwera nie oceniam ponieważ na nim nie byłem i nie będę gdyż mam swój.

Powodzenia w rozwoju.

Opublikowano

Generalnie to mi chodzi o to że, wypadałoby aby taki serwer który już reklamujesz był na voice vps'ie/vps'ie itd a nie na slotowej ofercie. I wypadałoby też zainwestować w domenę, bo to tak średnio jechać na darmowej z gametrisa :)

Witaj, a co to ma za znaczenie na czym serwer stoi ? ŻADNE .. Po co ma wydawać xx złoty na serwer + licencje skoro może ograniczyć koszty do minimum po czym jak serwer się rozwinie przenieś go na np VPS i zakupić licencje.. Twój tok rozumowania sięga debilizmu ...

Serwera nie oceniam ponieważ na nim nie byłem i nie będę gdyż mam swój.

Powodzenia w rozwoju.

Po 1 jak tak oceniasz serwer po co dajesz głupi komentarz. Serwer zostanie przeniesiony jak rozkręci na maxa nie będę dawać serwer odrazu na VPS/Maszyne nie siedzi odrazu po np po 200 osób.

Opublikowano

Skoro macie licencje 64 sloty płatną to co chcecie kupywać kolejną chociaż ta jest dalej aktywna?

Opublikowano

Skoro macie licencje 64 sloty płatną to co chcecie kupywać kolejną chociaż ta jest dalej aktywna?

Serwer czasem zostanie powiększony w slotach. Jeśli dobrze rozkręci :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...