Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aldcor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sztos! Jest jakiś oddzielny set do expa?

Uniwersalny, dasz radę, wierzymy w Ciebie! :)

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

A z biologiem ciężko będzie?

Opublikowano

A z biologiem ciężko będzie?

Biologa robi się bardzo przyjemnie.

Opublikowano

Zapraszamy do składania podań na moderatora forum!

Ile będzie nowych modów ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Zapraszamy do składania podań na moderatora forum!

Ile będzie nowych modów ?

Mamy zamiar wybrać dwóch nowych moderatorów, aczkolwiek w razie potrzeby dobierzemy trzecią/trzeciego MOD'a.

Opublikowano

a ja jestem ciekaw. Skoro IS będzie na 30 dni to zakup full ISa pod pvp ile będzie kosztować w PLN? :)

Ceny IS nie są jeszcze ustawione, aczkolwiek nie będą one duże bo serwer nie jest typowo pod pieniądze.

Opublikowano

Prezentacja wydaje mi się znajoma, te "teksty" wszystko praktycznie kojarzę (nawet sety identyko) tylko zmieniona grafika.Nawet pierek z łowienia który ostatecznie było problem wyłowić (po x czasu chyba to poprawili, tyle serwerów było w międzyczasie że zabijcie mnie nie pamietam) Skoro odpuściłem grę to miałem ku temu jakiś powód także raczej nie zagram na "praktycznej kopii" ze zmienionym trybem trudności. W kwestii polecenia się wstrzymam.

Opublikowano

Prezentacja wydaje mi się znajoma, te "teksty" wszystko praktycznie kojarzę (nawet sety identyko) tylko zmieniona grafika.Nawet pierek z łowienia który ostatecznie było problem wyłowić (po x czasu chyba to poprawili, tyle serwerów było w międzyczasie że zabijcie mnie nie pamietam) Skoro odpuściłem grę to miałem ku temu jakiś powód także raczej nie zagram na "praktycznej kopii" ze zmienionym trybem trudności. W kwestii polecenia się wstrzymam.

Rozumiem zniesmaczenie serwerem, o którym jest mowa i dziękuje za opienie. Dodam tylko jak robiłem to wcześniej że podobieństwo jest spowodowane występowaniem prawie wszystkich autorskich rzeczy (oczywiście tych, które się podobały) , które zostały przez nas w poprawione. Mam nadzieję że po starcie zmienisz nastawienie.

Opublikowano

Nie rozumiem, co będzie trudnego we wbiciu perfekcyjnych bonósów (tak jest napisane w prezentacji)??

Opublikowano

Boszzzz, czemu tyle takiego czegoś powstaje. Prezentacja z Painta, sety są c***. Kostiumy i wszystko jest słabe, słabeeeee. 

Kwestia gustu :)

Opublikowano

Nie rozumiem, co będzie trudnego we wbiciu perfekcyjnych bonósów (tak jest napisane w prezentacji)??

testowałem bete. 1-5 wchodzą za pomocą jednego bonu. ALE zmianki 1-5 dropią z mobow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...