Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jakiej sieci komórkowej masz numer telefonu?

adam23450

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaką sieć komórkową najczęściej wybieracie.

• Play
      40
    • Plus
      9
    • T-Mobile
      6
    • Orange
      22
    • Lycamobile
      1
    • Virgin Mobile
      9
    • Tu Biedronka
      0
    • Red Bull Mobile
      1
    • Plush
      0
    • Nju Mobile
      6
    • Mobile Vikings
      1
    • Heyah
      0
    • Lajt Mobile
      0
    • Fakt Mobile
      0
    • wRodzienie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@ref

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

T mobile - LTE i telefony

Orange - stacjonarny telefon i internet

Wcześniej miałem telefon w play ale zmieniłem na Tmobile z prostego powodu sieć play jest po prostu w niektórych regionach przepełniona co powoduje niskie prędkości internetu itd. Jeżeli chodzi o ankietę to tak naprawdę powinny się w niej znaleźć 4 sieci bo większość tych malych po prostu korzysta z ich sieci np. Nju mobile - orange, fakt mobile - play itd.

Opublikowano

Play - polecam serdecznie, przeniosłem do nich numer zaraz po tym jak owa sieć zawitała w kraju Lecha. I od początku aż do dziś jestem zadowolony. Oferta korzystna, internet (a mieszkam na małym zadupiu) chodzi mi LTE. Połączenia, SMS - no tu taj sądzę iż nie mamy się do czego przyczepić. Mam za darmo minuty (mimo że i tak nie dzwonię nigdzie). Jedynie zasię w niektórych rejonach mógłby być lepszy. Głównie do zmiany skłoniła mnie "przemiła" babka z Plusa, więcej bym nie odwiedził tego salonu ;b

Moim zdaniem jedyna sensowna sieć z jaką miałem dotychczas do czynienia. =)

Opublikowano

Play, bo najlepsze oferty i nie oszukują przy umowach.

Dodaj do ankiety jeszcze KarakanMobile.

Nie ma takiej sieci chyba ??? 

Jeżeli odpowiadasz na moją odpowiedź użyj opcji "Cytuj" lub oznacz mnie w poście @adam23450

Opublikowano

Play, bo najlepsze oferty i nie oszukują przy umowach.

Dodaj do ankiety jeszcze KarakanMobile.

Nie ma takiej sieci chyba ???

14257493_651533135005502_146322923270005

Istnieje.

Orange, bo mi się najlepiej kojarzą, mam już u nich numer jakieś 10 lat. Jakbym teraz wybierał, to też pewnie ich, bo reklamy Orange są nieporównywalne do Playa czy Plusa. Widać profesjonalizm. 

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Przecież:

Nju = Orange

Red Bull Mobile, Fakt Mobile (chyba) = Play

Heyah, Tu Biedronka = T-Mobile

Plush = Plus

Można było zaoszczędzić miejsc w ankiecie, bo nim mniej opcji tym lepiej. Przynajmniej dla mnie.

...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście, że najlepszą teraz siecią jest VirginMobile, kiedyś było Play, ale niestety przestali wprowadzać nowe promocje. Wystarczy to sobie wyliczyć, a nie mówić puste hasła i robić im darmową reklamę.

Po za tym rejestracja numeru w Virgin jest chyba najprostsza ze wszystkich, przyjeżdza kurier ON podpisuje zgodność danych ty tylko odbiór paczki gdzie możesz mu narysować co chcesz :) bo te ich komputerki działają jak każdy chyba wie... a w innych (może się coś zmieniło) zanim się zarejestrujesz dostaniesz milion zajebistych dla nich ofert, czego to oni tam nie mają itd. i jeszcze długa umowa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kiedyś PLUS teraz ORANGE zwzg na lepszy zasięg lte, to jak jestem w polsce, za granicą mam T MOBILE i Vodafone.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Play jest mocno cebulacki jak dla mnie. Pakiety na neta zawsze pozbieram z jakichś promocji, a potem już tylko je przedłużam. ;D

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...