Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4GQgKlb.png

JdZ6XpU.jpg

ZMhMJim.jpg

L01XrD5.jpg

PD1E01H.jpg

d2XzvsD.jpg

Jeżeli już do mnie piszesz, pamiętaj, aby w swojej ofercie uwzględnić wszystko, czego potrzebujesz, tj. wynagrodzenie, wielkość mapy, typ mapy, styl mapy itd. Oczekuję tylko na sensowne oferty.

*Zakazuje kopiowania prezentacji jaki i jej elementów bez mojej zgody.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

• Odpowiedzi 141
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak najbardziej polecam. Współpracowałem z Red'em przez ponad rok i muszę przyznać, że byłem mega zadowolony.

Sumienny, uczciwy, świetnie buduje. Myślę, że z czystym sumieniem mogę go polecić każdemu.

Opublikowano

Wielka szkoda,że nie chciałbyś budować za darmo z pewnością podjął bym z tobą współpracę na dłużej do mojego powstającego projektu SkyBlock.

Opublikowano

Patrząc na portfolio to 10/10  xD ile bierzesz za zbudowanie spawna pod serwer 500 slotów aka. sektory jak mchc/skkf? 

pytanie pół żartem pół serio

Opublikowano

Wielka szkoda,że nie chciałbyś budować za darmo z pewnością podjął bym z tobą współpracę na dłużej do mojego powstającego projektu SkyBlock.

Zawsze można się dogadać. Rzeczy typu promocja, mojej osoby (sensowna) są zawsze dobre.

Patrząc na portfolio to 10/10  xD ile bierzesz za zbudowanie spawna pod serwer 500 slotów aka. sektory jak mchc/skkf? 

pytanie pół żartem pół serio

Trochę dużo :D więcej informacji na pw.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...