Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kieds polecałem osobę tak teraz tego nigdy nie zrobię osoba nie kompetenta napisalem do niej w sprawie spawna po czym dostalem odpowiedz ze zbuduje, dogadalismy się na ts3 powiedzial ze spawn bedzie za tydz, po 2/3 dniach wbil na ts3 abym zobaczyl czy moze być taki srodek spawna jaki zbudowal więcej owa osoba sie nie odezwala... pisalem do niego wszędzie gdzie się da, odpowiedzi nie dostalem .. jest to osoba która się nie wywiązuje z zadań..

Ps; nic wiecej nie mam do dodania , nie odpisuje na kom w tym temacie ;)

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[skasowano]

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Definitywnie nie polecam tej osoby, jego zachowanie i sposób bycia jest doprawdy lekko mówiąc nieprzyzwoite. W poniższych podpunktach wymienię kilka przykładów, dlaczego nie warto nawiązywać próby kontaktu z nim:

• natarczywe, gburowate zachowanie;
  • nie wywiązuje się z umów;
  • nie ma pojęcia o netykiecie;
  • dwulicowy fałszywiec;

Przedstawiasz się jako architekt/artysta, chłopczyku - znasz chociaż znaczenie tych słów? Chyba masz coś nie tak z rozumkiem... Dodajesz licencje do Twoich prac? Chyba kpisz, opublikowałeś pracę za którą zapłaciłem. Podsumowując; twoje zachowanie świadczy o byciu nieakceptowanym przez rówieśników oraz niedowartościowaniu genitalnym. 

Opublikowano

Definitywnie nie polecam tej osoby, jego zachowanie i sposób bycia jest doprawdy lekko mówiąc nieprzyzwoite. W poniższych podpunktach wymienię kilka przykładów, dlaczego nie warto nawiązywać próby kontaktu z nim:

• natarczywe, gburowate zachowanie;
  • nie wywiązuje się z umów;
  • nie ma pojęcia o netykiecie;
  • dwulicowy fałszywiec;

Przedstawiasz się jako architekt/artysta, chłopczyku - znasz chociaż znaczenie tych słów? Chyba masz coś nie tak z rozumkiem... Dodajesz licencje do Twoich prac? Chyba kpisz, opublikowałeś pracę za którą zapłaciłem. Podsumowując; twoje zachowanie świadczy o byciu nieakceptowanym przez rówieśników oraz niedowartościowaniu genitalnym. 

Powiedziała osoba, która nie potrafiła zapłacić przez ponad 4 miesiące i ciągle zmieniała zdanie. To zrobić RPG, to zrobić Minigames. Powiedz jak dorośniesz, i nie myśl że komuś na tobie zależy. Dalej, wisisz nam pieniądze za lobby, i mapy które dostałeś. Po prostu, nie mam zamiaru więcej odpisywać na twoje posty. Za żadną pracę nie zapłaciłeś. Wisiałeś pieniądze za zakład, który sam zaproponowałeś i przegrałeś.

goPYjbL.png

Opublikowano

Jedynym twoim trefnym argumentem jest to, że nie potrafiłem zapłacić 4 miesiące. Od kiedy ludzie kupują kota w worku? Nic przez ten czas nie zbudowałeś. Twój pełen boleści kompan Mydełko także dostał zapłatę. Nic ci nie zapłaciłem? Nie pogrążaj się, posiadam logi na pp. RPG? Chyba ci się już doszczętnie w głowie pomieszało. 

Opublikowano

Totalne dziecko, gbur i niekompetentna osoba tyle w temacie.

Nie ma to jak wypowiadać się, bez żadnych informacji oraz dowodów. Nie wiem kim jesteś, i nigdy nie miałem z tobą styczności. A po za tym, twoje zdanie nie obchodzi tutaj nikogo ;)

Na tsie, przyznałeś że mysteres kazał ci napisać opinie, mimo że nie masz pojęcia na mój temat. Gratuluje.

goPYjbL.png

Opublikowano

Miałem okazję współpracować z nim i nie żałuję. Mapę, którą wykonał zrobił profesjonalnie i zadbał o każdy szczegół.  Jeżeli chodzi o kontakt i czas pracy do tego też nie mam żadnych zastrzeżeń, wykonał mapę bardzo szybko, kontakt był wzorowy. Wszelkie sugestie dotyczące mapy uwzględniał i poprawiał. Przez cały okres budowania była możliwość śledzenia postępu prac nad mapą, a także rozmowa w trakcie budowania. Każdemu polecam tego Pana, tworzy on mapy na najwyższym poziomie, a co najważniejsze - tanio :)

Początkowo byłem zadowolony, lecz szybko to się zmieniło, ustaliliśmy jak ma wyglądać mapa, uzgodniliśmy cenę, po ponad tygodniu napisał:

"Wybacz, nie wykonam zlecenia. Dla mnie, jest to zbyt duża ilość rzeczy do budowy która nie jest adekwatna do ceny. Jeżeli chcesz, szukaj kogoś innego bądź napisz do kogoś ze Symphony. Informuję cię o tym, aby nie było problemów i żebyś miał pewność że nie wykonam zlecenia."

Nic dodać, nic ująć. NIE POLECAM!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...