Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, serwer fajny ale administracja ? zapewniała ze zadbaja o projekt itd a tu .. Od startu serwera zadnej poprawki miło sporo wymienionych bugow na forum, od poczatku nie poprawili nawet tej szybkiej zmiany channeli. Zobaczyli ze mało osób, troche nie wypał to nie dbają i koniec ;)

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer  na prawdę super !! 

Ilości graczy nie umiem określić ale o 3 w nocy na BO lub świątyni nie ma miejsca do expa, a na czacie non stop ktoś pisze ;) 

Zapraszam do Grania ;) 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Wbilem na chwile, server wydaje sie byc fajny, ale pusty... creative tez cos przysnal, zero informacji..

Nie uznaję MPC jako formę komunikacji z społeczeństwem Zimeria, dlatego mało się tutaj udzielam. Jeżeli ktoś ma jakieś pytania itp. to zapraszam na nasze forum lub fanpage, gdzie staram się odpowiadać na bieżąco. Przez weekend ciężko pracowaliśmy i większość błędów na, które skarżyli się gracze zostały naprawione. Więcej informacji na fanapagu i forum.

BTW. Dzisiaj rozpoczynamy event świąteczny, zapraszamy chętnych do udziału :) 

Pozdrawiam. 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Jaka maks ilosc graczy online miedzy 14-16 h?

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

50 w porywach do 100

banner5.gif

Opublikowano

Zawsze zastanawiam się dlaczego ludzi interesuje tak bardzo ilość graczy na serwerze ...  wiadomo przecież, ze nowo otwarte serwery nie maja na start 2 tys graczy (nie mowie tu o oficjalnych serwerach np.MPC) 

Na ten serwer warto wejść i zaprosić kilku kumpli do wspólnego grania ;)  

Exp -  bardzo przyjemny jak na medium

Drop - Yang ok

ulepszacze - super

KU itp. - Drop ok lecz pozytywne szkolenie rzadko wchodzi ;/

(Troszke dziwnie jest zrobiony ten system ze skrzyniami (KU) )

Bony - Jak na razie wybonowalem eq do expa wiec jest ok ;D

1363095337-U286162.png

Opublikowano

B

50 w porywach do 100

Bez przesady. Liczba graczy wzrasta, na evencie było sporo osób. Serwer jak już pisałem bardzo przyjemny, nienastawiony pod ISa. Do tego jeszcze przez 4 dni lecą skarpetki więc dobry moment aby zacząć.

Proponowałbym jednak aby administracja informowała o eventach/aktualizacjach także na MPC, niska aktywność w prezentacji może odstraszać. Warto też wrzucić zdjęcia z eventu.

przy okazji przydałoby się ustawić aby w pieczęci mańka czas nie leciał gdy jej nie używamy

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, praktycznie wszystko co w IS mozna zdobyc w grze, skila z M1 do G1 wbije sie w 1 dzien dropu. Polecam i zapraszam

No to chyba trzeba mieć super szczęście. Mi jakoś ciężko ten drop książek idzie jeżeli chodzi o aure/berek.

Co do serwera to brakuje mi DT tak jak jest na PLu :/

Opublikowano

Opłaca się grać czy 2 miesiące i po serwie ? 

Nie 2 miesiące tylko 2 tygodnie ;)

Nie bój się, będą ludzie będzie stał serwer. Nie jesteśmy nastawieni na zarabianie hajsu.

Jeżeli gracze pozwolą aby serwer sam siebie utrzymywał to będzie stał, nawet jeżeli na serwerze będzie grało 50 osób.

Serwer bardzo fajny, praktycznie wszystko co w IS mozna zdobyc w grze, skila z M1 do G1 wbije sie w 1 dzien dropu. Polecam i zapraszam

No to chyba trzeba mieć super szczęście. Mi jakoś ciężko ten drop książek idzie jeżeli chodzi o aure/berek.

W życiu tak bywa, że nie wszystkim dogodzimy wielu graczy sobie chwali nowe DT bo jest zdecydowanie szybsze. Co do skrzynek instrukcji, każde KU ma taką szansę na drop. Możliwe, że masz trochę pecha.

Co do aktualności to codziennie są jakieś aktualizacji w przerwach technicznych, wszystko zmiany opisujemy na forum. 

Od wczoraj zaczęliśmy event świąteczny, oprócz skarpetek mamy jeszcze kilka atrakcyjnych wydarzeń dla graczy.

Więcej informacji na fanpagu oraz naszym forum.

xb4c9CP.png

Opublikowano

Powtórze pytanie:

Ile online?

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Około 300 osób, z dnia na dzień jest lepiej + planujemy reklamę, więc mamy nadzieję, że będzie jeszcze lepiej. 
Warto zaznaczyć, ze jakieś 90% to zadowoleni gracze, którzy widzą, że nie załamujemy rąk i działamy dalej :)
Jednak tak jak zaznaczałem wielokrotnie, liczba graczy to nie wszystko, u nas liczy się dobra zabawa i przyjemność z gry. 
Więc jeżeli ktoś się zastanawia nad rozpoczęciem gry to zapraszam serdecznie. Zawsze można się wylogować jeżeli nie będzie się podobało :)

Pozdrawiam

xb4c9CP.png

Opublikowano

Napisz priv w sprawie reklamy, mogę zaoferować 10k sub + live (dochodzi do 600) od dnia dzisiejszego. 
Seria z serwera + luźny live. 

Wiecej info pw

Miyoshi

Slayer -.-

Opublikowano

Napisz priv w sprawie reklamy, mogę zaoferować 10k sub + live (dochodzi do 600) od dnia dzisiejszego. 

Seria z serwera + luźny live. 

Wiecej info pw

Napisałem. 

Na naszym fanpagu pojawił się konkurs świąteczny, zapraszam wszystkich do udziału :) 

xb4c9CP.png

Opublikowano

Na przykladzie aury podalem. Wczoraj rano o 8 założyłem sobie bodziaka, koło 19 wbiłem G1 bez żadnego wkładu w ISa, ale zniszczonych 108 metkow pamietam w statystykach po jednym dniu :p

Opublikowano

Na przykladzie aury podalem. Wczoraj rano o 8 założyłem sobie bodziaka, koło 19 wbiłem G1 bez żadnego wkładu w ISa, ale zniszczonych 108 metkow pamietam w statystykach po jednym dniu :p

To miałeś niezłego fuksa ;) 

Mi KU bardzo słabo wchodzi pozytywnie ;/

Super event na święta z tymi skarpetkami, lecą z nich naprawdę fajne wspomagacze do expa i nie tylko ... jak zacząć grę to własnie teraz !!  Zapraszam ;) 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Dobra nie ma co się oszukiwać, liczyłem, że coś się ruszy ale niezbyt.

Połowa serwera jedzie na DMGhacku (zolwie zbijane przez 45-50lv, bossy zbijane w kilkanascie sekund). Każdy cheat dodany do indexu działa bez problemów. Serwer świeci pustkami, w m1 ch1 jinno 5 sklepów. Gdyby nie codzienny konkurs na najlepszy sklep nie byłoby ich wcale.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...