Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aldcor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodaj 2 Screen weryfikacyjny - czas 30 minut.

Done.

@~Budyn

Jest to mój pierwszy projekt, ale pomagałem przy tworzeniu i prowadzeniu wielu serwerów.

okej więcej pytań niemal :) tak więc Powodzenia może wpadnę na start :)
  • Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Umiejętności - Archer oraz Healer poprawiony ? 
2. Zwierzaki - Co 1 poziom peta otrzymujemy 1 LOSOWY bon a maksymalny lvl peta to 5ty. Dostępnych jest 12 bonów. Czyli ludzie będą robić X kont z 30tym lvl tylko po to by trafić "perf" peta. Jeśli dobrze zrozumiałem to zdecydowanie jestem zażenowanym takim pomysłem zaś jeśli się mylę to proszę mnie poprawić :)
3. Smocza droga - Księgi mają jakiś limit czasowy ? Ewentualnie na serwerze znajdą się egzo, rady itp ?
4. Rybołóstwo - Jest możliwość aktywowania każdej upieczonej ryby w tym samym czasie czy tylko jedną ? 
5. Niezwykle rzadki olejek wielkiej mocy dropi jeden na cały dungeon czy po jednym dla każdej osoby. Prócz tego dungeonu jest inna możliwość na wydropienie wspomnianego olejku ? 
6. Expowiska - Z doświadczenia wiem, że graczom nie za bardzo podoba się zbyt długie expienie na jednej mapie. Wydaje mi się, że 30 lvl to troszkę za dużo, po prostu staje się to monotonne i odpychające a prawda jest taka, że czy autorskie czy nie i tak większość tych map ma już znane tekstury a przede wszystkim znane moby więc jakieś gigantyczniej innowacji która by cieszyła oko nie ma. Moja propozycja dodanie jednej bądź dwie mapy i zniwelowanie do 20 lvl na daną mapę. 
7. Wieża demonów - Pietra zostały skrócone czy raczej standardowy układ ?
8. Bronie exp ile posiadają setów oraz czy będą miały ewentualnie wbudowane - bonus na ludzi ?
9. Kostiumy i fryzury - Skąd otrzymamy magiczne dodania i zmianki ? Jakie są możliwe bony oraz ile ich jest ? Przedmioty te są na zawsze czy mają swój limit ? 

Generalnie serwer na pierwszy rzut oka prezentuję się pozytywnie. Nie błyszczy innowacją jednak nie śmierdzi też typowym kotletem. Duży plus za umiejętne rozdanie nagród za biologa. Kolejną fajną sprawą jest brak szarf, oczywiście jest to moja subiektywna opinia jako, że jestem zwolennikiem wzbogacania rozgrywki bez przesadyzmu. Jeśli chodzi o samą prezentacje, muszę przyznać, że jest to jedna z lepszych jakie widziałem ponieważ cenie zwięzłość jak i schludność tylko mała prośba.. Popraw parę błędów ortograficznych jak np. "przectawić". Większych obiekcji nie mam więc na dzień dzisiejszy zacząłbym rozgrywkę na waszym projekcie jednak zbyt często człowiek się zawodzi ostatnimi czasy na serwerach więc kibicuje takiemu posunięciu by otworzyć już betę i dać więcej wiarygodności graczom. Mam nadzieję, że będę mógł tu w przyszłości wejść i z czystym sumieniem napisać "Polecam ten serwer". Pozdrawiam :)

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

2. Zwierzaki - Co 1 poziom peta otrzymujemy 1 LOSOWY bon a maksymalny lvl peta to 5ty. Dostępnych jest 12 bonów. Czyli ludzie będą robić X kont z 30tym lvl tylko po to by trafić "perf" peta. Jeśli dobrze zrozumiałem to zdecydowanie jestem zażenowanym takim pomysłem zaś jeśli się mylę to proszę mnie poprawić :)

3. Smocza droga - Księgi mają jakiś limit czasowy ? Ewentualnie na serwerze znajdą się egzo, rady itp ?

4. Rybołóstwo - Jest możliwość aktywowania każdej upieczonej ryby w tym samym czasie czy tylko jedną ? 

5. Niezwykle rzadki olejek wielkiej mocy dropi jeden na cały dungeon czy po jednym dla każdej osoby. Prócz tego dungeonu jest inna możliwość na wydropienie wspomnianego olejku ? 

6. Expowiska - Z doświadczenia wiem, że graczom nie za bardzo podoba się zbyt długie expienie na jednej mapie. Wydaje mi się, że 30 lvl to troszkę za dużo, po prostu staje się to monotonne i odpychające a prawda jest taka, że czy autorskie czy nie i tak większość tych map ma już znane tekstury a przede wszystkim znane moby więc jakieś gigantyczniej innowacji która by cieszyła oko nie ma. Moja propozycja dodanie jednej bądź dwie mapy i zniwelowanie do 20 lvl na daną mapę. 

8. Bronie exp ile posiadają setów oraz czy będą miały ewentualnie wbudowane - bonus na ludzi ?

9. Kostiumy i fryzury - Skąd otrzymamy magiczne dodania i zmianki ? Jakie są możliwe bony oraz ile ich jest ? Przedmioty te są na zawsze czy mają swój limit ? 

Generalnie serwer na pierwszy rzut oka prezentuję się pozytywnie. Nie błyszczy innowacją jednak nie śmierdzi też typowym kotletem. Duży plus za umiejętne rozdanie nagród za biologa. Kolejną fajną sprawą jest brak szarf, oczywiście jest to moja subiektywna opinia jako, że jestem zwolennikiem wzbogacania rozgrywki bez przesadyzmu. Jeśli chodzi o samą prezentacje, muszę przyznać, że jest to jedna z lepszych jakie widziałem ponieważ cenie zwięzłość jak i schludność tylko mała prośba.. Popraw parę błędów ortograficznych jak np. "przectawić". Większych obiekcji nie mam więc na dzień dzisiejszy zacząłbym rozgrywkę na waszym projekcie jednak zbyt często człowiek się zawodzi ostatnimi czasy na serwerach więc kibicuje takiemu posunięciu by otworzyć już betę i dać więcej wiarygodności graczom. Mam nadzieję, że będę mógł tu w przyszłości wejść i z czystym sumieniem napisać "Polecam ten serwer". Pozdrawiam :)

1. Poprawiony

2. Dostępne są zmianki do bonów peta.

3. Mają limit czasowy (6h). Rady i ezgo są.

4. Każda ryba ma inny bonus więc tak, można "włączyć" kilka na raz.

5. Ilość wydropionych olejków zależy od czasu w jakim zostanie ukończony dung gildyjny.

6. Raczej ilośc jak i przedział lvl'owy expowisk się nie zmieni.

7. Jest skrócone.

8. W broniach do expa nie ma bonusu na ludzi.

9. Kostiumy i fryzury z IS oraz z eventowych skrzyń są na 30 dni. Fryzury za punkty w grze są na 3 dni. Dodania do nich prawdopodobnie będą dostępne w IS ( nie jest pewne), a zmianki można otrzymać ze skrzynki serwerowej.

Jeżeli napisałem coś nie do końca jasno to pytaj śmiało!

Opublikowano

1. Poprawiony

2. Dostępne są zmianki do bonów peta.

3. Mają limit czasowy (6h). Rady i ezgo są.

4. Każda ryba ma inny bonus więc tak, można "włączyć" kilka na raz.

5. Ilość wydropionych olejków zależy od czasu w jakim zostanie ukończony dung gildyjny.

6. Raczej ilośc jak i przedział lvl'owy expowisk się nie zmieni.

7. Jest skrócone.

8. W broniach do expa nie ma bonusu na ludzi.

9. Kostiumy i fryzury z IS oraz z eventowych skrzyń są na 30 dni. Fryzury za punkty w grze są na 3 dni. Dodania do nich prawdopodobnie będą dostępne w IS ( nie jest pewne), a zmianki można otrzymać ze skrzynki serwerowej.

Jeżeli napisałem coś nie do końca jasno to pytaj śmiało!

Wszystko elegancko wytłumaczone prócz punktu 8 i to z mojej winy. Tak więc ponawiam pytanie ale już poprawnie sformułowane - Ile setów jest na bronie exp oraz czy mają wbudowane MINUSOWY PROCENT NA LUDZI ?

Jeszcze raz przypomnę o poprawieniu błędu ortograficznego który znajduję się już na samym początku prezentacji. Może mały szczegół ale ktoś prędzej czy później się o to przyczepi a tak oszczędzisz zbędnych konwersacji. Mimo wszystko dziękuje za udzielenie odpowiedzi i mam nadzieje, że nie zrobicie popularnego błędu jakim jest jednodniowa beta. Pozdrawiam raz jeszcze :)

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

@liveboxtosyf

Minusowego procenta na ludzi nie ma. Są 4 sety (truta + 3 nowe) do expa. Obrażenia ich są zmniejszone, ale za to posiadają duży procent na potwory, a co do błędów ortograficznych to edytować je musi grafik i na prezentacji będzie już dobrze :)

Opublikowano

Widać, że administracja się stara i odpisuje na pytania :) Mam nadzieję, że będzie ts serwerowy?

Będzie, wszystko będzie też na naszym forum. Zapraszamy, została otwarta rekrutacja na moderatora forum! :)

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Opublikowano

Włożyliśmy w ten serwer naprawdę dużo pracy, serwer jest dopracowany.

Widzimy się na starcie !

Każdy na początku zawsze tak mówi, ale zobaczymy czy wgl wystartuje o równej godzinie :)

x

Opublikowano

Zapowiada się nawet całkiem ciekawie. Będzie tutaj info o becie ?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Jak z is? Fryzur nie widzialem :D. Zagram widzimy sie na starcie Yooo

Is nie jest jeszcze ustawiony wiec wszystko sie może jeszcze zmienić :)

Zapowiada się nawet całkiem ciekawie. Będzie tutaj info o becie ?

Tak
Opublikowano

O kurw... Elo Eldia rework. Ogólnie team 16 latków, pliki te same ale nazwa zmieniona. Nie polecam.

Ps. Sety na update też Wam gildia będzie sponsorowała? 

obraz.png

Opublikowano

O kurw... Elo Eldia rework. Ogólnie team 16 latków, pliki te same ale nazwa zmieniona. Nie polecam.

Ps. Sety na update też Wam gildia będzie sponsorowała? 

. Przytocz swoje zachowanie :). Ahh..hejtujesz, bo bana wyrwałeś za swoje zachowanie? Team-16 latków? Wskaż mi w teamie 16-latka, to Ci browara postawie. 

70086335867448765533.png

Polska to kraj ,którym się szczyce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...