Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aldcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurw... Elo Eldia rework. Ogólnie team 16 latków, pliki te same ale nazwa zmieniona. Nie polecam.

Ps. Sety na update też Wam gildia będzie sponsorowała? 

. Przytocz swoje zachowanie :). Ahh..hejtujesz, bo bana wyrwałeś za swoje zachowanie? Team-16 latków? Wskaż mi w teamie 16-latka, to Ci browara postawie. 

Było nie edytować już posta. A bana to sobie na życzenie dostałem :) Bo miałem już wywalone na tamto forum.

obraz.png

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosiłbym o zachowanie kultury w swoich wypowiedziach(Emma) i ocenianie projektu, a nie prowadzenie dyskusji.

Co do projektu, grafika średnia, nie wiem jak się przyjmie innym graczom, ale osobiście nie zagram, nie przyciągnął mnie.

Opublikowano

Żal jest naprawiony? Czy nadal daje mniej wartości ataku od truty? Ponawiam Pytanie.

Przecież tak jest na PL, tu nie ma co naprawiać.

Opublikowano

No offence, ale ktoś, kto tworzył tą prezentacje to chyba ślepy jest.  

Już lepiej było wykorzystać jakieś gotowe PSD, bo grafika tej prezentacji jest no krótko mówiąc tragiczna.

Ale ogólnie wszystko spoko, powodzenia :) 

Opublikowano

No offence, ale ktoś, kto tworzył tą prezentacje to chyba ślepy jest.  

Już lepiej było wykorzystać jakieś gotowe PSD, bo grafika tej prezentacji jest no krótko mówiąc tragiczna.

Ale ogólnie wszystko spoko, powodzenia :)

Jak dla mnie prezentacja jest jedna z lepszych jakie się tutaj pojawiały ;)

Opublikowano

ciekawie się zapowiada zawitam ;p

p: będzie/jest jakaś open beta servera xD?

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Piękne sety, fajne pety do tego ładne, przejrzyste forum. Ogarnięta i pomocna administracja. Na starcie wraz ekipą spinamy poślady i lecimy po topke!

Będzie przewidywany jakieś event na Święta?

Opublikowano

Piękne sety, fajne pety do tego ładne, przejrzyste forum. Ogarnięta i pomocna administracja. Na starcie wraz ekipą spinamy poślady i lecimy po topke!

Będzie przewidywany jakieś event na Święta?

Tak :)

Opublikowano

Serwer ma Teamspeaka ? a jak tak to jakie ip ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie zobaczymy co z niego będzie :)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Ty chyba ślepy jesteś, mi się właśnie sety podobają bo wszystko jest kolorystycznie dopasowane. Polecam założyć te twoje winkle -50.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...