Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
12 godzin temu, CatHard napisał:

Ile $$ za spawn na serwer survival + gildie + minigry, najlepiej z jakimis portalami czy coś w tym stylu :P

Raczej nie możliwe jest bez preferencji określić cokolwiek. Ten temat nie znajduje się w dziale giełda. Podane są metody kontaktu więc zapraszam.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

zNAglza.png

goPYjbL.png

Opublikowano

zNAglza.png

goPYjbL.png

Opublikowano

zNAglza.png

goPYjbL.png

Opublikowano

zNAglza.png

goPYjbL.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cóż nie dziwie Ci się, że mimo ładnego budowania, ciągle odświeżasz temat.

Całkowicie niezrozumiałe dla mnie jest zachowanie tego użytkownika, po skontaktowaniu się z nim i przedstawieniu warunków (na które nie odpowiedzieć, a konwersacja przeszła dalej, więc uznałem, ze są one odpowiednie) zaproponowałem mu wejście na serwer, dokładnie wytłumaczyłem jak to zrobić. Co prawda już od początku byłem zdziwiony, że dobry budowniczy nie pracuje na modach... ale kij, mogło się zdarzyć. Po czym piszę do niego, po jednym dniu czy juz wszedł, pisze kulturalnie, raz, drugi, trzeci... nic, odzew na drugi dzień, jak już miałem napisać, że nic z tego nie wyniknie (zaznaczam, że był on online i grał w gry), piszę, że BOI SIĘ INSTALACJI MODÓW DO MC, bowiem może mu się coś schrzanić, myślę deb... może faktycznie nic nie wie o modach, to tłumaczę, że nic nie ma prawa się popsuć (pomijając, że bał się, o to że coś popsuje się na serwerze), więc tlumacze, że wersja z modai nie ma nic wspólnego ze wykłym 1.7.10, a po za tym może zrobić sobie kopie całego folderu MC. Niby napisał, że okej pomyśli, czekam... pisze... nic, daje mu jeszcze kontakt do właściciela i naszego discorda i ... pisze tego posta, tak nie odpowiedział. 

Ciężko mi powiedzieć coś o skillu i innych sprawach, zginął na etapie wchodzenia na serwer.

PS. Nie mam dostepu do Discorda od 2 dni(akcja działa sie wcześniej), więc jest małą szansa, że odpisał w czasie gdy jestem na wakacjach (tak, odpoczywam przed basenem po morzu), wtedy calkowicie posta zedytuje. 

PPS. Ja nadal mam nadzieję na współpracę, ale tym razem to musiałym porozmawiać nie popisać, bo tak nie wolno się zachowywać. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 18.09.2017 o 16:36, HAMMERxPL napisał:

@assasyn434 to nie jest osoba, z którą warto współpracować. Wystarczy przeczytać co kiedyś o nim pisałem.

Oczywiście odezwała się osoba która jest uważana za najbardziej bezwartościową w dziale mc i robiła aż 4 tematy bo miała za dużo negatywnych komentarzy na które nie potrafiła odpowiedzieć dobrymi argumentami ;]. Jak chcesz wojny i robić mi gówno burze, to ok i tak wiadomo kto wygra. Twoje zdanie nikogo nie obchodzi.

goPYjbL.png

Opublikowano

@assasyn434nigdy wcześniej się nie spotkaliśmy, po prostu ostrzegam przed autorem tematu. 

@Rever_PLbezwartościowa osoba? Jestem jedną z najlepiej zarabiających osób z tej branży, miałem kilka tematów, bo w każdym miałem robiony spam przez bandę bezmózgów, odpierałem każdy jeden argument, ale nie spodobało się administracji to, że jest tyle "hejtu", bo zebrała się grupka upośledzonych znajomych, których ja nie lubię i nie lubią mnie. Do tego doszły osoby, które widziałem pierwszy raz na oczy i tyle.

4L0M4l0.png

Opublikowano
Przed chwilą, HAMMERxPL napisał:

@assasyn434nigdy wcześniej się nie spotkaliśmy, po prostu ostrzegam przed autorem tematu. 

@Rever_PLbezwartościowa osoba? Jestem jedną z najlepiej zarabiających osób z tej branży, miałem kilka tematów, bo w każdym miałem robiony spam przez bandę bezmózgów, odpierałem każdy jeden argument, ale nie spodobało się administracji to, że jest tyle "hejtu", bo zebrała się grupka upośledzonych znajomych, których ja nie lubię i nie lubią mnie. Do tego doszły osoby, które widziałem pierwszy raz na oczy i tyle.

Jak na razie z tego co słyszę i widzę nikt nie chce z taką osobą jak ty współpracować. Branża jak branża. Nie mów że zarabiasz najlepiej bo zapewne jesteś poniżej normy.

goPYjbL.png

Opublikowano
3 minuty temu, HAMMERxPL napisał:

Hammer to taki meme. Totalny useless, serwer pvp ze wszystkim tym, co mają inne, chyba jeszcze coś tam przerabia w javie ale nie jestem pewien czy to na pewno java - ale i tak, chwali się że zarabia więcej niż my i wiecie, jesteśmy słabi ogólnie. Hammer rozwala nas argumentami ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Hammer salty, bo dowiedział się że ktoś zarabia więcej niż on miesięcznie za centrumcheatów, a uwaga... ZA WŁASNĄ ROBOTĘ. SAM COŚ ROBI NIE DO WIARY TAK NIE MOŻE BYĆ. FLEJMIMY CHŁOPAKI
@Rever_PLja bym się bał, hammerek zwoła zaraz gang z podwórka i zaczną krytykować :<.

``bezmózgów`` porównujesz osoby krytykujące do bezmózgów? Opinia innych cie zabolała, odpowiadasz bezsensownie, wątek z cpvp pokazuje to mocno jak nie radzisz sobie z krytyką i bronisz się jak pierwszy lepszy toxic. ¯\_ツ_/¯ wgl legit historia, administracji hejt od innych na ciebie się nie spodobał i usunęli ᕦ( ͡°_ ͡°)ᕥ

jd kappa

Opublikowano

@ninjac5ciekawe o czym ty w ogóle mówisz. xD Takiego serwera, z takimi możliwościami co ja nie ma chyba nikt inny. Piszę pluginy w Javie od około 2 lat. Wszystkie argumenty, które były w moich tematach odpierałem, bo były naprawdę wyssane z palca, np. to, że nic nie potrafię albo kogoś oszukałem, więc nie trudno było to odeprzeć. xD

Nie mogę zrozumieć tego co piszesz, powinieneś nad tym popracować. Jaki gang z podwórka? Mam 19 lat i już od dawna mam wyjebane na całe to minecraftowe społeczeństwo i tych ludzi.

Nie było tam żadnej normalnej opinii. 

Legit historia xD Tak bo wymyślam sobie dlaczego usunęli temat xD 

"nie spodobało się administracji to, że jest tyle "hejtu"" - naucz się czytać. Chodziło o to, że robili duży spam negatywnych wiadomości, jak widać im to wyjaśniłem i jak na razie temat stoi, bo nie ma żadnego niezadowolonego MOJEGO klienta.

@mrkacperek a tobie o co chodzi? Udostępniasz mój wizerunek w jakimś słabym obrazku i co? To ma znaczyć, że mam małą wiedzę w Javie czy pisaniu pluginów? Jeśli tak to grubo się mylisz i nie wiem czemu to stwierdzasz, skoro mam autorskie pluginy na swoim serwerze i napisałem dla innych całą masę pluginów na najwyższym poziomie.

4L0M4l0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...