Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 godzin temu, HAMMERxPL napisał:

@mrkacperek a tobie o co chodzi? Udostępniasz mój wizerunek w jakimś słabym obrazku i co? To ma znaczyć, że mam małą wiedzę w Javie czy pisaniu pluginów? Jeśli tak to grubo się mylisz i nie wiem czemu to stwierdzasz, skoro mam autorskie pluginy na swoim serwerze i napisałem dla innych całą masę pluginów na najwyższym poziomie.

kiedy nie rozumiesz mema i jesteś hammerkiem

jd kappa

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie, rozwiązujecie takie sprawy na PW, bo tylko zaśmiecacie temat.
Oczywiście każdy, kto uczestniczył w tej kłótni został odpowiednio nagrodzony :)

Opublikowano

Jak oznaczacie mnie, to mam wrażenie, że piszecie o mnie, a nie o kimś innym, po prostu mnie zaczepiając, trudno się nie pomylić.

Nie wiem czy ktoś jest usless czy nie, zwyczajnie napisałem swoją opinie, nic nie wiem o the redsie, oprócz tego, że mnie zwyczajnie olał, nie podając powodu, tyle, jego umiejętności budowania są na pewno niezłe, patrząc na portfolio.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
2 godziny temu, Catha napisał:

No co by tutaj powiedzieć, budowle na wysokim poziomie, a projekt który zamówiłem zrobili tak jak chcialem :)

10/10

woo czyli Ci odpisał? n oto już jest rasizm

Opublikowano

Nie rozumiem jaki macie z nim problem ja znam go od ~3 lat, nie jeden raz tworzył mi elementy jak i całe mapy dokładnie takie jak chciałem i nawet jeśli coś wyszło nie po mojej myśli poprawiał więc według mnie niema mu nic do zarzucenia i zasługuje na ocenę 10/10. Kontakt zwykle w moim przypadku trwa mniej niż kilka minut i nigdy nie zdarzyło mi się aby nie odpisać czy mnie olał :D Jeśli ktoś ma wątpliwości polecam spróbować a później dopiero brać od uwagę opinie te negatywne bo często są to bajkopisarze lub ktoś komuś po prostu nie przypadł do gustu :D

Oby tak dalej, Powodzenia :10_wink:

Opublikowano

Mam tylko taki problem, że po wstępnej rozmowie, przestał odpisywać i nawet nie dał sygnału, że nie jest zainteresowany projektem.

Tutaj też nie za bardzo ma ochotę się bronić.

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Refresh

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Refresh

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...