Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aldcor

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Włożyliśmy w ten serwer naprawdę dużo pracy, serwer jest dopracowany.

Widzimy się na starcie !

7906414703974381522016.png

Opublikowano

Na Eldii 1 online, to trzeba wypuścić 2 serwer na tych samych plikach ;x

Słabe...

Brzydka prezentacja, ale fajne mapy.

Powodzenia?

Opublikowano

Ciekawe ile osób wie, czemu Eldia się rozpadła, a raczej przez kogo. Supreme, o ile mnie pamięć nie zawodzi, sam chwaliłeś ten serwer, więc o co chodzi? Serwer był dobry, ale lipa była z niektórymi osobami :). Tych osób już nie ma, więc zainteresowanie administracji będzie. Pozdrawiam.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Ciekawe ile osób wie, czemu Eldia się rozpadła, a raczej przez kogo. Supreme, o ile mnie pamięć nie zawodzi, sam chwaliłeś ten serwer, więc o co chodzi? Serwer był dobry, ale lipa była z niektórymi osobami :). Tych osób już nie ma, więc zainteresowanie administracji będzie. Pozdrawiam.

Chwaliłem, bo grało się dobrze, ale administracja od startu pisała, że na dniach zacznie się reklama i... nie zaczęła się aż do teraz, no k***a.

Nic się nie działo aż do końca.

Jakieś chore akcje Vizaara.

Nie wiem kto, co tam jeszcze robił, bo wbiłem maxa i wyszedłem z powodu nudy.

Życzę wam powodzenia, ale bez jaj, skoro startujecie jako nowy serwer, moglibyście pozmieniać te mapy z Eldii. Jak ta ostatnia jest taka sama, to GG. Gracze z Eldii będą dropili, a reszta osób będzie się jebała pare dni z dojazdem do bossa.

Opublikowano

Chwaliłem, bo grało się dobrze, ale administracja od startu pisała, że na dniach zacznie się reklama i... nie zaczęła się aż do teraz, no k***a.

Życzę wam powodzenia, ale bez jaj, skoro startujecie jako nowy serwer, moglibyście pozmieniać te mapy z Eldii. Jak ta ostatnia jest taka sama, to GG. Gracze z Eldii będą dropili, a reszta osób będzie się jebała pare dni z dojazdem do bossa.

Pamiętamy akcje Vizaara i mogę zapewnić, że ban button to on ma zapewniony tylko jak się pojawi. Z resztą nie tylko on.

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Dzięki za opinię! :)

Co do map itp. to są one autorskie i mam do nich pełne prawa. Nie jest to kalka 1 do 1 Eldii, a co do osób które wpłynęły wczęsniej negatywnie na serwer to podziękowałem im dalszej współpracy.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Nawet nawet ale kto jest w Teamie??? Bo jakoś nie widzę??

Nad weryfikacją masz.
ok dzięki

(Edit) czy HeadAdmin Made miał jakieś inne projekty??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...